میزبانی مشهد از بازی‌های آسیایی استقلال در هاله‌ای از ابهام استقلال بازهم بازیکن خارجی می‌خواهد! تاریخ و ساعت بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا | دل‌خوشی امیر خبرخوش برای پرسپولیسی‌ها | صحرایی رباط نداد پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی برترین‌های مسابقات تک‌حرکت پرس‌سینه خراسان رضوی مشخص شدند رودریگو در برزخ رئال و برزیل ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود| جراحی اجباری است مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی: انتظار داریم اداره‌کل ورزش نقش پررنگ‌تری در توسعه تنیس استان ایفا کند آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ اینیستا پست باشگاه استقلال را لایک کرد| ورود رسمی الحدادی + عکس علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم پایان کار مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی تنیس کشور در مشهد + فیلم حمله تند علیرضا دبیر به شبکه معاند+ ویدیو مدیرعاملی تاجرنیا در استقلال قطعی شد خارجی‌ترین تیم تاریخ استقلال با ۷ غیرایرانی ویدیوی هایلایت گل‌ها و عملکرد منیر الحدادی
سرخط خبرها

حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی

  • کد خبر: ۳۵۲۱۶۲
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی
کادرفنی استقلال قصد دارد از زوج حردانی و رضاییان در ترکیب اصلی استفاده کند تا استقلال در جناح راست، دست‌نیافتنی جلوه کند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: استقلال همواره در طول تاریخ از بهترین مدافعان و هافبک‌راست‌های فوتبال ایران سود برده و جمعی از عالی‌ترین بازیکنان در ترکیب این تیم دیده شده‌اند.

در گذشته، سمت راست استقلال با جواد زرینچه شناخته می‌شد؛ بازیکنی که هنوز به‌گفته بسیاری از کارشناسان، نظیرش در فوتبال ایران ظهور نکرده است. بعد از زرینچه، زمان قابل‌توجهی سمت راست استقلال در اختیار محمد نوازی بود و این بازیکن با ویژگی‌های خاص و منحصر‌به‌فرد، سال‌ها در این سمت درخشید.

بعد از نوازی نیز بازیکنانی همچون حیدری و غفوری برای مدتی در این سمت ایفای نقش کردند تا استقلال همواره از بهترین ظرفیت ممکن در این پست برخوردار باشد.

اما موتور درخشش استقلال در جناح راست همچنان روشن است و در سال‌های اخیر نیز شاهد حضور بازیکنان باکیفیتی در این جناح بودیم. صالح حردانی به‌واسطه برخورداری از سن‌وسال مطلوب با اینکه زمان اندکی از استقلال جدا بود، بعد از بازگشت به ترکیب آبی‌ها دوباره امید را به این جناح بازگردانده است، اما نباید از حضور رامین رضاییان نیز غافل بود؛ بازیکنی که باوجود بازی در پست وینگر راست در فصل بیست‌وچهارم، عملاً به گلزن‌ترین بازیکن استقلال تبدیل شد و توانست انتظارات را به‌خوبی برآورده کند.

در فصل بیست‌وپنجم، اما ترجیح سرمربی استقلال این است که از پتانسیل این دو بازیکن، به طور توأمان استفاده کند. ساپینتو قصد دارد از حردانی به عنوان مدافع در ترکیب اصلی استفاده کند و این بازیکن را در خط دفاع تیمش متمایل به سمت راست به بازی بگیرد.

رامین رضاییان نیز یک خط جلوتر از حردانی قرار خواهد گرفت تا همکاری این دو بازیکن سمت راست استقلال را به جناحی پرنفوذ تبدیل کرده و ذهن دیگرتیم‌ها را درگیر خود کند.

تردیدی نباید داشت وقتی حردانی و رضاییان به طور توأمان در ترکیب استقلال به میدان بروند، نیروی رقبا صرف مهار این دو بازیکن خواهد شد و به طور قطع مربیانی که رخ‌دررخ ساپینتو خواهند نشست، به دنبال راهکاری خواهند رفت تا شاید این زوج را مهار کنند.

حال اگر حردانی و رضاییان به اوج هماهنگی برسند، چه‌بسا استقلال از همین سمت بتواند بیشترین لطمه را به رقبای خود وارد کند و تیمی پدید آورد که در این سمت، کاملاً متفاوت با سایر رقباست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->