آتش بس بین طالبان و پاکستان تمدید شد پاکستان از ۲۰۲۳ تاکنون، ۱.۴ میلیون افغانستانی را به کشورشان بازگردانده است رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: کسی نمی‌تواند مردم ایران و افغانستان را از هم جدا کند + فیلم مدیرکل اتباع خراسان رضوی: ۳ هزار افغانستانی بازمانده از اربعین، در ایام شهادت امام‌رضا(ع) به مشهد آمدند سازمان ملل: پاکستان در ۶ ماه گذشته، ۴۷۲ هزار مهاجر افغانستانی را اخراج کرده است قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴) شروع دوباره حملات ارتش پاکستان به اسپین بولدک قندهار + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) معاون کنسولی وزارت خارجه: حقابه‌ کشور از منابع مشترک با افغانستان را پیگیری می‌کنیم ادامه درگیری طالبان و پاکستان در اسپین‌بولدک (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم نتیجه بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا افتتاح قطار مسافربری مشهد- هرات؛ خیلی دور، خیلی نزدیک نگاهی به تأثیرات مثبت و منفی بازگشت یک میلیون مهاجر افغانستانی غیرمجاز از کشور | سهم خراسان رضوی ۳۰۰ هزار نفر نظریه جدید قوه‌قضائیه: اتباع غیرمجاز هم مشمول دریافت دیه می‌شوند تاریخ و ساعت بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان با پاکستان بقائی: جمهوری اسلامی ایران خواستار گفت‌و‌گو و خویشتن‌داری از سوی پاکستان و افغانستان است ترامپ: تنش‌های بین پاکستان و افغانستان را حل می‌کنم نشست مشترک اتاق افغانستان ـ هرات در مشهد با محوریت رفع موانع سرمایه‌گذاری اتباع برگزار شد شرایط ثبت‌نام مهاجرین افغانستانی دارای برگه سرشماری برای سفر حج اعلام شد + جزئیات ویدئو | فیگور‌های انفرادی علی بلال از افغانستان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه بیستم مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محصولات افغانستان از بندر چابهار به چین ارسال شد

  • کد خبر: ۳۵۲۳۵
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳
محصولات افغانستان از بندر چابهار به چین ارسال شد
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از ارسال اولین محموله ترانزیتی افغانستان به مقصد بندر تیان جین در کشور چین خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: در حالی که جهان تحت تأثیر اپیدمی کرونا قرار دارد، علاوه بر کسب شاخص حائز اهمیت ارسال سه فروند کشتی حامل کالای ترانزیتی افغانستان به هند در یک ماه، رکورد دیگری در بندر چابهار رقم خورد.

 

وی تصریح کرد: در این راستا بندر شهید بهشتی چابهار با ایجاد سرویس‌های منظم حمل و نقل کانتینری، گام بلندی برای تسهیل تجارت بین کشورهای آسیای میانه و افغانستان با کشورهای جنوب و جنوب شرقی آسیا و شرق دور برداشت.

 

آقایی بیان کرد: در این راستا اولین محموله ترانزیتی افغانستان حامل میوه خشک به مقصد بندر تیان جین در کشور چین ارسال شد، این محموله با ترانشیپ از طریق چابهار به بندر موندرای هند ارسال شد که پس از تخلیه در این بندر و بارگیری به کشتی دیگری به مقصد نهایی منتقل شد.

 

آقایی با تاکید بر این که با ارسال این محموله، این کریدور جدید نیز برای بندر شهید بهشتی گشوده شد، تصریح کرد: در گذشته محموله‌هایی که از طریق بندر چابهار به هند ارسال می‌شد، ابتدا به بندر عباس یا بندر جبل علی منتقل و از آنجا با کشتی عازم چین می‌شد که مسیر و هزینه اضافه‌ای را به صاحبان این کالاها تحمیل می‌کرد.

 

وی اضافه کرد: با اقدام جدید بندر شهید بهشتی در راستای گشوده شدن این کریدور، کاهش چشمگیری در هزینه حمل شاهد خواهیم بود و از سویی کالاها با سرعت بیشتری به مقصد می‌رسد، این اقدام برای ارسال کالا برای سایر مقاصد از جمله ویتنام، تایلند و مالزی نیز در آینده‌ای نزدیک صورت خواهد گرفت.

 

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: کالاهای افغانستان در گذشته از طریق کراچی پاکستان به کشورهای مختلف ارسال می‌شد که با توجه به وجود زیرساختهای مناسب و ارائه خدمات مطلوب توسط بندر چابهار، تجار و صاحبان کالای کشور افغانستان راغب به استفاده از این بندر استراتژیک جهت انتقال محموله‌های خود به سمت مقاصد هدف شدند.

 

آقایی گفت: این کالاها در قالب خطوط لاینر که طبق برنامه هفتگی بین بندر چابهار و بنادر هند تردد دارد، به صورت مستقیم از حوزه دریای عمان به سمت هندوستان حرکت می‌کند.

 

وی تاکید کرد: با تداوم این تلاش‌ها و همکاری مطلوب خطوط و شرکت‌های نمایندگی کشتیرانی فعال در بندر شهید بهشتی چابهار، این بندر از این پس می‌تواند میزبان کالاهای ترانزیتی افغانستان به مقصد بنادر شرق دور نیز باشد.

 

آقایی با اشاره به صادرات کالاهای یخچالی و خشکبار افغانستان از طریق بندر چابهار به مقاصد مختلف، اضافه کرد: برای حمل این کالاها نیاز به وجود کانتینر خشک و یخچالی بود که این مهم نیز در پی رایزنی با خطوط کشتی رانی، در بندر شهید بهشتی محقق شد و در راستای نگهداری کالاهای یخچالی نیز ایجاد سایت کانتینر یخچالی در این بندر در دستور کار قرار گرفت که بخشی از آن به بهره برداری رسیده است.

 

وی با بیان این که با تکمیل این سایت می‌توان کالاهای بیشتری را سرویس دهی کرد، بیان کرد: همزمان با اجرای طرح توسعه بندر شهید بهشتی، زیرساخت‌های عمرانی این بندر بزرگ اقیانوسی با سرعت و فراتر از برنامه زمان بندی در حال احداث است که این مهم موجب ایجاد نقطه کانونی جدید ترانزیت کالا به شرق دور شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->