قلندرشریف: مدیریت شهری مشهد ۳۰۰ ردیف خدمتی برای دهه پایانی ماه صفر دارد خان‌یونس، قتلگاه صهیونیست‌ها| جزئیات جدید از عملیات بزرگ رزمندگان فلسطینی علیه نظامیان اسرائیل سرویس دهی رایگان ۱۱ خط اتوبوس منتهی به حرم مطهر رضوی در سه روز پایانی ماه صفر در مشهد در سایه‌سار آرامش پرمهر رضوی| روایت شهرآرانیوز از خدمت صادقانه مشهدی‌ها در موکب‌های بزرگ شهرداری مشهد غیاثی: ۳۸ سالن ورزشی شهرداری مشهد در اختیار زائرین پیاده در دهه پایانی ماه صفر قرار گرفته است مدیریت شهری مشهد در کنار خادمان دهه آخر صفر | بازدید اعضای شورای اسلامی شهر از موکب‌های شهرداری در منطقه ۱۰ + فیلم آرامش در بازار بلیت مشهد در دهه پایانی صفر | از آزادسازی نرخ‌ها تا افزایش سهمیه ناوگان ورود بیش از ۲ میلیون و ۹۶ هزار زائر و مسافر به مشهد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) درباره «کوچه امام خمینی (ره)‌ ۹» در مشهد | کوچه شجاع‌التولیه و راهی که از باغات متفرقه می‌گذشت آمادگی کامل شهرداری منطقه ۷ مشهد برای میزبانی زائران دهه پایانی صفر ترامپ پاداش صلح در اوکراین را حضور خود در بهشت عنوان کرد بهره‌برداری موقت از ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ شهرداری مشهد برای پذیرایی از زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ سلیمی: ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ جزو نیاز‌های مشهد و جای آن خالی بود افزایش ساعات فعالیت متروی مشهد در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: ما پیوست‌های فرهنگی را در رضایتمندی زائر می‌بینیم مدیران مناطق ۲ و ۶ شهرداری مشهد منصوب شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) منصوریان: یکی از زیرساخت‌های مهم فرهنگی در منطقه ۷ مشهد، ایستگاه استقبال از زائر است علوی‌مقدم: امسال یکی از سال‌های بسیار خوب برای میزبانی از زائران در شهر مشهد خواهد بود طهوریان عسکری: تلاش می‌کنیم زائران برای اسکان در روز‌های پایانی ماه صفر دغدغه ذهنی نداشته باشند بازدید مستمر از موکب‌های مسیر‌های منتهی به مشهد | رفع مشکل قطعی برق و خدمات زیرساختی سرویس دهی ۵۱۰ دستگاه اتوبوس در خطوط منتهی به حرم رضوی در ۳ روز پایانی ماه صفر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

سرویس دهی ۵۱۰ دستگاه اتوبوس در خطوط منتهی به حرم رضوی در ۳ روز پایانی ماه صفر ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۵۲۹۶۵
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
سرویس دهی ۵۱۰ دستگاه اتوبوس در خطوط منتهی به حرم رضوی در ۳ روز پایانی ماه صفر ۱۴۰۴
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد از سرویس دهی ۵۱۰ دستگاه اتوبوس در خطوط منتهی به حرم رضوی در ۳ روز پایانی ماه صفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن شریعتی با اعلام این خبر گفت: یکی از موضوعات مهم در دهه پایانی صفر، حمل ونقل عمومی و کنترل ترافیک با توجه به حضور خیل عظیم زائران در شهر مشهد است.

وی ادامه داد: برابر مصوبه شورای اسلامی شهر و دستور شهردار مشهد مقدس، ۱۱ خط منتهی به حرم مطهر در روز‌های ۲۸، ۲۹ و ۳۰ صفر به صورت صلواتی ارائه خدمات خواهند کرد که این سرویس دهی شامل خطوط ۸۰۰، ۸۰۱، ۸۰۲، ۸۳۰، ۸۳۱، ۱۲، ۵۰، ۶۲، ۸۲، ۸۶ و ۲۱۰ خواهد بود.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: در کنار سرویس دهی صلواتی؛ تعداد ناوگان در روز‌های رحلت حضرت رسول اکرم (صل‌الله)، شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) و شهادت امام رضا (علیه السلام) در خطوط منتهی به حرم مطهر رضوی، با تقویت ناوگان به ۵۱۰ دستگاه خواهد رسید و در این ایام خطوط یک BRT و ۱۲ بدون وقفه بصورت شبانه روزی سرویس دهی خواهند کرد.

شریعتی عنوان کرد: همچنین خدمت رسانی ویژه به زائران پیاده حضرت امام رضا (علیه السلام) با راه اندازی ۸ خط مبدا-مقصدی از محور‌های مواصلاتی شهر مشهد مقدس شامل ملک آباد – تپه سلام – فرهادگرد- پلیس راه خلق آباد – بیمارستان طالقانی- شهرک رضویه، ایستگاه هواشناسی و ایستگاه زائر منطقه ۷، بصورت صلواتی ارائه خواهد شد.

وی بیان کرد: با هدف تسهیل در تردد زائرین مستقر در بوستان زائر پذیر غدیر به حرم مطهر، خدمت رسانی ویژه از محل بوستان تا پایانه امام رضا (علیه السلام) از ماه گذشته آغاز شده و در ایام پایانی ماه صفر بسته به تقاضای مسافر، تقویت خواهد شد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد تصریح کرد: علاوه بر تقویت سرویس دهی، استقرار نماینده سازمان در مرکز کنترل ترافیک، آماده‌باش نیرو‌های ستادی، نظارتی، امدادی و فنی از دیگر اقدامات این سازمان نیز است.

شریعتی گفت: بمنظور تسهیل در تردد زائران و مجاوران در ایام پایانی ماه صفر، سازمان اتوبوسرانی مشهد طرح ویژه‌ای را برای پوشش ایستگاه‌های منتخب قطارشهری با ناوگان اتوبوسرانی اجرا کرده است.

وی افزود: این خدمات با هدف استفاده بیشتر از حمل‌ونقل عمومی و کاهش بار ترافیکی شهر در ایام پر ازدحام دهه پایانی ماه صفر به مرحله اجرا درآمده و از ایستگاه پژوهش قطارشهری به مقصد انتهای بزرگراه آیت ا... هاشمی رفسنجانی، از پایانه خواجه ربیع به مقصد ایستگاه قطارشهری در میدان شهدا، از ایستگاه چهارراه شهید مفتح قطارشهری به مقصد روگذر طبرسی حرم مطهر، از ایستگاه‌های اتوبوس بلوار نماز و شهرک طالقانی به مقصد ایستگاه شهید کاوه قطارشهری است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد بیان کرد: بر اساس این طرح که از روز پنجشنبه ۳۰ مردادماه تا پایان روز شهادت امام رضا (علیه‌السلاک) ادامه خواهد داشت، ناوگان اتوبوسرانی نسبت به انتقال مسافرین از مبدا و بالعکس در ایستگاه‌های مذکور قطارشهری خدمت رسانی می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->