انتشار فراخوان جشنواره «سینما حقیقت» مروری بر سریال‌های در دست ساخت تلویزیون انتشار نخستین رمان «وودی آلن» سایه‌های سکوت و تاریکی | گزارشی از اجرای نمایش «خودها» در سالن بهار مشهد فیلم‌های جشنواره فجر که در صف اکران مانده‌اند ارسال پرونده تتلو به اجرای احکام دادسرا به منظور اجرای حکم، صحت ندارد رقابت «تنبیه» در ۲ جشنواره معتبر جهانی خوانندگی «عمو پورنگ» با زبان هندی + ویدئو «تا ابد، ایران»، ویژه‌برنامه‌ای برای شهدای فرهنگ، هنر و رسانه در دفاع دوازده‌روزه آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) کتاب «۵۳ قصه سه سوته» منتشر شد ستیز انسان با هوا‌های نفسانی | درباره اجرای نمایش «ذهن سوخته» در پردیس تئاتر مستقل مشهد مروری بر تازه‌های نشر در آخرین روز‌های تیر ۱۴۰۴ | برگی تازه از زندگی امام موسی صدر فراخوان جشنواره «۲۵» منتشر شد تجلیل از گلی ترقی در هفتمین دوره جایزه ادبی «ارغوان» بازگشت نیوشا ضیغمی به سینما با فیلم «شب سرد» کوین اسپیسی با سریال «خانه پوشالی» روی آنتن + زمان پخش
سرخط خبرها
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی خبر داد:

اولین سینما و تماشاخانه سیار در آینده‌ای نزدیک به مناطق محروم استان می‌رود

  • کد خبر: ۳۵۳۸۲
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
اولین سینما و تماشاخانه سیار در آینده‌ای نزدیک به مناطق محروم استان می‌رود
اولین تریلی سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خراسان رضوی در مرحله بررسی و تجهیز قرار دارد و به‌زودی راهی مناطق محروم استان می‌شود.
امیری-به گزارش شهرآرانیوز، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان خراسان رضوی دراین‌باره گفت: کانون پرورش فکری کودکان در کنار فعالیت‌های ثابت فرهنگی هر مرکز، فعالیت‌هایی ویژه در مناطق محروم و روستا‌های دورافتاده دارد که از امکانات و برنامه‌های کانون‌ها دور هستند. این فعالیت‌ها شامل کتابخانه‌ها و تماشاخانه‌های سیار می‌شود تا کودکان و نوجوانان مناطق محروم استان بتوانند از برنامه‌های فرهنگی و هنری بهره‌مند شوند.

به گفته محبوبه بزم‌آرا اکنون در خراسان رضوی، کتابخانه‌های سیار فعال‌اند که در قالب مینی‌بوس به ۲۲ روستای محروم استان خدمات فرهنگی می‌دهند. این کتابخانه‌ها دارای منابع مطالعاتی و کتاب‌های مورد نیاز هستند. ضمن اینکه تعدادی از این مینی‌بوس‌ها به ال‌سی‌دی و امکان پخش فیلم و ویدئو مجهزند.
به گفته او در راستای تریلی‌هایی که به‌عنوان تماشاخانه‌ها و سینما‌های سیار در روستا‌های محروم کشور فعالیت می‌کنند، کانون پرورش فکری کودکان خراسان رضوی نیز قرار است اولین تریلی خود را راهی روستا‌های محروم استان کند.

به گفته بزم‌آرا این تریلی به‌عنوان سینما و تماشاخانه سیار با هدف آگاهی‌بخشی به کودکان و نوجوانان و جلوگیری از ابتلای آن‌ها به آسیب‌های اجتماعی فعال خواهد شد.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی یادآور شد: باتوجه‌به اهداف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نیم‌قرن تجربه در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان، هم‌افزایی سازمان‌ها و برقراری ارتباط با مؤسسات مختلف برای پیشبرد اهداف کانون نیز در دستورکار قرار دارد.
به گفته او یکی از مقوله‌های که نیاز است به‌صورت جدی روی کودکان کار شود، مسئله مواد مخدر است. باتوجه‌به اینکه این مسئله در مناطق محروم کودکان و نوجوانان را در معرض خطر قرار داده است و از سویی دیگر کودکان و نوجوانان از گفت‌وگوی مستقیم و نصیحت در این زمینه استقبال نمی‌کنند، سعی داریم برنامه‌های این تریلی سیار را با این محور اجرا کنیم.

به گفته بزم‌آرا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی ۸ کتابخانه سیار دارد و اولین تریلی سیار نیز در آینده‌ای نزدیک راهی مناطق محروم استان می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->