فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی خبر داد:

اولین سینما و تماشاخانه سیار در آینده‌ای نزدیک به مناطق محروم استان می‌رود

  • کد خبر: ۳۵۳۸۲
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
اولین سینما و تماشاخانه سیار در آینده‌ای نزدیک به مناطق محروم استان می‌رود
اولین تریلی سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خراسان رضوی در مرحله بررسی و تجهیز قرار دارد و به‌زودی راهی مناطق محروم استان می‌شود.
امیری-به گزارش شهرآرانیوز، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان خراسان رضوی دراین‌باره گفت: کانون پرورش فکری کودکان در کنار فعالیت‌های ثابت فرهنگی هر مرکز، فعالیت‌هایی ویژه در مناطق محروم و روستا‌های دورافتاده دارد که از امکانات و برنامه‌های کانون‌ها دور هستند. این فعالیت‌ها شامل کتابخانه‌ها و تماشاخانه‌های سیار می‌شود تا کودکان و نوجوانان مناطق محروم استان بتوانند از برنامه‌های فرهنگی و هنری بهره‌مند شوند.

به گفته محبوبه بزم‌آرا اکنون در خراسان رضوی، کتابخانه‌های سیار فعال‌اند که در قالب مینی‌بوس به ۲۲ روستای محروم استان خدمات فرهنگی می‌دهند. این کتابخانه‌ها دارای منابع مطالعاتی و کتاب‌های مورد نیاز هستند. ضمن اینکه تعدادی از این مینی‌بوس‌ها به ال‌سی‌دی و امکان پخش فیلم و ویدئو مجهزند.
به گفته او در راستای تریلی‌هایی که به‌عنوان تماشاخانه‌ها و سینما‌های سیار در روستا‌های محروم کشور فعالیت می‌کنند، کانون پرورش فکری کودکان خراسان رضوی نیز قرار است اولین تریلی خود را راهی روستا‌های محروم استان کند.

به گفته بزم‌آرا این تریلی به‌عنوان سینما و تماشاخانه سیار با هدف آگاهی‌بخشی به کودکان و نوجوانان و جلوگیری از ابتلای آن‌ها به آسیب‌های اجتماعی فعال خواهد شد.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی یادآور شد: باتوجه‌به اهداف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نیم‌قرن تجربه در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان، هم‌افزایی سازمان‌ها و برقراری ارتباط با مؤسسات مختلف برای پیشبرد اهداف کانون نیز در دستورکار قرار دارد.
به گفته او یکی از مقوله‌های که نیاز است به‌صورت جدی روی کودکان کار شود، مسئله مواد مخدر است. باتوجه‌به اینکه این مسئله در مناطق محروم کودکان و نوجوانان را در معرض خطر قرار داده است و از سویی دیگر کودکان و نوجوانان از گفت‌وگوی مستقیم و نصیحت در این زمینه استقبال نمی‌کنند، سعی داریم برنامه‌های این تریلی سیار را با این محور اجرا کنیم.

به گفته بزم‌آرا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی ۸ کتابخانه سیار دارد و اولین تریلی سیار نیز در آینده‌ای نزدیک راهی مناطق محروم استان می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->