رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ شهریور ۱۴۰۴) |‌ام وی‌ام X۵۵ پرو ۷۰ میلیون تومان گرانتر شد‌ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ شهریور ۱۴۰۴) | تارا ۲۰ میلیون تومان رشد کرد درآمد سرانه در خراسان رضوی دوسوم میانگین کشوری است | سهم اندک خراسان رضوی از کیک اقتصاد چرا تعداد یارانه‌بگیران کم شدند؟ جزئیات وام‌های قرض‌الحسنه اعلام شد | تسهیلات ساخت مسکن دارای فرزند سوم و بیشتر ریزش سریالی بازار سهام | گزارش وضعیت بورس (۴ شهریور ۱۴۰۴) بیست‌وپنجمین نمایشگاه خودرو مشهد امروز آغاز می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۴) مدیرکل ارتباطات خراسان رضوی: اختلال اینترنت در زمان قطعی برق اجتناب‌ناپذیر است + فیلم قیمت‌گذاری خودرو بدون لحاظ نظر شورای رقابت فاقد وجاهت قانونی است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۹۶ هزار تومان شد آغاز نخستین حراج سکه سال ۱۴۰۴ از فردا (۵ شهریور ۱۴۰۴) + شرایط واردات ۷ کشتی بنزین به کشور در جنگ ۱۲ روزه | ماجرای محموله توقیفی طلای بابک زنجانی چه بود؟ حذف یارانه نقدی ساکنان خراسان رضوی در هاله‌ای از ابهام بانک مرکزی: بدهی دو میلیارد یورویی بابک زنجانی هنوز پرداخت نشده است نرخ طلا در مشهد افزایش یافت (۴ شهریور ۱۴۰۴) امکان خرید ۱۵ قطعه انواع سکه برای هر کد ملی در پیش‌فروش | پیش‌فروش با حراج سکه چه تفاوتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ شهریور ۱۴۰۴) | لیموترش برای آبگیری چند؟ آیا تعطیلات هفتگی برای کاهش آثار قطعی برق شناور می‌شوند؟ چرا یارانه نقدی برخی افراد قطع شد؟ | مبنای شناسایی دهک‌های پردرآمد چیست؟ پیشرفت ۵۳ درصدی ساخت ۷۵ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی قیمت روز برنج ایرانی در بازار امروز (سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول قیمت دلار و سکه در بالاترین قیمت خود در ۴ ماه اخیر قرار گرفت (۴ شهریور ۱۴۰۴) قابل توجه کارفرمایان: مهلت ارسال لیست و پرداخت حق بیمه تیرماه تمدید شد نحوه اعتراض به قطع یارانه نقدی اعلام شد + لینک ثبت درخواست یارانه شرایط طرح جایگزینی خودروی کارکرده مدیران خودرو با خودروی نو اعلام شد + جزئیات رکوردشکنی در پرداخت سود سهام: واریز بیش از ۵۰ همت به ۲۲ میلیون سهامدار در ۵ ماه نخست ۱۴۰۴ وام خودروی جانبازان کاهش یافت پیش‌‎‎بینی قیمت دلار در روز سه‌شنبه (۴ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۴ ) | سکه امامی ۸۷ میلیونی شد
سرخط خبرها

واردات ۷ کشتی بنزین به کشور در جنگ ۱۲ روزه | ماجرای محموله توقیفی طلای بابک زنجانی چه بود؟

  • کد خبر: ۳۵۴۲۷۵
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
واردات ۷ کشتی بنزین به کشور در جنگ ۱۲ روزه | ماجرای محموله توقیفی طلای بابک زنجانی چه بود؟
به گفته رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه ۷ کشتی بنزین برای تامین نیاز کشور از طریق گمرکات وارد کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرود عسکری رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران امروز در نشست خبری اعلام کرد ما در کشور ۱۴۰ گمرک ۲۵۱ نقطه گمرکی ۳۲ منطقه اقتصادی ۱۸ منطقه آزاد داریم که همکاران گمرک در دورترین نقاط کشور و در مناطق مرزی شب و روز در خدمت مردم، بازرگانان، مرز نشینان، ملوانان و کولبران هستند.

به گفته رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در یک سال گذشته ۱۵۷ میلیون تن کالا به ارزش ۱۲۹ میلیارد دلار مبادله داشتیم در که از این رقم ۱۱۸ میلیون تن کالا به ارزش ۵۹ میلیارد دلار صادرات با رشد ۱۴ درصد و ۳۹ میلیون تن کالا به ارزش ۷۱ میلیارد دلار واردات با رشد ۴.۴ داشتیم.

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی گفت در بخش ترانزیت خارجی از مسیر کشور در این مدت ۲۱ میلیون تن کالا با رشد ۲ درصدی ترانزیت شده است.

عسگری این را هم گفت که یکی از منابع تامین درآمد دولت به شمار می‌رود که ردیف‌های وصولی شامل حقوق ورودی حقوق گمرکی ۲۲ ردیف تعرفه مطابق احکام بودجه و مالیات بر ارزش افزوده است که در این مدت ۳۵۲ همت واریزی به خزانه داشته‌ایم.

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی همچنین گفت در ۵ ماه امسال درآمد خوبی برای کشور داشته‌ایم.

عسگری رئیس کل گمرک به جنگ ۱۲ روزه تحمیلی امسال اشاره کرد و گفت گمرک شهید رجایی با وجود آسیب‌هایی که از جنگ داشت، اما عمده ورودی کالا‌ها را با ضمانتنامه‌های بانکی و با حداقل تضامین ترخیص کردیم.

به گفته رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی از محل حقوق ورودی سایر کالا‌ها ۴۵ همت در سال جاری درآمد داشتیم که ۲۷ درصد رشد داشته، در بخش ورود خودرو ۲.۸ همت درآمد با رشد ۳۱ درصدی داشته‌ایم همچنین از محل ۲۲ ردیف تعرفه گمرکی ۲۴ همت با رشد ۷۰ درصد داشتیم در بخش مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصدی که گمرک باید وصول کند امسال ۵۷ همت با رشد ۵۰ درصدی وصول شده است و مجموع واریزی ما به خزانه ۱۳۰ همت شده که ۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

فرود عسگری همچنین با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ روزه گفت گمرک یکی از دستگاه‌هایی بود که به هیچ وجه تعطیل نشد و عملیات کاری آن پرتراکم و چند برابر فعالیت انجام شد.

رئیس کل گمرک گفت ما شیوه‌های گمرکی را تغییر دادیم که سرعت ترخیص کالا‌ها انجام شود در بندر امام به جای دو لاین از ۵ لاین برای ترخیص کالا‌ها استفاده کردیم و روزانه ۱۰۰ هزار تن کالا از گمرک خروجی داشتیم.

عسگری همچنین گفت در مورد کالای اساسی به ویژه برنج روغن تمهیداتی فراهم کردیم و هفت کشتی بنزین وارد کردیم تا نیاز کشور برآورده شود.

وی گفت بنزین وارداتی با تعهد ذیحسابی وزارت نفت ترخیص کردیم و در این زمینه هفت کشتی بنزین وارد کشور شد.

به گفته رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران گمرک فرودگاه امام که قبلاً برای واردات دارو اختصاص پیدا می‌کرد با توجه به تعطیلی در جنگ ۱۲ روزه بلافاصله گمرک بازرگان را به عنوان گمرک تخصصی برای ترخیص دارو انتخاب کردیم تا کشور دچار مشکل نشود.

عسگری این را هم گفت برای رفع نیاز کشور به آمبولانس و ماشین‌های راهسازی به تمام گمرکات ابلاغ کردیم که با صاحبان کالا تماس گرفته و با کف ضمانت و بن بیمه این ماشین آلات مورد نیاز کشور ترخیص شوند.

به گفته رئیس کل گمرک ایران در جنگ ۱۲ روزه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالای اساسی از گمرکات ترخیص شد که نسبت به مشابه ۸۷ رشد پیدا کرد.

ماجرای طلای وارداتی بابک زنجانی

رئیس کل گمرک درباره واردات شمش طلای بابک زنجانی گفت: بانک مرکزی آیین‌نامه واردات طلا را به ما ابلاغ کرده است؛ یک محموله شمش وارد گمرک فرودگاه امام شد و قبض انبار دارد و تحت نظارت گمرک است به ما اظهار شده بود که این محموله شمش‌های یک کیلویی با عیار ۹۹۵ است، اما ما به بانک مرکزی گفتیم وزن و عیار این شمش کمتر از آنچه اعلام شده است و آنها هم گفتند این محموله متوقف شود و قابل ترخیص نیست و باید مرجوع شود؛ ضمن اینکه گمرک برای واردکننده این محموله اعلام جرم نکرده است.

عسگری تاکید کرد: درباره واردات طلا ما ساده‌ترین روش واردات و ترخیص را داریم و بدون ثبت سفارش و بدون اعلام منشأ ارزی و معاف از مالیات است، اما باید استاندارد، صحت کالای ابرازی را تایید کند و آیین‌نامه بانک مرکزی هم در خصوص وزن و عیار محموله طلا تایید شود.

به گفته عسکری محموله شمش طلای ۱۳ کیلویی توقیف شده، در حال حاضر در گمرک فرودگاه امام قرار دارد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->