اعمال قانون و ساماندهی موتورسیکلت‌ها در پیاده رو‌های منتهی به حرم مطهر رضوی برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم
سرخط خبرها
مدیرکل سیاسی وزارت کشور؛

دشمن به دنبال بی اعتماد کردن مردم به نظام و القای ناکارآمدی دولت است/ احزاب سیاسی جایگاه نخبگان و با استعدادترین و باانگیزه‌ترین افراد است

  • کد خبر: ۳۵۴۳
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۰
دشمن به دنبال بی اعتماد کردن مردم به نظام و القای ناکارآمدی دولت است/ احزاب سیاسی جایگاه نخبگان و با استعدادترین و باانگیزه‌ترین افراد است
مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: دشمن برای بی اعتماد کردن مردم به نظام جمهوری اسلامی و القای ناکارآمدی دولت و دیگر خدمت گذاران تمام توان خود را به کار گرفته است.
به گزارش شهرآرا نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حمید ملانوری در نشست مشترک با نمایندگان احزاب و فعالان سیاسی استان خراسان رضوی، اظهار کرد: مدیریت سیاسی در یک منطقه صرفا به مباحث سیاسی مرتبط نیست و معتقدیم کسی که به عنوان یک مدیر سیاسی در استان یا شهرستان منصوب می‌شود، نماینده عالی دولت و حکومت بوده و تمامی مسائل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و. را باید مدنظر قرار دهد.
وی با بیان اینکه همه باید به توسعه کشور کمک کنیم، افزود: بعد از انقلاب با فراز و نشیب‌های بسیاری رو به رو بوده ایم، اما در عین حال کارنامه نظام جمهوری اسلامی در حوزه‌های علم، فناوری، امنیت و بهره برداری از ظرفیت‌های اقتصادی بسیار درخشان است.
وی با اشاره به اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان از سوی امریکا گفت: به رغم همه فشار‌های اقتصادی و مشکلات ایجاد شده برای برخی از قشر‌های مردم، باید اذعان کنیم که اقتصاد کشور درحال مدیریت شدن است و بر اساس ارزیابی‌های بین المللی، ایران در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی در جایگاه قابل قبولی قرار دارد.
ملانوری تصریح کرد: امروز در مقابل جنگ روانی و تبلیغاتی دشمن قرار داریم و در شرایط جنگ روانی مسائل به گونه‌ای القاء می‌شود که گاهی اوقات حتی فعالان سیاسی و نخبگان هم نمی‌توانند مسائل را به درستی تشخیص دهند؛ لذا نباید در این شرایط کاری کنیم که دائما به ناکارآمدی دولت و نظام جمهوری اسلامی دامن زده شود.
وی گفت: همه ما در اردوگاه نظام و زیرپرچم جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنیم و باید در راستای اهداف ترسیم شده گام برداریم. ما نمی‌گوییم سوء مدیریت و فساد اقتصادی در کشور وجود ندارد، اما باید توجه داشت که دشمن برای بی اعتماد کردن مردم به نظام جمهوری اسلامی و القای ناکارآمدی دولت و دیگر خدمت گذاران تمام توان خود را به کار گرفته است. نباید اتفاقات کوچک در این زمینه‌ها در فضای عمومی کشور بزرگ و غیر واقعی جلوه داده شود.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور با تاکید بر اینکه احزاب سیاسی جایگاه نخبگان و با استعدادترین و باانگیزه‌ترین افراد است، تصریح کرد: بدون شک همه گروه‌های سیاسی و احزاب به رغم داشتن گرایش‌های مختلف، با تکیه بر اصل مردم سالاری، به دنبال توسعه کشور، ایجاد جامعه آرمانی و خدمت به مردم هستند.
وی گفت: اسفندماه سال ۹۶ منشور گفت‌وگوی سیاسی از سوی وزیر محترم کشور ابلاغ شده است که بر اساس آن باید خانه احزاب در استان‌ها شکل گیرد و خوشبختانه تا به امروز در ۱۷ استان کشور این مهم تحقق یافته است.
ملانوری با تاکید بر اینکه به استانداران محترم تاکید شده است در راه اندازی خانه‌های احزاب مشارکت و مساعدت داشته باشند، خاطرنشان کرد تاکنون تمام ۱۷ خانه احزاب در استان‌ها در ساختمان‌های تخصیص یافته از سوی دولت مستقر شده اند و با کمک دولت تجهیز گردیده اند.
ملانوری در پایان، زمینه سازی برای مشارکت حداکثری و عاقلانه مردم در انتخابات را از جمله اقدامات مورد انتظار از سوی فعالان سیاسی بر شمرد و ابراز امیدواری کرد با اقدامات به موقع و موثر شاهد خلق یک حماسه سیاسی دیگر در اسفندماه سالجاری و شکل گیری یک مجلس قوی و کار آمد و یاس و نومیدی دشمنان ایران اسلامی باشیم.
در ابتدای این نشست، نمایندگان برخی تشکل‌ها و احزاب سیاسی استان خراسان رضوی به بیان نقطه نظرات خود درباره مسائل مختلف کشور به ویژه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی پرداختند
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->