آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دور دوم رزمایش همدلی در مشهد

  • کد خبر: ۳۵۴۴۱
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
دور دوم رزمایش همدلی در مشهد
مراسم آغاز مرحله دوم رزمایش همدلی با حضور نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه مشهد، شهردار مشهد، فرماندار شهرستان مشهد و مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد.
لیلی رحمانی | شهرآرانیوز؛ کرونا که از راه رسید، همدلی و همراهی با هم وطنان، به دغدغه اصلی خیلی‌ها مبدل شد.
 
از پرتو این نیک اندیشی، همایش بزرگ همدلی شکل گرفت که در مرحله اول، آثار نیک بسیاری برجای گذاشت. در همین راستا، مرحله دوم رزمایش همدلی و احسان در استان، دیروز و در سالروز شهادت امام جواد (ع) آغاز شد. این رزمایش که به طور هم زمان در سراسر کشور و با توزیع ۴ میلیون بسته معیشتی شروع شد مرحله دوم اقدامات جهادی‌ای است که پس از فرمان رهبر معظم انقلاب در نیمه شعبان امسال و در پی گسترش ویروس کرونا و آسیب‌های ناشی از آن در کشور شکل گرفت.
 
براساس این فرمان قرارگاهی در هر استان و با فرماندهی ائمه جمعه برای هماهنگی اقدامات جهادی تشکیل شد. مراسم آغاز مرحله دوم این رزمایش نیز در مشهد با حضور نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه مشهد، شهردار مشهد، فرماندار شهرستان مشهد و مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد.

قرارگاه مواسات نقطه اتکای اقشار آسیب پذیر شود

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه مشهد در این مراسم با اشاره به جایگاه امام جواد (ع) (که گام نخست مرحله دوم رزمایش همدلی در روز شهادت این امام همام آغاز شد)، از ویژگی برجسته ایشان که سخاوت و کرم بوده است گفت و ادامه داد: نظر رهبری در زمان صدور فرمان آغاز اقدامات جهادی در واقع شکل گیری یک قرارگاه به عنوان نقطه اتکایی برای اقشار آسیب پذیر بود.

آیت ا... سید احمد علم الهدی افزود: در شرایط اقتصادی کنونی برخی از اقشار آسیب پذیر برای تأمین نیاز‌های اولیه خود نیز دچار مشکلاتی شده اند و بر همین مبنا قرارگاه مواسات باید نقطه اتکایی برای آن‌ها باشد. اکنون نیز امر بر شروع مرحله دوم اقدامات جهادی شده و ۳ موقعیت در استان برای پیگیری این مسئله در نظر گرفته شده است.
آیت ا... علم الهدی ادامه داد: ستاد اجرای فرمان امام (ره) مجری این مرحله از رزمایش شده است که طبق برنامه ریزی انجام شده گام اول در روز شهادت امام جواد (ع)، گام دوم در دهه ولایت و روز غدیر و با نام امام علی (ع) و گام سوم نیز در دهه محرم و با نام امام حسین (ع) پیگیری خواهد شد.

نماینده، ولی فقیه در استان با بیان اینکه این مرحله نیز در تمام استان و با همکاری تمامی دستگاه‌ها در حال اجراست، از همراهی همه دستگاه‌ها تقدیر و اظهار کرد: ۹۰ هزار بسته معیشتی در این مرحله توزیع خواهد شد و امیدواریم به برکت امام هشتم تمامی مردم از مصیبتی که این روز‌ها گرفتار آن هستند رهایی یابند و زندگی به روز‌های عادی خود بازگردد.

شهرداری پای کار است

در ادامه، شهردار مشهد نیز به شرح برخی از اقدامات شهرداری در روز‌های شیوع ویروس کرونا پرداخت و گفت: در شرایط ایجادشده پس از شیوع این بیماری تمامی دستگاه‌های خدماتی باید خدمات خود را افزایش می‌دادند و بر همین مبنا شهرداری نیز علاوه بر همراهی در مسائلی، چون رعایت پروتکل‌ها و موارد بهداشتی در کنار دیگر دستگاه ها، درگیر خدمات ویژه بعد از نمایان شدن آثار اجتماعی این بیماری شد.
محمدرضا کلائی افزود: شهرداری در مواردی که متولی محسوب می‌شد اقدام به همراهی با مردم کرد؛ از آن جمله می‌توان به اعمال معافیت‌هایی در عوارض شهرداری از جمله تجاری موقت و اجاره بهای غرفه‌های خود در روزبازار‌ها و شب بازار‌ها اشاره کرد. مصوباتی به این منظور در شورای شهر داشته ایم و بسته‌های مناسبی برای حمایت از مشاغل آسیب دیده تهیه شده است، مشاغلی همچون مشاغل تبلیغاتی و مواردی که به دلیل ریسک بالا کار خود را از دست داده بودند.
وی با بیان اینکه شهرداری در مرحله اول رزمایش مواسات عهده دار تهیه ۶۵ هزار بسته معیشتی بوده است بیان کرد: ادامه این اقدامات نیز منوط به تصمیمات اقتضایی براساس نظر امام جمعه مشهد است؛ همه باید همکاری کنند، زیرا این موضوعات به همه مربوط است و به نظر من دستگاه‌های اجرایی اکنون نیز نمره قبولی گرفته اند.

۹۰ هزار بسته، آماده توزیع

مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در آغاز این مراسم با بیان اهمیت شکل گیری چنین حرکاتی در ایجاد حس همدلی میان افراد و دستگاه‌های اجرایی، ویژگی این رزمایش را مسجدمحور بودن آن خواند و گفت: اگر فرمان رهبر معظم انقلاب نبود چنین حرکاتی نیز میسر نمی‌شد. در مرحله اول این رزمایش تمامی دستگاه‌های اجرایی با بهره گیری از ظرفیت‌های خود و به اشتراک گذاشتن آن و همچنین تشکیل قرارگاه مواسات توانستند اقدامات چشمگیری را رقم بزنند.
سید عبدا... ارجاعی ادامه داد: در مرحله قبل، بیش از ۳۰ هزار کمک بسته معیشتی (هر بسته به ارزش ۳۰۰ هزار تومان) میان اقشار آسیب پذیر توزیع شد و در مرحله دوم نیز ۹۰ هزار بسته آماده و در مرحله توزیع است.


تلاش برای مردم

مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام نیز در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به فلسفه شکل گیری این بنیاد در ۳ سال گذشته که در ادامه فلسفه وجودی شکل گیری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است، به شرح اقدامات این بنیاد پس از شیوع کرونا پرداخت.
محمد ترکمانه گفت: این اقدامات در حوزه‌های مختلفی ساماندهی شده است که از آن جمله حوزه سلامت و درمان با تولید ۲۵۰۰ کیت تشخیص کرونا در روز، تولید ۲۵۰ هزار لیتر ژل ضدعفونی، تولید گان و ماسک (احداث بزرگ‌ترین کارخانه تولید ماسک در غرب آسیا با ظرفیت تولید ۴ میلیون ماسک در روز)، تولید داروی رمدسیور توسط شرکت‌های داخلی و همچنین تشکیل ۳ تیم ویژه در حال فعالیت برای شناسایی و تولید واکسن است.
او در حوزه فعالیت‌های حمایتی این بنیاد این گونه گفت: یک میلیون بسته معیشتی در مرحله اول و ۴ میلیون بسته معیشتی در مرحله دوم توسط این بنیاد در کشور توزیع شده است؛ همچنین یک میلیون بسته بهداشتی نیز برای استان‌های دارای وضعیت قرمز کشور ارسال شده است.
به گفته ترکمانه این اقدامات توسط خود مردم و برای مردم و توسط گروه‌ها جهادی صورت می‌گیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->