گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی

  • کد خبر: ۳۵۴۸۹۲
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸
پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی
کارشناس بازار‌های مالی گفت: در صورتی که جنگی رخ نمی‌داد و مکانیسم ماشه نیز فعال نمی‌شد، دلار سطوح فعلی را می‌دید؛ چراکه المان‌های اقتصادی، رشد نقدینگی و نرخ تورم منجر به رشد نرخ دلار می‌شدند.

فرزان راعی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: از سال گذشته تا به امروز، نرخ دلار جهشی بیش از دوبرابر را به خود دیده است به‌طوری‌که از کف دلار حدود ۴۲ هزار تومان، به ۱۰۶ هزار تومان در نیمه اول فروردین‌ماه ۱۴۰۴ رسید. هرچند در نیمه دوم این ماه، شاهد ریزش دلار به محدوده ۷۹ هزار تومان بودیم که پس مدت کوتاه چنددقیقه‌ای به ۸۰ هزار تومان رسید.

وی ادامه داد: اگر جنگ تحمیلی علیه ما صورت نمی‌گرفت و موضوع مکانیسم ماشه نیز نبود، حتی این درجازدن و وقفه نرخ دلار را نیز نداشتیم و به نظر می‌رسید که تا آبان‌ماه، دلار سقف ۱۰۶ هزار تومان را لمس می‌کرد.

این کارشناس بازار‌های مالی گفت: اکنون که جنگ اتفاق افتاده و خطر فعال‌شدن مکانیسم ماشه نیز وجود دارد، به احتمال زیاد دلار سطوح بالاتر از ۱۰۶ هزار تومان را به خود خواهد دید.

وی بیان کرد: اگر جنگی رخ نمی‌داد و مکانیسم ماشه نیز به تعویق می‌افتاد، انتظار می‌رفت تا پایان سال قیمت دلار به محدوده ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان برسد، اما اکنون که شرایط سیاسی بحرانی شده در سناریو خوش‌بینانه محدوده ۱۳۰ هزار تومان دلار عدد منطقی به نظر می‌رسد، اما اگر اوضاع وخیم‌تر شود، افزایش قیمت دلار تا پایان امسال بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود.

راعی تصریح کرد: البته ممکن است دلار زودتر از تاریخ گفته‌شده به این عدد‌ها برسد؛ برای مثال در آذرماه، که در این صورت، پس از آن وارد فاز اصلاح قیمت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->