کاهش ۱۵ درصدی ارزش واردات کشور در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چند؟ + جدول رکود تا چه زمانی در بازار مسکن می‌ماند؟ واردات برنج خارجی با ارز ترجیحی از مرز یک میلیارد دلار گذشت | رانت ۸۰ هزار میلیارد تومانی در جیب مافیا! جزئیات تأمین ارز کالا‌های اساسی اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سرمایه‌گذاران اماراتی و هندی، در صدر جذب سرمایه خارجی خراسان رضوی زعفران خراسان رضوی کیلویی ۲۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سبزپوشی بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | چگونه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی راه‌اندازی کنیم؟ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیونی ویژه روستاییان کشور آغاز شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ایران‌خودرو: قیمت جدید محصولات به‌زودی اعلام خواهد شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) علت گرانی مرغ چیست؟ | تنها ۳۶ درصد هزینه‌های تولید مرغ با ارز ۲۸۵۰۰ تومان است نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها ۱۰.۶ درصد شد جهاد کشاورزی: طرح ملی سرشماری زنبورستان‌ها در خراسان رضوی پایان یافت دلار در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز نقره جهانی چقدر است؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) آمریکا در مقابل چین به زانو درآمد | سبقت یوان از دلار در مبادلات تجاری جهان درباره بی‌نتیجه بودن قانون مالیات بر خانه‌های خالی | سراب مالیات‌ستانی از خانه‌های خالی تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ علیه چین قیمت رمزارز‌ها را نزولی کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سامانه جستجوی شغلی با ظرفیت جدید راه‌اندازی می‌شود برای بازگرداندن وجه کلاهبرداری‌شده به حساب بانکی، چه‌کار کنیم؟ قیمت امروز دینار عراق و درهم امارات در مشهد اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) طلا در بازار مشهد امروز چند قیمت خورد؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | قیمت کدام میوه‌ها ارزان شد؟ فعالیت بیش از ۵۰۰ پلتفرم فروش طلا متوقف شد پیش‌بینی ریزش شدید تتر | علت چیست؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سازمان حمایت از مصرف کننده: ایران‌خودرو حق افزایش قیمت‌ها را ندارد
سرخط خبرها

فرار مالیاتی ۱۴۰۰ میلیارد ریالی از طریق صندوق های قرض الحسنه در خراسان رضوی ناکام ماند

  • کد خبر: ۳۵۵۰۸۴
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
فرار مالیاتی ۱۴۰۰ میلیارد ریالی از طریق صندوق های قرض الحسنه در خراسان رضوی ناکام ماند
سرپرست دیوان محاسبات خراسان رضوی گفت: هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برگه تشخیص مالیاتی برای مودیانی که با استفاده از دستگاه‌های کارتخوان صندوق های قرض الحسنه در استان، قصد فرار مالیاتی داشتند، صادر و منجر به شناسایی این اشخاص و مطالبه مالیات شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین دشتبان در تشریح این خبر، اظهار کرد: پیش از این با بررسی و رصد نحوه فعالیت صندوق‌های قرض‌الحسنه در سطح استان مشخص شد بسیاری از مودیان مالیاتی از طریق پوشش ایجاد شده در این صندوق‌ها اقدام به کتمان درآمد و فرار مالیاتی می‌کنند.

وی اضافه کرد: صندوق‌های قرض‌الحسنه با افتتاح حساب به نام خود نزد بانک‌های عامل و دریافت کارتخوان متصل به همان حساب، آن را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهند که در نتیجه، گردش حساب ایجاد شده متعلق به مودی به نام صندوق قرض الحسنه ثبت شده و از پرداخت مالیات معاف می‌شوند و مودیان از این چرخه سوء استفاده می‌کنند.

سرپرست دیوان محاسبات خراسان رضوی گفت: اصلی‌ترین وظیفه دیوان محاسبات در تمام سطوح، ایجاد شفافیت و انضباط مالی در دستگاه‌های اجرایی است و در این خصوص نیز فهرستی از صندوق‌های قرض‌الحسنه فعال در استان از سازمان اقتصاد اسلامی و سایر مبادی دریافت و ابتدای سال ۱۴۰۰ طی مکاتبات محرمانه در اختیار اداره کل امور مالیاتی استان قرار گرفت.

دشتبان افزود: با این حال تا پایان سال ۱۴۰۲، اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی براساس ماده ۱۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم صرفا اقدام عملکرد ۲ صندوق را بررسی و از بررسی عملکرد سایر صندوق‌ها خودداری کرده بود که در نهایت با ورود دیوان محاسبات این بازرسی‌ها برای سایر صندوق‌ها به مرحله اجرا در آمد.

وی ادامه داد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ با برگزاری جلسات متعدد با مسوولان مربوطه، انجام مکاتبات، پیگیری و رصد عملکرد دستگاه اجرایی، گزارش‌های مالیاتی از ۲۶ صندوق قرض الحسنه استان انجام و پس از ارسال اطلاعات مشتریان به ادارات مالیاتی مربوطه، هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برگه مطالبه مالیاتی برای مودیان صادر شد.

سرپرست دیوان محاسبات خراسان رضوی گفت: مالیات مطالبه شده مربوط به فعالیت ۵۰۰ مشتری از ۲۶ صندوق قرض الحسنه در استان طی سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ بوده است که این اداره کل در خصوص وصول و واریز این مطالبات به حساب‌های خزانه دولت نیز پیگیر خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->