سخنگوی پرسپولیس: تعیین مکان برگزاری دربی تنها بر اساس نظر باشگاه نیست! فلیک با یک لشکر مصدوم، پیش از ال‌کلاسیکو حضور کریم انصاری فرد در کلاس مدیریت یوفا قرارداد اسپانسری ۱۰۰ هزار میلیاردی لیورپول! برنامه بازی‌های هفته هفتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | کماکان در انتظار یک فوتبال آبرومند رافینیا: پول عربستان وسوسه‌ام کرد! پرسپولیس بی‌خیال جهانبخش شد! رکورد منحصربه‌فرد توخل با سه‌شیر‌ها جایگاه ۲۱ جهان برای تیم ملی فوتبال ایران پایان حضور درویش در پرسپولیس یادگار امام(ره)، میزبان تراکتور - پرسپولیس بازگشت ساپینتو به لیگ ادامه حضور آلونسو در فرمول یک تاریخ‌سازی هری کین در تیم ملی انگلیس دست‌ پُر آنچلوتی در برزیل یک رکورد منحصربه‌فرد برای نابغه آرژانتینی | مسی، آقای پاس‌گل جهان محرومان هفته هفتم لیگ برتر فوتبال اعلام شدند ادعای مدیرعامل استقلال: ورزشگاه امام‌رضا(ع) مشکلی برای میزبانی دربی ندارد پرسپولیس نقره‌داغ شد تکلیف ۲۸ تیم صعودکننده به جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شد
سرخط خبرها

بازگشت جلالی به تیم ملی | تعداد ملی‌پوشان استقلال به عدد ۶ رسید

  • کد خبر: ۳۵۵۲۲۴
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
بازگشت جلالی به تیم ملی | تعداد ملی‌پوشان استقلال به عدد ۶ رسید
با تأیید مصدومیت محمد خدابنده‌لو و حذف این بازیکن از فهرست ملی‌پوشان حاضر در تورنمنت کافا، نام ابوالفضل جلالی به لیست تیم ملی اضافه شد تا تعداد ملی‌پوشان استقلال به عدد شش برسد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: محمد خدابنده‌لو، هافبک جوان تیم ملی ایران، که روز گذشته در جریان نخستین دیدار برابر افغانستان در تورنمنت کافا برای اولین‌بار پیراهن ملی را بر تن کرد، با بدشانسی بزرگی مواجه شد و در جریان همان مسابقه، دچار آسیب‌دیدگی شد که با نظر تیم پزشکی، قادر به ادامه حضور در این رقابت‌ها نیست.

این مصدومیت در حالی رقم خورد که خدابنده‌لو انگیزه زیادی داشت تا در اولین حضور رسمی خود توانایی‌هایش را به کادر فنی تیم ملی نشان دهد.

با توجه به این شرایط، کادر فنی تیم ملی تصمیم گرفت ابوالفضل جلالی، مدافع چپ استقلال و تیم ملی، را به اردو اضافه کند. جلالی که سابقه بازی در مسابقات مهم با پیراهن ایران را دارد، فردا با پرواز مستقیم از تهران به تاجیکستان سفر می‌کند تا خود را به جمع شاگردان امیر قلعه‌نویی برساند و در ادامه تورنمنت در دسترس کادرفنی باشد.

جلالی علاوه بر تقویت خط دفاعی تیم ملی، یک نکته آماری جالب را هم رقم زد؛ با اضافه‌شدن او، تعداد ملی‌پوشان استقلال در اردوی تیم ملی به عدد شش خواهد رسید؛ آماری که نشان‌دهنده سهم پررنگ آبی‌پوشان پایتخت در ترکیب فعلی تیم ملی است.

تورنمنت کافا فرصتی ارزشمند برای تیم ملی ایران به شمار می‌رود تا ضمن محک‌زدن ترکیب‌های مختلف، از بازیکنان تازه‌وارد هم استفاده کند. اگرچه مصدومیت خدابنده‌لو خبر تلخی برای این بازیکن و هوادارانش بود، اما حضور جلالی می‌تواند هم برای استقلالی‌ها و هم برای تیم ملی، خبر امیدوارکننده‌ای محسوب شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->