آمازون می‌خواهد به جای استخدام ۶۰۰ هزار کارگر آمریکایی ربات‌ها را به کار بگیرد فروش آیفون ۱۷ رکورد ارزش سهام اپل را شکست طرح جدید مجلس برای مقاوم‌سازی نظام ارزی: خرید رمزارز فقط با کارت ارزی ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree H2 درحال انجام حرکات رزمی معرفی سورا ۲، نسل جدید هوش مصنوعی + قابلیت‌ها و ویژگی‌ها ایمپلنت شبکیه و عینک هوشمند، امید تازه برای بازیابی بینایی نابینایان مایکروسافت کار روی نسل جدید ایکس‌باکس را تأیید کرد راهنمای کامل رصد بارش شهابی جباری (مهر ۱۴۰۴) + زمان دقیق و جزئیات چطور با روش‌های جدید گوگل حساب جیمیل را بازیابی کنیم؟ همه چیز درباره نظریه «اینترنت مرده» | آیا واقعاً وب در حال مرگ است؟ گلایه برخی از شهروندان مشهدی درباره اضافه‌شدن خدمات سرویس بین‌الملل | ماجرای فعال‌شدن رومینگ چه بود؟ بررسی پراپ فرم رابین سود (RobinSood) – آیا رابین سود معتبر است؟ راکستار سیستم حمل سلاح GTA 6 را با الهام از یک بازی دیگرش متحول می‌کند وزیر ارتباطات: استفاده ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن یعنی باید در سیاست فیلترینگ بازنگری کنیم واتس‌اپ دسترسی چت‌بات‌های عمومی به پلتفرمش را ممنوع می‌کند رونمایی از نسل سوم ربات‌های هوشمند پست | جهشی در هوشمندسازی زیرساخت‌های لجستیکی ایران تأثیر منفی چت‌بات‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی بر بازدیدهای ویکی‌پدیا کشف شگفت‌انگیز آب سنگین در نزدیکی یک ستاره جوان موشک تاماهاک چیست؟ + تاریخچه، انواع و ویژگی‌های موشک کروز Tomahawk پروژه ملی استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین برق آغاز شد اپل بند جدید Dual Knit را برای راحتی بیشتر کاربران ویژن پرو رونمایی کرد
سرخط خبرها

برای پروژه ملی توسعه فیبر نوری، ۴۲۰ میلیارد تومان مشوق به اپراتورها پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۵۸۵۶
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
برای پروژه ملی توسعه فیبر نوری، ۴۲۰ میلیارد تومان مشوق به اپراتورها پرداخت می‌شود
عضو هیئت‌مدیره صندوق توسعه فیبر نوری گفت: «بیش از ۴۲۰ میلیارد تومان مشوق به اپراتور‌ها پرداخت شد تا پروژه ملی فیبر نوری بدون وقفه ادامه یابد.»

به گزارش شهرآرانیوز، امیر خاکپورمقدم، با تشریح اقدامات صندوق در ماه‌های نخست آغاز به‌کار دولت، توضیح داد: «برنامه اولویت‌دار ما از ابتدا توسعه شبکه ملی فیبر نوری و برقراری اشتراک اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر برای خانوار‌ها بوده است. در همین راستا، تمامی کاروران موضوع ماده (۱) اساسنامه صندوق، به‌عنوان مجریان اصلی طرح، مکلف به انجام تعهدات مشخص و زمان‌بندی‌شده در زمینه ایجاد، توسعه، اتصال و بهره‌برداری از شبکه دسترسی مبتنی بر فیبر نوری شده‌اند.»

او با بیان اینکه این تعهدات بر اساس برنامه مصوب، به تفکیک سال‌های اجرای طرح احصا و به‌طور شفاف به اپراتور‌ها ابلاغ شده، افزود: «برای تضمین اجرای کامل، جزئیات این تعهدات به‌عنوان الحاقیه رسمی پروانه فعالیت اپراتور‌ها درج و ثبت شده است. این اقدام، علاوه‌بر ایجاد چارچوب حقوقی الزام‌آور، زمینه پایش مستمر و نظارت بر عملکرد اپراتور‌ها را فراهم کرده و امکان اعمال ضمانت‌های اجرایی را می‌دهد تا اهداف کلان کشور در حوزه پوشش شبکه فیبر نوری محقق شود.»

خاکپورمقدم درباره منابع مالی صندوق توضیح داد: «از زمان آغاز فعالیت صندوق توسعه شبکه تار (فیبر) نوری، بخشی از منابع پیش‌بینی‌شده در قانون پس از طی مراحل قانونی تأمین و به حساب صندوق واریز شده است. علاوه‌بر آن، مانده قبلی حساب فیبر نوری نیز عیناً به صندوق منتقل شده تا پشتوانه اولیه اجرای برنامه‌های حمایتی فراهم شود.»

به گفته او، با توجه به اینکه توسعه شبکه فیبر نوری یک طرح ملی و بلندمدت است، تأمین پایدار منابع اهمیت بسیاری دارد. به همین دلیل، هماهنگی و رایزنی مداوم با سازمان برنامه و بودجه و وزارت ارتباطات انجام شده تا منابع صندوق به‌طور منظم تأمین شود. این سازوکار باعث می‌شود پروژه ملی فیبر نوری بدون وقفه ادامه یابد و آثار آن در بهبود کیفیت ارتباطات و دسترسی پرسرعت در سراسر کشور به‌زودی مشهود شود.

عضو هیئت‌مدیره صندوق توسعه فیبر نوری یادآور شد: «اگرچه صندوق هنوز در مرحله استقرار و تکمیل فرآیند تعیین چارچوب‌ها و ضوابط اجرایی قرار دارد، اما برای جلوگیری از هرگونه وقفه، تاکنون بیش از ۴۲۰ میلیارد تومان پس از اخذ تأییدیه‌های فنی و مالی، در قالب مشوق پوشش به کاروران تخصیص و پرداخت شده است.»

او درباره مشوق‌ها نیز گفت: «مطابق اساسنامه صندوق، تعیین نصاب مشوق‌ها برعهده کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است. در همین راستا، صندوق با برگزاری جلسات تخصصی متعدد موفق شد نصاب‌های مصوب این کمیسیون را برای اجرای پروژه‌های فیبر نوری در سال ۱۴۰۴ اخذ کند.»

خاکپورمقدم با بیان اینکه برای اجرای هدفمند این نصاب‌ها، تدوین دستورالعمل اجرایی و ضوابط پرداخت مشوق‌ها در دستور کار هیئت‌مدیره صندوق قرار گرفته، از تصویب کلیات آن خبر داد و گفت: «به‌زودی با ابلاغ رسمی این دستورالعمل، فرآیند تخصیص مشوق‌ها با رویکردی شفاف، ضابطه‌مند و منطبق بر اولویت‌های ملی آغاز می‌شود. این اقدام شتاب توسعه شبکه فیبر نوری در کشور را به‌طور محسوسی افزایش خواهد داد.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->