چند راهکار برای مراقبت‌های روانی و جسمی در فصل دوست داشتنی پاییز | از افسردگی فصلی تا فرصت زندگی در پاییز  آیا مدارس مشهد و خراسان رضوی فردا (چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) تعطیل می‌شود؟   چند نکته درباره مزایای اصلی پروبیوتیک‌ها صدور هشدار سطح نارنجی در خراسان رضوی درپی پیش‌بینی آلودگی شدید هوا (۲۲ مهر ۱۴۰۴) کشف ۴۸ بسته هروئین بلعی از یک تبعه افغان در مرز دوغارون خراسان رضوی (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی کاهش نسبی دمای هوا در نوار شمالی کشور (۲۲ مهر ۱۴۰۴) وضعیت دما و بارش کشور تا آذرماه ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ تقدیرنامه‌ای برای یک زندگی غیراستاندارد زنگ ورزش مدارس در هفته، یک ساعت بیشتر شد | برگزاری المپیاد‌های درون‌مدرسه‌ای از ۲۶ مهر ۱۴۰۴ ورود رایگان به تمام موزه‌ها برای نابینایان و کم‌بینایان به مناسبت روز عصای سفید (۲۳ مهر) توضیح یکی از مسئولان آموزش و پرورش قزوین درباره تنبیه ۲ دانش‌آموز در مدرسه اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۲ مهر ۱۴۰۴) خراسان‌رضوی، پیشرو در ارتقای کیفیت و ایمنی برای بلندمرتبه‌سازی ساختمان‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه،۲۲ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش نسبی دما از فردا آبدارخانه‌ها و اتصالات گازی غیراستاندارد، زنگ خطر جدی برای مدارس چالش‌های حوزه تجهیزات پزشکی که سلامت را تهدید می‌کند | فرسودگی تجهیزات تهدید خاموش سلامت درگذشت دانش‌آموز مشهدی بر اثر ایست قلبی (۲۲ مهر ۱۴۰۴) معاون سابق آموزش و پرورش: حاشیه‌های آموزشی مثل حذف تأثیر سوابق در کنکور، منجر به افت نمرات امتحانات نهایی شده است قیمت دارو در همه داروخانه‌ها باید مطابق سامانه رسمی باشد ایران، صدرنشین مصرف آنتی‌بیوتیک در جهان مرگ ۲ کودک گلستانی بر اثر خوردن فست‌فود + جزئیات نجات زندگی دختر با درخواست کمک از پلیس مشهد | مهر مادری به داد عروس کوچک رسید آیا آب خیارشور می‌تواند بهترین راه‌حل برای گرفتگی عضلات ورزشکاران حرفه‌ای باشد؟ هوشمندسازی دستگاه قضایی برای کوتاه شدن فرایند دادرسی متهم به قتل زهرا قائمی، استاد دانشگاه تهران، دستگیر شد + فیلم تشکیل جلسه کارگروه آلودگی هوای مشهد پس از رسیدن شاخص به ۱۸۰ | این گردوغبار را کسی گردن نمی‌گیرد زمان واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، کشوری و لشکری مشخص شد + جزئیات چرا حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی واریز نشد؟ آیا ضربه سر به توپ فوتبال بر سلامت مغز تأثیرگذار است؟
سرخط خبرها

شاخص رضایت برای اهدای عضو در خراسان رضوی به ۷۵ درصد رسید

  • کد خبر: ۳۵۶۰۶۳
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
شاخص رضایت برای اهدای عضو در خراسان رضوی به ۷۵ درصد رسید
مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه رشد شاخص اهدای عضو نیازمند روحیه ایثار و فداکاری است، گفت: اکنون میزان رضایتمندی خانواده‌ها برای اهدای عضو در خراسان رضوی رشد قابل توجهی یافته و به بیش از ۷۵ درصد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ابراهیم خالقی افزود: در گذشته میزان رضایت خانواده به اهدای عضو بیمار مرگ مغزی شان در خراسان رضوی زیر ۱۰ درصد بود که به رشد قابل توجهی رسیده است.

وی بیان کرد: رضایت گرفتن برای اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی کار بسیار سختی است که به روحیه ایثار و فداکاری نیاز دارد.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به کشور نیز این روحیه ایثار و فداکاری مردم بود که کار را به ثمر رساند و مردم نشان دادند که این روحیه خصیصه بارز ملت ایران است.

وی اظهار کرد: در موضوع اهدای عضو نیز مردم آگاه و دلسوز با وجود غم بزرگی که به خاطر از دست دادن عزیز خود در دل دارند، اما در آن شرایط سخت و دشوار به خاطر این روحیه ایثار و فداکاری، با رضایت به اهدای عضو سبب نجات جان بیماران نیازمند و جاودان شدن یاد عزیز از دست رفته خود می‌شوند.

خالقی گفت: در فرآیند اهدا و پیوند عضو بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر از بیمارستان مبدا تا بهشت رضا (ع) شامل پزشکان، پرستاران، کادر اتاق عمل، نیرو‌های پشتیبان، همکاران اورژانس، پزشکی قانونی و ... فعالیت دارند.

اهدای اعضای ۱۳ بیمار مرگ مغزی در دهه پایانی صفر

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در دهه پایانی ماه صفر ۷۸ مورد پیوند عضو و بافت از ۱۳ بیمار مرگ مغزی در واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی این دانشگاه انجام شده است.

خالقی افزود: از این تعداد اهدای عضو، ۱۶ مورد پیوند کلیه، ۱۰ مورد پیوند کبد، ۲۴ مورد پیوند قرنیه، ۲۶ مورد پیوند پوست و ۲ مورد پیوند قلب بوده است.

واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال‌شرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->