یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

نیکولاس مادورو دستور استقرار ۲۵ هزار نیرو را صادر کرد

  • کد خبر: ۳۵۶۹۴۵
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۸
نیکولاس مادورو دستور استقرار ۲۵ هزار نیرو را صادر کرد
در بحبوحه اقدامات تحریک‌آمیز واشنگتن، ونزوئلا متعهد شده است تا ارتش را در ایالت‌های ساحلی به منظور مقابله با قاچاق مواد مخدر تقویت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «ولادیمیر پادرینو» وزیر دفاع ونزوئلا گفت که «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور دستور داده است نیرو‌های بیشتری در منطقه «گواخیرا» در ایالت «زولیا» و شبه جزیره «پاراگوانا» در «فالکون» مستقر شوند و افزود که این منطقه «مسیر قاچاق مواد مخدر» است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وزیر دفاع ونزوئلا در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت، حضور ارتش ونزوئلا در جزیره «نوئوا اسپارتا» و ایالت‌های «سوکره» و «دلتا آماکورو» نیز گسترش خواهد یافت.

همچنین به دستور مادورو قرار است حدود ۲۵ هزار نیرو مستقر شوند که این تعداد از ۱۰ هزار نیرویی که در ایالت‌های زولیا و «تاچیرا» در مرز کلمبیا مستقر شده‌اند، بیشتر است.

وزیر دفاع ونزوئلا در ادامه افزود: «کسی قرار نیست به اینجا بیاید و برای ما کار کند. کسی قرار نیست به سرزمین ما وارد شود و کاری که ما قرار است انجام دهیم را انجام دهد.»

رئیس‌جمهور ونزوئلا با صدور دستور استقرار ۲۵ هزار نیروی دیگر گفت: «این بسیج، هدف اصلی خود را دفاع از حاکمیت ملی، امنیت کشور و مبارزه برای صلح قرار داده است. ما ونزوئلایی‌ها از ونزوئلا دفاع می‌کنیم.»

تنش‌ها بین کاراکاس و واشنگتن در پی تحریکات جدید ترامپ به بهانه مقابله با قاچاق مواد مخدر افزایش یافته است.

استقرار جنگنده‌های بیشتر نیروی هوایی آمریکا در منطقه کارائیب در کنار دیگر تجهیزات نظامی واشنگتن پس از حمله مرگبار آمریکا به یک قایق ونزوئلایی با ۱۱ کشته صورت گرفته است. ترامپ مدعی است که این کشتی در حال انتقال مواد مخدر از ونزوئلا بود که البته کاراکاس این اتهام‌زنی را رد می‌کند.

مادورو نیز دولت واشنگتن را به تلاش برای تغییر حکومت در ونزوئلا متهم کرده است.

ترامپ روز جمعه مدعی شده بود که ایالات متحده درباره تغییر نظام صحبت نمی‌کند و مرگ صد‌ها هزار آمریکایی بر اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر را با کشته‌شدگان جنگ مقایسه کرد. با این حال، او روز یکشنبه در پاسخ به خبرنگاری که همین پرسش را دوباره مطرح کرد، گفت: «خواهیم دید.»

در همین حال، شبکه خبری سی. ان. ان روز جمعه به نقل از چندین منبع آگاه از برنامه‌های واشنگتن گزارش داد که رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی گزینه‌های حملات بیشتر، از جمله حمله احتمالی به اهداف مظنون به کارتل‌های مواد مخدر در داخل خاک ونزوئلا است و چنین حمله‌ای نشان‌دهنده افزایش شدید تنش‌ها خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->