وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ چند توصیه‌ پزشکی به خانم‌های نزدیک به ۴۰ سال سرقت میلیاردی از خانه‌های خالی! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۶ درجه می‌رسد ۱۲ نوزاد از ابتدای سال در آمبولانس‌های اورژانس خراسان رضوی متولد شده‌اند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابتلای ۳۵ نفر از کادر درمانی قوچان به کرونا

  • کد خبر: ۳۵۷۳۸
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۰
ابتلای ۳۵ نفر از کادر درمانی قوچان به کرونا
سرپرست شبکه بهداشت و درمان قوچان گفت: ۳۵ نفر از کادر درمانی بیمارستان حضرت موسی بن جعفر این شهرستان به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز ،داوود خوش شکن با گلایه از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط برخی از مردم افزود: این امر موجب افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ طی روز‌های اخیر شده است.

فرماندار قوچان نیز گفت: این شهرستان در خراسان رضوی از نظر شیوع کرونا در وضعیت‌های هشدار و قرمز در نوسان بوده و جلسات مقابله با این ویروس به صورت مستمر برگزار و در چهارچوب سیاست‌های کلی و براساس شرایط جغرافیایی و فرهنگی تصمیماتی اخذ می‌شود.

هادی رجایی نیا افزود: یکی از مهم‌ترین رویکرد‌ها در قوچان کانون یابی این بیماری است که اگر کانون آلودگی وجود داشته باشد تصمیمات سختگیرانه برای آن محدوده اتخاذ میشود و در محل‌های دارای بیشترین آلودگی و ابتلا نظارت‌های کنترلی افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه محدودیت‌ها با توجه به شرایط شهرستان به صورت بلندمدت یا مقطعی اعمال می‌شود ادامه داد: ایجاد محدودیت یا بستن صنوف تصمیم رضایت بخشی نیست و عمده تلاش ما به سوی فرهنگ‌سازی و افزایش حساسیت‌های مردمی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

فرماندار قوچان گفت: همراهی مردم موجب می‌شود برخی محدودیت‌ها اعمال نشود و کمترین کار در این شرایط استفاده از ماسک در مراکز عمومی، دولتی، بازار و دیگر اماکن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بهداشت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی است.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->