کاشت بیش از ۲ میلیون بوته گل و گیاه پاییزی | پاییزِ بهاری مشهد برگزاری ۶۹۰ جلسه شورای اجتماعی محلات مشهد در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ بازسازی و بهسازی سالن ورزشی اسکواش «امید و زندگی» در بوستان کرامت مشهد شهردار مشهد مقدس: از ابتدای سال ۱۴۰۴، بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت توسط شهرداری تولید شده است مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) لزوم برنامه‌ریزی منسجم برای پروژه‌های بلندمرتبه‌سازی و کمربند جنوبی مشهد | موافقت مشروط با بلندمرتبه‌سازی آیین‌نامه سد معبر شهرداری مشهد به‌زودی ابلاغ می‌شود برنامه‌های شهرداری مشهد در هفته انتظامی برای تقدیر از نیروهای امنیت (۱۱ تا ۱۷ مهر ۱۴۰۴) مرز دوغارون به‌عنوان نخستین بار در بین مرز‌های کشور، به سامانه بیومتریک احراز هویت اتباع خارجی مجهز شد مشهدی‌ها امروز نفس راحت بکشند (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | کیفیت هوای مشهد بعد از مدت‌ها مطلوب شد آیا ادارات مشهد و خراسان رضوی پنجشنبه‌ها تعطیل می‌شود؟ | استاندار خراسان رضوی: موافق تعطیلی پنجشنبه‌ها هستم شهردار مشهد: روند عملیات اجرایی پروژه احداث سطح سوم تقاطع خیام با سرعتی مناسب در حال اجراست ۱۵۶ میلیون سفر از طریق ناوگان اتوبوسرانی مشهد طی ۶ ماهه ابتدایی امسال لایروبی ۴۰۰ هزار مترطول کانال در مشهد طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ صادرات ۶ میلیون دلاری صنایع‌دستی خراسان رضوی در شش‌ماهه اول سال ۱۴۰۴  انتقال و توسعه نیروگاه بیوگاز مشهد در محور میامی | احداث نیروگاه جدید ۳ مگاواتی آمادگی مددسرای شهرداری مشهد برای پذیرش افراد بی‌سرپناه در شب‌های سرد آیا معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان متوسط‌بگیر تأمین‌اجتماعی امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) واریز می‌شود؟ راه‌اندازی نانوایی دیگری در حاشیه شهر مشهد با پیگیری شهرآرا | عطر نان در «فرزین» پیچید نیاز فوری کشور به ۲۰۰ خودروی مجهز به نردبان‌های بلند آتش‌نشانی
سرخط خبرها

پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور

  • کد خبر: ۳۵۸۵۵۷
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور
مدیریت شهری مشهد ۵۰‌میلیارد تومان برای ساخت انبار‌های ضایعات در سال ۱۴۰۴ اعتبار اختصاص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انبار‌های ضایعات براساس بند‌۲۰ ماده‌۵۵ قانون شهرداری‌ها و آیین‌نامه ابلاغی هیئت‌وزیران در سال‌۱۳۹۶ جزو مشاغل مزاحم شهری هستند و شهرداری موظف به برخورد با آنهاست و البته با مصوبه کمیته سرقت، سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری شهرداری‌ها مکلف شده است انبار‌های ضایعات بسازد و صاحبان این صنف به‌صورت متمرکز در این انبار‌ها مستقر شوند.

کاری که اکنون در مشهد و با تعریف سه پروژه به وسعت چهل هکتار در سه نقطه از خارج شهر در حال انجام است و آن‌طور که مدیرعامل سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اعلام کرده است، مشهد در زمینه سامان‌دهی انبار‌های ضایعات از دیگر شهر‌ها و کلان‌شهر‌های کشور جلوتر است.

۳ پروژه مهم سامان‌دهی به‌وسعت ۴۰ هکتار

عارف عباسی در گفت‌و‌گو با شهرآرا گفت: یکی از وظایفی که به سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری سپرده شده، سامان‌دهی انبار‌های ضایعات است که این کار و پروژه براساس مصوبه کمیته سرقت که در مراکز استان‌ها فعال است به این سازمان واگذار شده است و باید آن را انجام بدهیم.

وی با بیان اینکه سه پروژه برای سامان‌دهی انبار‌های ضایعات در شهرداری مشهد با مشارکت سرمایه‌گذار تعریف شده است، افزود: این سه پروژه که روی هم چهل هکتار وسعت دارند، در شترک، بولوار شاهنامه و مهدی‌آباد، با مشارکت سرمایه‌گذار ساخته خواهند شد و زمین‌ها برای سامان‌دهی انبار‌های ضایعات، در جایی مولدسازی می‌شود که مناسب این انبارهاست و با‌توجه‌به ظرفیتی که به وجود می‌آید، صنایع تبدیلی حوزه پسماند و بازیافت می‌توانند در این مجموعه مستقر شوند.

 ساخت این انبار‌ها یک کار شاخص در کشور است و مشهد در این زمینه جلوتر از سایر شهرهاست و با‌توجه‌به تأکیدی که شهردار مشهد و شورای‌ششم روی این پروژه دارند و حمایت‌هایی که انجام داده‌اند، به مرحله خوبی رسیده است.

وی افزود: با ساخت انبار‌های ضایعات، هدف سامان‌دهی این انبار‌ها محقق می‌شود، زنجیره ارزش حوزه پسماند و بازیافت نیز تکمیل می‌شود و علاوه‌بر‌آن، درآمد پایداری برای شهرداری مشهد از این منظر ایجاد می‌شود.

تداوم انجام امور زیرساختی

مدیرعامل سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری ادامه داد: پیشرفت زیرساختی و اداری و مجوز‌های دو پروژه به‌صورت ۱۰۰ درصدی تکمیل شده است و یک پروژه هنوز درگیر برخی کار‌ها و امور اداری است که به‌زودی به اتمام می‌رسد. حتی یک انبار به‌صورت نمونه نیز درحال ساخت است. علاوه‌بر‌این همه زیرساخت‌هایی که این پروژه لازم دارد، توسط سرمایه‌گذار پیش‌بینی شده است و طرح کلی مدل انبار‌های ضایعات توسط سرمایه‌گذار تهیه و به اداره‌کل مطالعات شهرداری برای تصویب ارسال شده است.

۵۰‌میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای ساخت انبار

عباسی به دریافت سهم شهرداری از استحصال زمین‌های پروژ‌ه‌های یادشده اشاره کرد و از ورود سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری به ساخت چند انبار در این سه پروژه خبر داد و بیان کرد: در این سه نقطه که درحال ساخت انبار‌های ضایعات هستیم، سهم استحصال شهرداری از زمین‌ها که ارزشی در حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان دارد پرداخت شده و اسناد مالکیت به نام شهرداری مشهد انتقال یافته است.

با دریافت این سهم دو راه پیش پای ما بود، یکی اینکه این زمین‌ها را به فروش برسانیم و دیگر اینکه خودمان هم در کنار سرمایه‌گذار در همان اراضی انبار ضایعات بسازیم که مسیر دوم را انتخاب کردیم و با ۵۰‌میلیارد تومان اعتبار عمرانی که به این موضوع اختصاص دادیم، کار ساخت را شروع خواهیم کرد و احتمالا تا پایان سال پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه پروژه‌های سامان‌دهی مشاغل مثل انبار‌های ضایعات به مولدسازی اراضی بزرگ‌مقیاس در حاشیه و حریم شهر مشهد کمک می‌کند، تصریح کرد: اگر سرمایه‌گذاری مایل باشد در این زمینه فعالیت کند، مسیر را هموار و زمینه را فراهم می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->