دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است

  • کد خبر: ۳۵۸۷۷۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱
سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است
روزنامه معاریو اعلام کرد که سفیر بحرین از چند ماه قبل اراضی اشغالی را ترک کرده و هیچ جایگزینی برای او تعیین نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه عبری معاریو گزارش داد که خالد الجلاهمه، سفیر بحرین در تل‌آویو آوریل گذشته پس از انتصاب به عنوان دستیار معاون وزیر در امور سیاسی در وزارت امور خارجه بحرین، اراضی اشغالی را ترک کرد.

معاریو گزارش داد که از زمان عزیمت الجلاهمه، هیچ سفیر جایگزینی به جای او تعیین نشده است و سفارت همچنان از طریق یک دیپلمات رده پایین‌تر به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

با توجه به تنش‌های کشور‌های عربی و رژیم صهیونیستی، جنگ ویرانگر علیه نوار غزه، برنامه‌های الحاق کرانه باختری و حمله اسرائیل به دوحه، گزارش‌های متعددی از سرنوشت توافق‌های صلح با تل‌آویو منتشر می‌شود.

عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر در سخنرانی خود در اجلاس اضطراری سران کشور‌های عربی-اسلامی در دوحه، به این موضوع اشاره کرد.

او خطاب به مردم اراضی اشغالی گفت: آنچه در حال حاضر اتفاق می‌افتد، «آینده صلح را تضعیف می‌کند، امنیت شما و امنیت همه مردم منطقه را تهدید می‌کند و هرگونه چشم‌اندازی را برای هرگونه توافق جدید صلح مسدود می‌کند.»

السیسی تأکید کرد که این سیاست‌ها و اقدامات اسرائیل نه تنها مانع توافق‌های جدید می‌شود، «بلکه توافق‌های صلح موجود با کشور‌های منطقه را نیز تضعیف می‌کند.»

در همین زمینه، امیر حایک، سفیر سابق اسرائیل در امارات، در مصاحبه‌ای با رادیو ۱۰۳FM در مورد مسئله پیچیده و روابط بین اسرائیل و امارات پس از جنگ گفت: «خطری قریب‌الوقوع و آشکار علیه توافق‌های ابراهیم وجود دارد.»

حایک درباره عواقب الحاق کرانه باختری به اسرائیل هشدار داد و گفت: «الحاق منجر به برچیده شدن توافق‌نامه‌های ابراهیم خواهد شد. ما باید به آنچه اماراتی‌ها می‌گویند گوش دهیم. آنها این را به مقامات ارشد دولت اسرائیل گفته‌اند. الحاق به اندازه توافق‌نامه‌های ابراهیم به امنیت اسرائیل کمک نخواهد کرد. آنها در همه سطوح اهمیت بیشتری دارند. دولت نباید با پایگاه خود صحبت کند، بلکه باید بر اساس آنچه برای اسرائیل خوب است صحبت کند. در تاریک‌ترین کابوس‌هایم، هرگز تصور نمی‌کردم که جشن‌های پنج‌ساله توافق‌نامه‌های ابراهیم به این شکل باشد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->