روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی، پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد
سرخط خبرها

دریادار سیاری در بازدید از صنایع تانک سازی زرهرن: دست نیاز به‌سوی هیچ کشوری دراز نمی‌کنیم

  • کد خبر: ۳۵۹۰۲
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱
دریادار سیاری در بازدید از صنایع تانک سازی زرهرن: دست نیاز به‌سوی هیچ کشوری دراز نمی‌کنیم
معاون هماهنگ کننده ارتش از مرکز بهینه سازی، نوسازی و ساخت قطعات شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش بازدید کرد و گفت: استفاده از تحهیزات ساخت داخل یکی از مولفه‌های توان بازدارندگی است؛ در همین راستا امروز درصد خیلی بالایی از تجهیزات ارتش تولید داخل هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش صبح شنبه با حضور در مرکز بهینه‌سازی، نوسازی و ساخت قطعات شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش (نزاجا) از این مجموعه بازدید کرد.

دریادار سیاری در این بازدید از خط بازسازی و اورهال تانک اسکورپیون، خط بازسازی و اورهال تانک چیفتن و تانک تی ۷۲ بازدید به عمل آورد.

همچنین رئیس ستاد ارتش در این بازدید از مجموعه تولید مواد ضدعفونی و ماسک کارخانجات شهید زرهرن بازدید کرد.

دریادار سیاری: درصد بالایی از تجهیزات ارتش در داخل تولید می‌شوند

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به خودکفایی ارتش در تامین بسیاری از تجهیزات مورد نیاز خود، تاکید کرد: استفاده از تحهیزات ساخت داخل یکی از مولفه‌های توان بازدارندگی است؛ در همین راستا امروز درصد خیلی بالایی از تجهیزات ارتش تولید داخل هستند.

به گزارش ایسنا، امیردریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش صبح شنبه در جریان بازدید از مرکز بهینه‌سازی، نوسازی و ساخت قطعات شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران گفت: در ابتدا هدف ما از بازدیداین بود که توانمندی و تخصص نیرو‌های این مرکز در حوزه مقابله با کرونا را مورد ارزیابی قرر داده و میزان تولیدات مواد ضد عفونی کننده و ماسک در این مرکز را مورد بازدید قرار دهیم تا آمادگی‌های خود را ارتقاء دهیم.

وی افزود: در این مرکز انواع محلول ضد عفونی و ماسک تولید می‌شود و این مرکز می‌تواند علاوه بر تامین نیازمندی نیروی زمینی نیاز سایر نیرو‌های ارتش و سایر نیرو‌های مسلح را تامین کند و هرجایی که در کشور لازم باشد بنا به تدبیر قرارگاه امام رضا ستادکل و یا ستاد ارتش کمک کند.

دریادار سیاری ادامه داد: تولید ماسک جزو ماموریت‌های مرکز شهید زرهرن نیست، اما با استفاده از ظرفیت خالی که داشتند و بهره گیری از توانمندی‌های این مرکز و دستگاه‌های پیشرفته ظرفیت خوبی برای تولید ماسک با کیفیت استاندارد در این مرکز ایجاد شده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش تصریح کرد: امروز همچنین بازدیدی از مرکز قطعه سازی صنایع شهید زرهرن داشتیم. به لطف خدا در این بخش هم قطعات مورد نیاز در نیروی زمینی ارتش با تیراژ بالا در حال تولید است. البته توجه به قطعه سازی یکی از تدابیر فرماندهی معظم کل قوا است.

وی با بیان اینکه ما امروز در ارتش با کمک و همکاری صنایع دفاعی، تانک، نفربر، سامانه‌های پدافند هوایی و انواع شناور‌های دریایی و هواپیما تولید می‌کنیم، تاکید کرد: این اقدامات در راستای همان دستوراتی است که برای قطع وابستگی بتوانیم تولیداتمان را بجایی برسانیم که پاسخگوی نیازمندی‌هایمان باشد.

دریادار سیاری خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال که جهش تولید است امروز مشاهده کردیم که در این مرکز جهش تولید به خوبی در حال اجرا است و قطعات در تیراژ بالا و با کیفیت خوب در حال تولید هستند. این مرکز همچنین برای بسیاری از شرکت‌های غیر نظامی هم قطعات تولید می‌کنند تا وابستگی آن‌ها کاهش یابد.

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: پیش از انقلاب مغز متفکر تعمیرات اساسی نیرو‌های خارجی بودند، اما افتخار ما این است که تمام تعمیرات نرم و سخت افزاری امروز توسط نیرو‌های خودمان انجام می‌شود و این از برکات انقلاب است. امروز دست نیاز به سوی هیچ کشوری دراز نمی‌کنیم.

وی با بیان اینکه استفاده از تحهیزات ساخت داخل یکی از مولفه‌های توان بازدارندگی است، اظهار کرد: ما امروز در ارتش چیزی نداریم که در خارج از کشور تولید شود و درصد خیلی بالایی از تجهیزات ارتش تولید داخل هستند.

دریادار سیاری همچنین در باره همکاری با وزارت بهداشت در حوزه مقابله با کرونا اظهار داشت: در دور جدید شیوع بیماری کرونا نامه‌ای برای وزیر بهداشت نوشتیم و گفتیم که مانند قبل تمام نیرو‌ها و بیمارستان‌های ارتش در خدمت مقابله با کرونا هستند. امروز هم بیش از ۱۲ هزار از کارکنان ارتش برای کمک به مجموعه بهداشتی و درمانی کشور، بمنظور مقابله با بیماری کرونا فعال هستند. در دور قبل توانستیم بیماری را در پادگان‌ها به خوبی کنترل کنیم و از این ناحیه در رفع آلودگی شهر‌ها کمک خوبی انجام دهیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->