برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر در اثر واژگونی مینی‌بوس در یکی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) معاون پرستاری وزارت بهداشت: تعداد پرستاران در کشور مطلوب است، اما درست پراکنده نشده‌اند | بازنگری در بورسیه دانشجویان پرستاری هشدار پلیس راهور به آموزشگاه‌های رانندگی درباره ۲ تخلف مهم آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵، فردا (یکشنبه، ۱۱ آبان) | ثبت‌نام نزدیک به ۶۰ هزار داوطلب در آزمون رد مال ویلای ۸ هزار متری متهم ردیف اول پرونده چای دبش به بانک ملت هشدار شیوع بالای هپاتیت A در بین کودکان و نوجوانان ایرانی ۷ علامت که نشانه کمبود ویتامین E است اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) چطور بیماری‌های ۴۰ سالگی به بعد را نگیریم؟ علائم اولیه بیماری‌ ام‌اس چندین سال زودتر ظاهر می‌شوند بُعد عاطفی مشاوره‌های روان‌شناسی بسیار پررنگ‌تر از اطلاعاتی آن است | دوگانه احساس و منطق! پاسداشت محیط‌بانان، دفاع از تمامیت اکولوژیکی جریمه رانندگی روزانه برای ۱۰ هزار خودرو در مشهد نگاهی تخصصی به طرح جدید مجلس برای آموزش اجباری از  ۵سالگی | زوال زودهنگام کودکی تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا هر سال باید واکسن آنفلوانزا بزنیم؟

  • کد خبر: ۳۵۹۶۷۹
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
چرا هر سال باید واکسن آنفلوانزا بزنیم؟
فصل پاییز و ماه‌های سرد سال دارند فرا می‌رسند و زمان واکسیناسیون سالانه آنفلوانزا فرا رسیده است و شاید برای شما هم این پرسش مطرح شده باشد که چرا هر سال باید واکسن جدید آنفلوانزا زد و چرا نمی‌توان یک واکسن آنفلوانزا بزنیم که تا آخر عمر از ما محافظت کند؟

به گزارش شهرآرانیوز، ویروس آنفلوانزا مانند هر ویروس دیگری حاوی مجموعه‌ای از ژن‌ها است که در یک پوشش پروتئینی پیچیده شده‌اند. واکسن‌ها معمولاً تولید آنتی‌بادی‌هایی را تحریک می‌کنند که به ساختار‌های بیرونی روی پوشش پروتئینی متصل می‌شوند و ویروس را غیرفعال می‌کنند. واکسن آنفلوانزا هم به همین شیوه عمل می‌کند.

متأسفانه، این ساختار‌های بیرونی دائماً در حال تغییر هستند، بنابراین هر ساله به یک واکسن جدید برای هدف قرار دادن این ساختار‌ها در ویروس‌های آنفلوانزا که در حال حاضر در گردش هستند، نیاز داریم. در سال‌های اخیر، دانشمندان ساختار‌های داخلی در پوشش پروتئینی ویروس آنفلوانزا را یافته‌اند که در همه سویه‌های ویروس آنفلوانزا یکسان است. واکسن‌های که این ساختار‌های داخلی را هدف قرار می‌دهند، نوید محافظت همیشگی در برابر انواع مختلف ویروس آنفلوانزا را می‌دهند و نیاز به تزریق واکسن جدید در هر سال را از بین می‌برند.

یک واکسن همیشگی آنفلوانزا مهم‌تر از اجتناب از دردسر تزریق سالانه آنفلوانزا، می‌تواند بلافاصله و در مقادیر زیاد - بدون تأخیر چند ماهه معمول مورد نیاز برای ایجاد و تولید واکسن جدید- در اختیار قرار گیرد و این مزیت به خصوص هنگامی که یک ویروس آنفلوانزای همه‌گیر جدید و کشنده ظهور می‌کند، اهمیت دارد.

یک واکسن بی‌نقص همچنین از بروز هرگونه علائمی جلوگیری می‌کند. واکسن‌های آنفلوانزای فعلی ما تضمین نمی‌کنند که شما اصلا به آنفلوانزای مبتلا نخواهید شد، اما شدت علائم را کاهش می‌دهند و در جلوگیری از بستری شدن در بیمارستان و مرگ بسیار موثر هستند.

یکی از دلایلی که واکسن‌های فعلی فقط تا حدی مؤثر هستند این است که با فناوری‌های فعلی، حداقل شش ماه طول می‌کشد تا واکسن تولید شود. این بدان معناست که دانشمندان باید هر زمستان تصمیم بگیرند که کدام گونه‌های ویروس هشت تا ۱۰ ماه بعد، زمانی که فصل آنفلوانزای بعدی شروع می‌شود، در گردش خواهند بود. متأسفانه، گاهی اوقات ویروس ما را فریب می‌دهد: گونه‌هایی که در زمستان در گردش هستند، قبل از فرا رسیدن فصل آنفلوانزای بعدی، با گونه‌های دیگر جایگزین می‌شوند.

دانشمندان در حال کار بر روی انواع جدیدی از واکسن‌ها هستند که می‌توانند بسیار سریع‌تر تولید شوند، مانند واکسن‌های mRNA بسیار موفقی که برای کروناویروس عامل کووید-۱۹ تولید شدند. این واکسن آنفلوانزای از نوع mRNA باعث می‌شود بدن برای مدت طولانی، اگر نگوییم تمام عمر، در برابر آنفلوانزا مصونیت پیدا کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->