صحن علنی مجلس آغاز شد| بررسی طرح تعطیلی پنجشنبه در دستور کار کمیسیون اجتماعی جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه
سرخط خبرها

نامه نخست وزیر انگلیس به محمود عباس: مشتاق آغاز دوره جدید همکاری با فلسطین هستیم

  • کد خبر: ۳۶۰۱۳۶
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
نامه نخست وزیر انگلیس به محمود عباس: مشتاق آغاز دوره جدید همکاری با فلسطین هستیم
نخست‌وزیر انگلیس در نامه‌ای رسمی به «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، با اعلام تصمیم تاریخی لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین، تأکید کرد که این کشور مشتاق آغاز دوره‌ای تازه از همکاری و دوستی با مردم فلسطین است.

به گزارش شهرآرانیوز، در این نامه که امروز یکشنبه (۳۰ شهریور ۱۴۰۴) از سوی دفتر نخست‌وزیری انگلیس منتشر شد، آمده است: «افتخار دارم به آگاهی برسانم و به ثبت برسانم که از امروز، پادشاهی متحد بریتانیا و ایرلند شمالی رسماً کشور فلسطین را به‌عنوان یک دولت مستقل و دارای حاکمیت به رسمیت می‌شناسد.»

نخست‌وزیر انگلیس این تصمیم را تأییدی بر حمایت لندن از حق مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت، از جمله حق برخورداری از دولت مستقل دانست و افزود: «راه‌حل دو کشوری همچنان تنها مسیر برای دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار در منطقه است. من از تعهدات مهمی که شما در زمینه اصلاحات پذیرفته‌اید تمجید می‌کنم و حمایت خود را در اجرای این اصلاحات به‌منظور ساختن دولت فلسطین تکرار می‌کنم.»

وی با اشاره به نقش تاریخی لندن در تاسیس رژیم اسرائیل یادآور شد: «در سال ۱۹۱۷، بریتانیا از اصل ایجاد خانه ملی برای مردم یهود حمایت کرد، مشروط بر اینکه هیچ اقدامی صورت نگیرد که به حقوق مدنی و مذهبی جوامع غیر یهودی موجود آسیب برساند. با اتخاذ این تصمیم امروز، بار دیگر پایبندی پادشاهی متحد به ایجاد دولت فلسطینی برای مردم فلسطین و حمایت پایدار ما از راه‌حل دو کشوری، که در آن فلسطینیان و اسرائیلی‌ها در صلح و امنیت در کنار یکدیگر زندگی کنند، تأکید می‌شود.»

در ادامه نامه تصریح شده است: «پادشاهی متحد مشتاقانه در انتظار آغاز دوره‌ای جدید از دوستی و همکاری میان ملت‌های فلسطین و بریتانیاست. وزیر خارجه ما به وزیر خارجه شما نامه خواهد نوشت تا روند برقراری کامل روابط دیپلماتیک را پیش ببرد.»

نخست‌وزیر انگلیس همچنین با یادآوری دیدار اخیر با محمود عباس در داونینگ استریت نوشت: «مایه افتخار بود که اوایل این ماه میزبان شما در داونینگ استریت بودم. مشتاق برقراری رابطه‌ای نزدیک و سازنده میان دو دولت‌مان هستم.»

انگلیس ساعاتی پیش، در اقدامی تاریخی که بازتابی از افزایش شکاف میان غرب و رژیم صهیونیستی است، کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->