صحن علنی مجلس آغاز شد| بررسی طرح تعطیلی پنجشنبه در دستور کار کمیسیون اجتماعی جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه
سرخط خبرها

واکنش سازمان ملل به اقدام انگلیس، استرالیا و کانادا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین

  • کد خبر: ۳۶۰۱۴۱
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
واکنش سازمان ملل به اقدام انگلیس، استرالیا و کانادا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
سخنگوی سازمان ملل متحد به اقدام انگلیس، استرالیا و کانادا برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد روز یکشنبه درباره واکنش دبیرکل سازمان ملل به اقدام سه کشور انگلیس، استرالیا و کانادا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین گفت: این تصمیم به زنده نگه داشتن امید به راه‌حل دو کشوری در لحظه‌ای بسیار تاریک کمک خواهد کرد.

سخنگوی سازمان ملل گفت که این اقدام، گامی رو به جلو به عنوان بخشی از راه حل دو دولتی به شمار می‌آید.

انگلیس، استرالیا و کانادا یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ برابر با ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۵ در اقدامی تاریخی که بازتابی از افزایش شکاف میان غرب و اسرائیل است، کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناختند.

کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که این کشور به‌منظور احیای امید به صلح، کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.

مارک کارنی نخست وزیر کانادا نیز در بیانیه‌ای با اشاره به تعهد این کشور برای تشکیل کشور مستقل فلسطینی از سال ۱۹۴۷، از تصمیم اوتاوا برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی خبر داد.

آنتونی آلبانیز نخست‌وزیر استرالیا نیز اعلام کرد که این کشور به‌طور رسمی «کشور مستقل و دارای حاکمیت فلسطین» را به رسمیت می‌شناسد.

یکی از مهم‌ترین تحولات منطقه‌ای در آستانه هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در سطح سران، برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو دولتی »  و تشکیل کشور مستقل فلسطین است که فردا دوشنبه ۳۱ شهریور به وقت محلی برابر با ۲۲ سپتامبر ۲۰۲۵ در نیویورک برگزار شود.

این ابتکار به طور مشترک توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، رهبری می‌شود.

کنفرانس نخست راه حل دو دولتی ۶ تا ۸ مرداد در نیویورک برگزار شد و در بیانیه ای علاوه بر توافق برای انجام اقدامات جمعی برای پایان جنگ اسرائیل علیه غزه، از راه کار موسوم به دو دولتی و تشکیل کشور فلسطین حمایت کرد.

اعلامیه نیویورک ۲۱ شهریور  ۱۴۰۴ با حمایت ۱۴۲ کشور عضو سازمان ملل متحد، ۱۰ رای مخالف و ۱۲ رای ممتنع و حمایت فرانسه و عربستان سعودی درباره ضرورت شناسایی کشور مستقل فلسطین به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل رسید.

در جنگ اسرائیل علیه غزه از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ (۷ اکتبر ۲۰۲۳) تاکنون بیش از ۶۴ هزار شهید و ده‌ها هزار مجروح شده اند. این جنگ نه تنها به نابودی گسترده زیرساخت‌های حیاتی از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و شبکه آب و برق منجر شد، بلکه آوارگی صدها هزار فلسطینی و کمبود شدید مواد غذایی را در پی داشت و یک بحران انسانی بی‌سابقه را رقم زد.

هرچند در دی‌ماه ۱۴۰۳ توافقی برای آتش‌بس میان اسرائیل و گروه‌های مقاومت فلسطینی به رهبری حماس حاصل شد، اما اسرائیل با نقض تعهدات خود بار دیگر حملات سنگین به غزه را آغاز کرده و آمار قربانیان همچنان رو به افزایش است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->