علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴ شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در هتل‌های ایران ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون‌های آیلتس به تعویق افتاد آخرین وضعیت مجروحان حمله اسرائیل در بیمارستان‌ها (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) مصاحبه استخدامی سازمان تعزیرات حکومتی (۱۴۰۴)، موقتاً لغو شد تأثیر کتابخانه‌ها بر ارتقای سرمایه اجتماعی کدام دانشگاه‌ها زمان‌بندی امتحانات را تغییر دادند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | آسمان صاف تا کمی ابری ورود گردشگران به پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار بازنشسته کشوری در مرحله اول (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در دستور کار هلال‌احمر کارت آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۴۰۴) صادر شد علت تعطیلی خط متروی منتهی به فرودگاه مهرآباد + جزئیات افزایش ناگهانی درخواست مکمل‌های حاوی ید از داروخانه‌ها وضعیت «شیرخشک» پایدار است آیا برای لاغری، کربوهیدرات باید کاملاً از رژیم غذایی حذف شود؟ سامانه ۱۵۷۰ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش‌آموزان درخصوص وقایع اخیر رژیم صهیونیستی ممنوعیت مصرف و عرضه دخانیات در اماکن عمومی کودکان را درمعرض اخبار ناگوار قرار ندهید اهدای عضو یکی از اعضای شورای شهر نیشابور جان ۳ بیمار نیازمند عضو را نجات داد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف پروازهای خطوط هوایی سوریه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شرایط کاملاً عادی خراسان رضوی در حوزه‌های ارزاق عمومی، سوخت و حمل‌ونقل بهره‌برداری از دومین جایگاه CNG شهرستان سرخس با افزایش سه‌برابری ظرفیت سوخت‌گیری گاز فشرده دستمزد اعلامی کارفرمایان به بیمه، ۳۰ درصد کمتر از دستمزد واقعی است لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۵ یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد لغو امتحانات دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در روز‌های (۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقال ویروس کرونا به ۸۰۰۰ نفر فقط در یک جایگاه سوخت

  • کد خبر: ۳۶۰۳۰
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
انتقال ویروس کرونا به ۸۰۰۰ نفر فقط در یک جایگاه سوخت
جایگاه‌های سوخت از پرخطرترین مکان‌هایی هستند که می‌تواند ویروس کرونا را به ۸۰۰۰ نفر انتقال دهند، به همین دلیل رانندگانی که خود اقدام به سوخت‌گیری خودرو می‌کنند، باید از ماسک و دستکش یک‌بار مصرف استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جایگاه‌های سوخت از پرخطرترین مکان‌هایی هستند که می‌تواند ویروس کرونا را به ۸۰۰۰ نفر انتقال دهند، به همین دلیل رانندگانی که خود اقدام به سوخت‌گیری خودرو می‌کنند باید از ماسک و دستکش یکبار مصرف استفاده کنند.

متخصص بیماری‌های عفونی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: جایگاه‌های سوخت از پرخطرترین مکان‌هایی هستند که امکان ابتلا به کرونا در آنجا وجود دارد و رانندگان باید از تماس مستقیم با دسته نازل در جایگاه سوخت خودداری کنند در غیر این‌صورت باید با استفاده از دستکش یک‌بار مصرف اقدام به سوخت‌گیری کرد.

وی اظهار کرد: پس از انجام سوخت‌گیری لازم است دستکش یک‌بار مصرف را سریع در کیسه پلاستیکی قرار داده یا در سطل زباله بیندازید و سپس بدون دستکش کارت سوخت را از دستگاه بردارید.

هاشمی با بیان اینکه رانندگان نباید کارت بانکی را به اپراتور پمپ بنزین بدهند، ادامه داد: آن‌ها باید خود اقدام به کشیدن کارت کنند و از اپراتور بخواهند که رمز آن‌ها را وارد کند و استفاده از ماسک نیز اجباری است و هنگام بنزین‌زدن باید ماسک نیز زد.

وی اضافه کرد: اگر فردی دستکش در جایگاه سوخت همراهش نبود برای برداشتن نازل سوخت‌گیری می‌تواند از دستمال کاغذی استفاده کند و باید در طول حضور در پمپ بنزین و بعد از آن به هیچ وجه دست به صورت نزنند. و در اولین فرصت ممکن بعد از اتمام سوخت‌گیری دست‌ها به مدت ۳۰ ثانیه با آب و صابون شست‌وشو داده شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه کرونا یک بیماری مسری است، گفت: بسیاری از افراد مبتلا به ویروس کرونا دچار بیماری تنفسی می­‌شوند و افراد مسن و کسانی که بیماری زمینه‌‌ای نظیر بیماری قلب و عروق، دیابت، بیماری مزمن تنفسی و سرطان دارند در معرض ابتلای بیشتری قرار دارند.

هاشمی افزود: بهترین راه پیشگیری و کند‌کردن روند سرایت کرونا آن است که اطلاعات کافی درباره ویروس کرونا، بیماری‌هایی که ایجاد می‌کند و نحوه­ سرایت آن به دست آورند و با شستن دست­‌ها یا استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده­ حاوی الکل و دست‌نزدن به صورت از خود و دیگران و استفاده از ماسک دربرابر این ویروس محافظت شد.

وی تصریح کرد: ویروس کووید۱۹ از طریق قطرات بزاق یا ترشحات بینی فرد بیمار هنگام عطسه و سرفه منتقل می‌­شود و اکنون هیچ واکسن یا درمان خاصی برای این بیماری وجود ندارد، اما آزمایش‌های بالینی برای به دست آوردن درمان احتمالی ادامه دارد.

بر اساس دستورالعمل و پیرو اطلاعیه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره همکاری در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به جایگاه‌داران توزیع فراورده مایع و سی‌ان‌جی اعلام شده تا فرایند سوخت‌گیری و پرداخت در تمام جایگاه‌های عرضه سوخت توسط اپراتور جایگاه انجام یا دستکش یک‌بار مصرف جهت استفاده عموم مردم در دسترس افراد قرار گرفته و فرایند سوخت‌گیری و پرداخت بدون دستکش یک‌بار مصرف انجام نشود.

همچنین در این اطلاعیه آمده است که نازل‌ها و صفحه رمز کارت سوخت دیسپنسرها و همچنین اماکن عمومی جایگاه (سرویس بهداشتی و...) مستمر با مواد مناسب ضدعفونی و پایش بهداشتی شود و این طرح تا اطلاع ثانوی در تمام جایگاه‌های کشور لازم‌الاجراست.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->