چه کنیم از مرگ نهراسیم؟ برگزاری ۸۵ عنوان برنامه در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در هفته فرهنگی ری معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: کانون‌های فرهنگی مساجد محور حل مشکلات اجتماع باشند عکس‌های جوان‌ترین عکاس و خبرنگار دفاع مقدس به نمایش گذاشته می‌شود سلام بر دانش | بررسی دستورات اهل بیت (ع) درباره فراهم‌آوردن زمینه علم آموزی مطلوب موشن گرافی | یاران رضا (ع) | سردار سرلشکر شهید نورعلی شوشتری رونمایی از ۳۱ دانشنامه دفاع مقدس در استان‌ها | تولید بازی راهبردی «وعده صادق ۳» نغمه‌های فتح و پیروزی در حرم مطهر امام رضا(ع) طنین‌انداز شد استاد پشتیبان، ابتکاری مهم برای طلاب غیرحضوری خبر خوش سازمان حج و زیارت برای متقاضیان حج عمره نسبت زیارت و اخلاق از عمل فردی تا مسئولیت اجتماعی کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی برگزار می‌شود + زمان برگزاری + فیلم جشنواره‌های رضوی باید امیدآفرین و نشاط‌آور برای مردم باشند نگران فرزندان گمشده خود در حرم امام رضا(ع) نباشید + فیلم بزرگداشت هفته دفاع مقدس به سبک مسجدی‌ها تمامی شهدای جنگ ۱۲ روزه احراز هویت شدند مهرورزی بچه‌های مسجدی مشهد در شروع مهر ۱۴۰۴ شکوفه‌های رضوی؛ جشن آغاز دانایی در جوار بارگاه امام رضا (ع) + فیلم دینداری افراد چگونه سنجیده می‌شود؟ پیشگویی یا پیش‌بینی زمان ظهور منجی آخرالزمان؟
سرخط خبرها

خبر خوش سازمان حج و زیارت برای متقاضیان حج عمره

  • کد خبر: ۳۶۰۳۴۷
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
خبر خوش سازمان حج و زیارت برای متقاضیان حج عمره
رئیس سازمان حج و زیارت از ایجاد تسهیلات ویژه برای والدینی خبر داد که با سند عمره قصد تشرف به سرزمین وحی را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا بیات در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، از ایجاد تسهیلات ویژه برای والدینی خبر داد که با سند عمره قصد تشرف به سرزمین وحی را دارند.

به گفته وی در قالب این تسهیلات، والدینی که سند عمره در اختیار دارند و یا فیش عمره تهیه کنند، می‌توانند فرزندانی را که بعد از سال ۱۳۹۰ به دنیا آمده‌اند بدون نیاز به تهیه فیش به این سفر نورانی ببرند.

در ادامه این جلسه، حجت الاسلام نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم بر لزوم اطلاع رسانی به زائران اعزامی به عمره تاکید و خاطرنشان کرد: با اقدامات و تدابیرصورت گرفته، عمره گزاران امسال با هزینه مناسبی به سرزمین وحی اعزام می‌شوند، بدیهی است قیمت این سفر هرساله به دلیل تغییرقیمت ارز افزایش می‌یابد.

در این جلسه، مسئولان دفاترنمایندگی بعثه مقام معظم رهبری و ستاد عملیات عمره در مدینه در ارتباط برخط از وضعیت کاروان‌های عمره گزار و تسهیلات فراهم شده برای زائران دربخش‌های فرهنگی و اجرایی گزارش دادند.

حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی با اشاره به برنامه‌های متنوع فرهنگی برای عمره گزاران ایرانی تصریح کردکه ارائه خدمات بهتر نسبت به عمره گذشته موجب شده است تا کیفیت سفر در عمره ۱۴۰۴ ارتقاء یابد.

مهدی حضوری نیز همکاری و همدلی بین مسئولان و نیرو‌های دفاتر نمایندگی بعثه و ستاد عملیات عمره در مدینه را موجب هم افزایی هرچه بیشتر در ارائه خدمات عنوان و خاطرنشان کرد که حمل و نقل روان، اجاره هتل‌های مناسب‌تر و تغذیه بهتر از سال قبل، موجب افزایش رضایتمندی زائران شده است.

در ادامه، مسئولان حوزه حج و زیارت نیز تلاش‌های صورت گرفته را قابل تقدیر دانسته و تصریح کردند: اگر نواقصی در بخش‌های فرهنگی و اجرایی وجود دارد باید با مدیریت در صحنه و ارائه راهکار‌های مناسب تدبیر و رفع شود.

در این جلسه، همچنین معاون حج و عمره سازمان حج از ایجاد ظرفیت‌های جدید برای استان‌هایی خبر داد که متقاضی بیشتری برای سفر‌های عمره دارند.

 اکبر رضایی افزود: برای برخی دستگاه‌های همکارنیز سهمیه در نظر گرفته شده است که تنها می‌توانند در فرصت اعلام شده از آن استفاده کنند و ظرفیت در ماه‌هایی که متقاضی بیشتری دارد در اختیار دارندگان اسناد عمره با درنظر گرفتن اولویت اعزام قرار خواهد گرفت.

سرپرست حجاج ایرانی هم با اشاره به هدف گذاری صورت گرفته برای اعزام به عمره تصریح کرد که از ابزار‌ها و امکانات مختلف از جمله اطلاع رسانی از طریق رسانه‌ها و تریبون‌های نماز جمعه و ائمه جماعت مساجد و ... برای اینکه علاقه‌مندان به این سفر معنوی از فرصت ایجاد شده بهره ببرند، استفاده شود.

وی از مسئولان حوزه حج و زیارت خواست که در خصوص امکان انتقال فیش عمره بین استان‌ها نیز اطلاع رسانی لازم را انجام دهند و شرایط آن را اعلام کنند.

در پایان این جلسه، معاون عتبات سازمان حج گزارشی از روند اعزام‌های زمینی و هوایی به عتبات عالیات در سال‌های ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ و۱۴۰۴ ارائه داد.

مرتضی آقایی با اشاره به عوامل موثر در کاهش و افزایش تعداد کاروان‌های اعزامی، به اسامی ده شرکت برتر مجری در این سال‌ها اشاره کرد.

وی لزوم احیای نقش دفاتر زیارتی در جذب و اعزام زائران، متناسب سازی حق الزحمه کارگزاران با مبلغ هزینه سفر، ایجاد امکان مشارکت عوامل اجرایی عتبات در جذب زائر، متعهد نمودن شرکت‌های مجری برای ایجاد ظرفیت در ایام خاص، ارتقای امنیت روانی زائران، کنترل و مدیریت بازار پرواز و ارائه بسته‌های تشویقی را از جمله عوامل موثر برای بهبود و توسعه ظرفیت اعزام‌ها عنوان کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم با اشاره به اینکه علل کاهش اعزام‌ها در برخی ماه‌ها باید بررسی و تحلیل شود بر لزوم پشتیبانی مناسب و تسهیل امور برای شرکت‌های فعال در این بخش و تشویق به ورود و فعال شدن استان‌هایی که در چرخه اعزام نقشی ندارند، تاکید کرد و خواستار استفاده از کارگزاران چند پیشه با هدف کاهش هزینه‌ها شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->