مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩
سرخط خبرها

هتل های مازندران چند درصد اشغال شده اند؟

  • کد خبر: ۳۶۰۷۸
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
هتل های مازندران چند درصد اشغال شده اند؟
رئیس جامعه هتل‌داران کشور با اشاره به اینکه در مورد قرنطینه اجباری مسافران خارجی به کشور در برخی از هتل‌ها ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا نداشته‌ایم، گفت: مراجعه مسافران به هتل‌های مازندران و گیلان کمتر از 15 درصد است.
به گزارش شهرآرانیوز، جمشید حمزه‌زاده، رئیس جامعه هتل‌داران کشور درباره ظرفیت هتل‌ها در استان‌های شمالی کشور اظهار داشت: علیرغم اینکه برخی مسؤولین اعلام کرده‌اند که ظرفیت هتل‌ها در استان مازندران و گیلان مملو از جمعیت است، ولی آمار‌های ما کاملاً متفاوت بوده و این موضوع را تأیید نمی‌کند.

وی گفت:‌با وجود تخفیف‌های ۵۰ تا ۶۰ درصدی در حال حاضر میانگین مراجعه به هتل‌های مازندران و گیلان کمتر از ۱۵ درصد و در سایر هتل‌های کشور کمتر از ۵ درصد است.

رئیس جامعه هتل‌داران کشور ادامه داد: مسافرانی که در حال حاضر با وجود شیوع کرونا به استان‌های ساحلی در شمال کشور سفر کرده‌اند اکثراً دارای ویلا‌های شخصی هستند و یا به جای هتل به ویلا‌های روستایی مراجعه می‌کنند و گمان می‌کنند از طریق این نوع اقامت مبتلا به کرونا نمی‌شوند.

حمزه‌زاده با اشاره به اینکه دولت صنعت هتل‌داری و گردشگری را در شرایط کرونا فراموش کرده است، گفت: دولت مدتی پیش اعلام کرد به دلیل شیوع کرونا تسهیلاتی را برای هتل‌داران در نظر می‌گیرد که ما بار‌ها اعلام کرده‌ایم این تسهیلات به هیچ عنوان به کار هتل‌داران نمی‌آید اعتراض‌هایی هم داشته‌ایم، ولی مؤثر واقع نشده است.

وی گفت: جلساتی نیز نمایندگان هتل‌داران با رئیس‌جمهور و وزیر مربوطه داشته‌اند و همچنان خواستار این مسأله هستیم که مشکلات فعالین گردشگری به فراموشی سپرده نشود.

رئیس جامعه هتل‌داران کشور در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود مسافران خارجی در صورت سفر به کشور ۱۴ روز باید در برخی از هتل‌ها قرنطینه شوند، گفت:‌در حال حاضر مسافر خارجی در کشور نداریم و حتی از کشور‌های همسایه هم در حال حاضر به دلیل کرونا به ایران سفر نمی‌کنند. البته موارد محدودی ورود مسافر خارجی گزارش شده که این افراد احتمالا خودشان محل اقامت در کشور دارند.

حمزه‌زاده گفت: در مورد ۱۴ روز قرنطینه اجباری مسافران خارجی در برخی از هتل‌ها هیچگونه ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و ستاد کرونا به جامعه هتل‌داران نشده است.
 
فارس
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->