آیا نوشیدن آب پوست را آبرسانی می‌کند؟ افزایش مراجعه کودکان به بیمارستان‌ها با علائم آلرژی تابستانه از دنیای خاکستری پدیده‌ای با عنوان ازدواج سفید چه می‌دانید؟ ضرورت مصرف آب بسته‌بندی در پیاده‌روی اربعین عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) نقش ویژه خاله در تربیت دختر‌ها افزایش ۶۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی در سال تحصیلی جدید طرح پزشک خانواده از این هفته در سراسر کشور اجرا می‌شود (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۸۱۰ هزار تبعه غیرمجاز از مرز دوغارون طی ۴ ماهه ابتدای سال | افزایش ۳۰ درصدی کشفیات مواد مخدر در مرز تایباد پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | باران‌های رگباری و هوای ابری در ۱۶ استان بین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و کشوری تبعیض قائل نشوید | سفر‌های زیارتی سیاحتی تأمین اجتماعی هم فعلا به کما رفته است اعتبار ۱۰ میلیون تومانی برای خرید آنلاین بازنشستگان کشوری وضعیت هشدارآمیز تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی و آمار نگران‌کننده تلفات در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ | مشهد در صدر نقاط حادثه خیز استان است ربودن همسر سابق برای ازدواج دوباره ! قتل مالک ساختمان درحال احداث با شلیک گلوله شاسی سواران در بلوار جانباز مشهد قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل تخریب بیش از ۱۲ ساختمان در ترکیه در پی زلزله قوی ۶.۱ ریشتری دستگیری ۷ تروریست در عراق (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه ثبت‌نام سرویس مدارس شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید!
سرخط خبرها
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت مطرح کرد:

۲۵ استان در وضعیت قرمز کرونا | خراسان رضوی حادترین وضعیت کرونا در کشور را دارد

  • کد خبر: ۳۶۱۳۷
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۴
۲۵ استان در وضعیت قرمز کرونا | خراسان رضوی حادترین وضعیت کرونا در کشور را دارد
کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با تاکید بر این که همه گیری بیماری کووید۱۹ در ایران و جهان کماکان تداوم خواهد داشت؛ گفت: باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانع از تشدید این بیماری در کشور شویم.
به گزارش شهرآرانیوز ،کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در یازدهمین نشست ارزیابی فرصت‌های بیماری کرونا که امروز یک شنبه در سالن پیامبر اعظم (ص) در محل وزارت کشور برگزار شد با تاکید بر اینکه عادی پنداری عامل اصلی اوج گیری دوباره کرونا در کشور بود؛ گفت: در صورتی که پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و فاصله گذاری فیزیکی به خوبی رعایت نشود؛ شاهد شیوع بیشتر این بیماری در کشور طی ماه‌های آتی خواهیم بود.

جهانپور با تاکید بر اینکه در موج اول کرونا به کشور از ۳۰ بهمن ماه که وجود این بیماری در کشور محرز شد؛ شاهد هماهنگی‌های خوب بین بخشی میان دستگاه‌ها و مهم‌تر از همه همراهی و مساعدت مردم و مشارکت اجتماعی وسیع بودیم.

وی ادامه داد: البته مصادف شدن این ایام با تعطیلات عید نوروز و محدودیت‌های جاده‌ای و مسافرتی که در کشور اعمال شد؛ همگی دست به دست هم داد تا توفیق نسبی در مدیریت این بیماری در کشور حاصل شود.

وی افزود: در همین ماه‌های فروردین و اردیبهشت با مدیریت خوبی که در کشور اتفاق افتاد به میانگین مرگ کمتر از ۵۰ نفر هم در روز رسیدیم.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با اظهار اینکه این وضعیت تا عید فطر تداوم یافت؛ گفت: با آغاز تعطیلات عید فطر و ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه شاهد افزایش موج سفر‌ها و کاهش محدودیت‌ها در کشور بودیم و بدنبال آن بازگشایی مشاغل، صنوف و اماکن بدون رعایت مطلوب توصیه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی، روندصعودی بیماری کرونا در کشور را موجب شد.


جهانپور یادآور شد: بازگشایی‌ها و رفع محدودیت‌ها لاجرم و ناگزیر بود تا چرخ اقتصادی کشور هم به حرکت در بیاید.


وی اضافه کرد: اتفاق مهمی که بعد از بازگشایی افتاد، عادی پنداری کرونا در کشور بود و تصور غلطی این بیماری کنترل و مهار شده است.

جهان پور تصریح کرد: این عادی پنداری نتیجه اش را در سیر صعودی کرونا بدوا در استان‌های کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، خوزستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان نشان داد و تعداد مبتلایان در این استان‌ها به طرز چشمگیری افزایش یافت.

جهان پور با اشاره به اینکه الان در میانه فصل دوم بیماری کرونا هستیم؛ گفت: ۲۵ استان کشور در وضعیت قرمز هستند و در بین این استان ها، وضعیت خراسان رضوی اکنون حادتر است.


رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در بخش دیگری از صحبت هایش به پویش ملی "من ماسک می‌زنم" اشاره کرد و گفت: شروع این پویش از هفتم تیرماه با بیانات مقام معظم رهبری (مدظلع تعالی) بود که بعد از توصیه‌های رهبری، اشتیاق بالایی در جامعه در استفاده از ماسک ایجاد شد.


جهان پور با بیان اینکه طبق قرائن و شواهد پزشکی بیماری کرونا در ایران و جهان تا زمان نامعلومی ادامه دارد؛ گفت: برای تداوم مبارزه با این بیماری البته نیازمند حفظ روحیه و انگیزه کادر پزشکی هستیم.

وی در این خصوص گفت: در نظر داریم در شهریور ماه و پاییز که روز‌های بزرگداشت پزشکان و داروسازان و متعاقبا پرستاران هست؛ مراسم و بزرگداشت برای این فعالان این عرصه در خلال پویش ملی همدلی با مدافعان سلامت برگزار کنیم.


بر اساس گزارش روابط عمومی وزارت کشور، جهان پور در پایان گفت: تنها راهکار مبارزه با این بیماری رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اقدامات حفاظتی نظیر استفاده از ماسک است که طبق استنادات علمی تا ۷۵ درصد احتمال ابتلا را کاهش می‌دهد و البته توفیق آن منوط به رعایت همگانی است.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->