آخرین زندانی افغان گوانتانامو در ازای سه زندانی آمریکایی آزاد می‌شود معرفی سرکنسول جدید ترکیه در مشهد | «مراد ارکول»، نماینده جدید آنکارا در ایران رئیس مجلس: ارزیابی عملکرد برنامه هفتم، خروجی‌محور باشد اتحادیه اروپا درباره بازگشت تحریم‌ها علیه ایران بیانیه صادر کرد هشدار رئیس قوه قضائیه به عناصر و عوامل مخدوش‌کنندۀ امنیت روانی نشست مخالفان سیاسی طالبان در اسلام‌آباد آغاز شد ترکی الفیصل: حمله اسرائیل به قطر زنگ خطری برای دیگر کشور‌های شورای همکاری است جنگ ۱۲روزه، آینه تمام‌نمای مجاهدت نیروی هوافضا | طرح ترور بسیاری از مسئولان، توسط بسیج خنثی شد عارف در جلسه نظارت بر قیمت‌ها: ۴ راهبرد دولت برای بهبود معیشت مردم بررسی می‌شود ارزیابی عملیاتی پایگاه پدافند هوایی دزفول انجام شد برگزاری نشست مشترک قوه‌قضائیه و کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی پزشکیان: با اروپا به تفاهم رسیده بودیم، اما آمریکا می‌خواست اسنپ‌بک فعال شود | تنفر از اسرائیل هیچ‌وقت از بین نمی‌رود بروجردی خواستار اخراج سفرای تروئیکای اروپا از کشور و تعلیق همکاری‌ها با آژانس شد نخست‌وزیر انگلیس: به‌رسمیت‌شناختن فلسطین گامی در مسیر برقراری صلح و عادی‌سازی روابط است واکنش ژاپن به بازگرداندن تحریم‌ها: دیپلماسی با ایران ادامه یابد یمن از حمله موشکی و پهپادی یمن به اهداف حساس رژیم صهیونیستی خبرداد یک پهپاد اسرائیلی در بصره کشف شد جولانی در نیویورک با رئیس کنگره جهانی یهودیان دیدار کرد بقایی: احیای تحریم‌های خاتمه‌یافته باید باطل و بلااثر تلقی گردد اعتراض رسمی ایران به اقدام اخیر دبیرخانه سازمان ملل متحد کشته شدن یک نظامی دیگر اسرائیل در کرانه باختری (۷ مهر ۱۴۰۴) آلمان: آماده مذاکره با ایران برای توافق جدید هستیم نامه عراقچی به همتایان خارجی خود در رد اقدام سه کشور اروپایی عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه نهایی شده است ادعای پادشاه اردن درباره حمایت گسترده عربی و اسلامی از طرح ترامپ درباره غزه ترامپ: مذاکرات پایان جنگ غزه در مراحل پایانی قرار دارد بیانیه سازمان ملل متحد درباره ۶ قطعنامه لغو شده و بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
سرخط خبرها

نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت

  • کد خبر: ۳۶۱۸۹۴
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه متناسب به اقدام طرف غربی، فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت، گفت: علاوه بر این، ایجاد تغییرات در همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی مطرح است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درباره فعال سازی مکانیسم ماشه گفت: شورای عالی امنیت ملی در این باره بیانیه داده است و قطعا اقدام تروئیکای اروپا برای فعال سازی مکانیسم ماشه غیرقانونی و خلاف حقوق بین الملل و از جایگاه باج خواهی از ایران انجام شده و قطعا جمهوری اسلامی ایران زور را قبول نخواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، افزود: در مجلس مسائلی از سوی نمایندگان مطرح می‌شود مبنی بر اینکه متناسب به اقدام طرف غربی، فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم داده شده و میزان همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی هم دستخوش تغییراتی شود.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه اثر روانی تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل، بسیار بیشتر از جایگاه واقعی آن است، تصریح کرد: افزایش قیمت ارز باید مبنای اقتصادی داشته باشد ولی وقتی پاسی از شب، خبر افزایش قیمت دلار در فضای مجازی منتشر می‌شود، واضح است که این موضوع جنبه روانی دارد. چرا که در انتهای شب کار اقتصادی مربوط به دلار انجام نمی‌شود.

رسانه‌ها آثار روانی فعال شدن مکانیسم ماشه را برای مردم تبیین کنند

وی با بیان اینکه از منظر رسانه‌ای باید آثار روانی افزایش قیمت ارز و طلا که به مکانیسم ماشه نسبت می‌دهند، برای مردم تبیین شود، گفت: باید رسانه ملی، خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و سایر رسانه‌های کشور، جنبه روانی اسنپ بک و مفاد قطعنامه‌هایی که علیه ایران دوباره اعمال خواهد شد، برای مردم تبیین کنند. چرا که ایران پیش از این هم این تحریم‌ها را در حوزه هسته‌ای و نظامی تجربه کرده ولی به رغم تحریم، در هر دو حوزه به پیشرفت رسیده است.

قشقاوی اضافه کرد: در اوج دفاع مقدس و جنگ هشت ساله ایران با صدام و رژیم بعث عراق یا در زمان جنگ سوریه و همچنین جنگی که در افغانستان پیش از انجام شد، شاهد چنین تلاطمی در قیمت‌ها نبودیم. اما فقط در ایران چنین فضایی وجود دارد که با سرفه طرف مقابل به صورت حباب و غیرواقعی، قیمت ارز و طلا افزایش پیدا می‌کند. در حالی که تحریم‌های اخیر شورای امنیت جنبه اقتصادی ندارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره احتمال خروج ایران از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای(NPT) گفت: فعلا موضوع تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی در دستور کار است که پیش از این تعلیق همکاری با آژانس به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده بود.

این دیپلمات پیشین درباره اقداماتی که باید پس از فعال سازی اسنپ بک که به نوعی پایان برجام است، دولت و مجلس انجام دهند، تصریح کرد: مردم ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه ثابت کردند که در زمان وجود دشمن واحد، پای کشورشان می‌ایستند و این اتحاد را باید در ادامه برای غلبه به برخی از کاستی‌هایی که در حوزه‌های مختلف کشور وجود دارد، مدنظر قرار داد.

از ظرفیت چین برای توسعه اقتصاد کشور بهتر از گذشته استفاده کنیم

قشاوی یادآور شد: در این زمان دولت باید مسائل معیشتی، مسکن مردم و بهبود شرایط اقتصادی را بیش از گذشته مورد توجه قرار دهد و تمام احزاب، تشکل‌ها و جریان‌های مختلف سیاسی فقط در راستای حفظ این انسجام در برابر دشمن واحد گام بردارند.

قشقاوی با اشاره به همپیمانان ایران نظیر چین و روسیه تصریح کرد: به نظر می‌رسد از ظرفیت و قدرت اقتصادی چین برای بهبود شرایط اقتصادی کشور به خوبی بهره نبردیم و باید بهتر از گذشته فضا برای توسعه روابط دو کشور فراهم شود.

بامداد روز گذشته، ششم مهرماه ۱۴۰۴، شش قطعنامه پیشین شورای امنیت که به واسطه برنامه هسته‌ای ایران بر کشور تحمیل شده بود با سوء‌استفاده تروئیکای اروپایی از سازوکار حل و فصل اختلاف مندرج در توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ موسوم به برجام به میدان اجرا در سطح بین‌المللی بازگشتند.

در چند هفته و بخصوص چند روز اخیر «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران تلاش مستمری را برای جلوگیری از بازگشت این تحریم‌ها پیش برد اما تلاش‌های تهران برای باز نگاه داشتن پنجره دیپلماسی از سه مسیر مذاکره با تروئیکای اروپایی، حصول توافق از سرگیری همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قاهره و ارائه پیشنهادهای سازنده و قابل اجرا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به دلیل اتحاد سه کشور اروپایی با ایالات متحده برای مقاومت در برابر دیپلماسی راه به جایی نبرد.

وزیر امور خارجه ایران همزمان با اقدام ترویئکای اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک، در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت تصریح کرد، جمهوری اسلامی ایران قاطعانه بازگرداندن ادعایی قطعنامه‌ های خاتمه‌یافته ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ (۲۰۱۵) را مردود می‌داند و نه ایران و نه هیچ عضو سازمان ملل متحد الزامی به تبعیت از چنین اقدامات غیرقانونی ندارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->