ویدئو | مهراد جم: دوست دارم در ایران بمیرم نام اولیه سریال « تئوری بیگ بنگ» (The Big Bang Theory) چه بود؟ رئیس رسانه ملی از عوامل سریال «پسران هور» تجلیل کرد + عکس استان میزبان جشنواره تئاتر فجر مشخص شد فصل دوم «گل یا پوچ» با اجرای صابر ابر به زودی منتشر می‌شود + تیزر و خلاصه داستان ویدئو | روایت علی زندوکیلی از تجربیاتش در جنگ ۱۲ روزه اعضای هیئت علمی چهل‌و‌سومین جایزه کتاب سال منصوب شدند + اسامی داوران بخش سریال نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند مراسم خاکسپاری زویا امامی اعلام شد + زمان و مکان رونمایی از مستند «وکیل»، روایتی از مجاهدت‌های حجت‌الاسلام سیدعیسی طباطبایی در لبنان مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (دوشنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۴) حکایت اسب حکیم و خر ابله چهره متفاوت «سینا مهراد» در سریال «بدنام» + عکس تیزر سریال «هزار و یک شب» منتشر شد + فیلم آغاز به کار پردیس تئاتر «آکتور» در مشهد با جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی(رضوان) تغییر راهبردی کلان و بازنگری فراخوان‌ها | گفت‌و‌گو با مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) شهیدان را دوباره شهید نکنیم | گفت‌و‌گو با نویسنده جوان مشهدی، درباره کتاب «فرزند بی نهایت»
سرخط خبرها

افزایش ۵ برابری سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۳۶۱۹۱۳
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
افزایش ۵ برابری سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در این دوره از مدیریت شهری، با اهتمام کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، سهم این حوزه از بودجه کل شهرداری مشهد را از ۲ درصد به ۱۰ درصد افزایش دادیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسن منصوریان با بیان اینکه تا پیش از دوره ششم شورای شهر، بودجه فرهنگی کلانشهر مذهبی مشهدالرضا (ع)، کمتر از ۲ درصد از بودجه کل شهرداری بود، اظهارکرد: با رویکرد و نگاه ویژه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، طی چهار سال اخیر این بودجه به ۱۰ درصد افزایش یافته و امسال این رقم به ۷ همت رسیده است که از این میزان نیز ۵ همت برای مصارف عمرانی فرهنگی هزینه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در همه اقدامات فرهنگی از مشارکت شهروندان بهره برده‌ایم، گفت: به‌عنوان مثال، وقتی مساجد از طریق ارائه مجوز‌ها به شهروندان و خیران احداث می‌شوند، هم آنها در ساخت این اماکن مشارکت دارند و هم شهروندان در استفاده درست و نگهداری از مساجد با مدیریت شهری همکاری بهتری دارند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس درباره جزئیات اقدامات انجام‌شده در این کمیسیون افزود: در مدت چهار سال، ضمن برگزاری ۳۴۸ جلسه در این کمیسیون و تصویب ۶۶ لایحه، ۴۴۴ جلسه با مسئولان برگزار و ۱۶۸ بازدید انجام شده است.

حجت‌الاسلام منصوریان ادامه داد: اصلاح چارچوب و قوانین شورای اجتماعی محلات، استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی، تصویب روز ملی مشهد و پیوست‌های فرهنگی، تغییر رویکرد فرهنگسراها، کاهش ۵ درصدی طلاق و افزایش ۴ درصدی آمار ازدواج در این مدت، اجرای گسترده نام‌گذاری معابر به نام شهدا، اجرای نهضت خانواده‌محوری، اجرای طرح احیای هویت‌یابی، برگزاری رویداد بین‌المللی زنان خورشید، اجرای طرح سامان‌دهی معتادان متجاهر، ایجاد اساس‌نامه برای مؤسسه شهرآرا، توجه به سالمندان در شهر و تصویب لایحه سالمندان، انجام مشاوره خانواده و مشاوره حقوقی رایگان در مساجد، سامان‌دهی کودکان بازمانده از تحصیل در مشهد و تلاش برای بازگشت آنها به تحصیل از جمله اقدامات محقق شده در راستای سیاست‌گذاری‌های این کمیسیون است.

وی با بیان اینکه تعداد زمین‌ها و سالن‌های ورزشی نیز دو برابر همه دوره‌های قبلی شورا‌های اسلامی شهر مشهد شده است، گفت: تشکل‌های مردمی برای دریافت حمایت‌های غیرمالی حتما باید در سامانه سما ثبت‌نام کنند و بدون این اقدام، نمی‌توانند از حمایت‌های مدیریت شهری برخوردار شوند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پایان خاطرنشان کرد: در بحث عفاف و حجاب با همه تشکل‌های بانوان جلساتی برگزار کردیم تا به مجموعه‌ای از راهکار‌ها برای جلوگیری از ترویج بی‌حجابی برسیم، اما برای رفع این معضل باید همه دستگاه‌ها در کنار مدیریت شهری همکاری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->