آیا خام گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت می باشد؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟ اعطای ۳ روز مرخصی به مددجویان بازداشتگاه جوین به دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نظارت پاییزی بر شهربازی‌های خراسان رضوی آغاز شد | پلمب ۹۸ وسیله بازی فاقد استاندارد در استان مسواک فرسوده این بلا را سر دهانتان می‌آورد! آتش هورالعظیم از بهار ۱۴۰۴ خاموش نشده و احتمالاً تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد | دود آتش‌سوزی تالاب در چشم خوزستان ۱۳۴ هزار غربالگری رایگان سرطان در مراکز بهداشتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آن‌هاست + فیلم چرا بعضی افراد در برابر آنفلوانزا آسیب‌پذیرترند؟ پیگیری درجه سختی‌کار نیرو‌های اورژانس و بازنشستگی با ۲۵ سال خدمت افزایش عفونت‌های تنفسی کودکان در فصل سرما قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا

  • کد خبر: ۳۶۲۳۸۳
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا
فرمانده انتظامی شهرستان آستارا از شناسائی و دستگیری ۲ متهم به قتل یک دلار فروش ۷۲ ساله در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ مرتضی احدی روز سه شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در این باره اظهار کرد: در پی وصول خبری مبنی بر وقوع یک فقره قتل مردی ۷۲ ساله در سطح شهرستان آستارا، با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی با استفاده از شیوه‌های نوین کشف جرم و تحقیقات پلیسی، سرنخ‌هایی از قاتلان به دست آوردند.

این خبر و انتشار غیرقانونی تصاویر مقتول جو سنگینی در آستارا به راه انداخت و در شبکه‌های اجتماعی مرتبط با این شهرستان در غرب گیلان، رسانه‌های محلی دلیل قتل را دزدی دلار عنوان کردند، حال انکه پلیس گفته بود تا انجام نشدن تحقیقات نهایی، از اظهار نظر در این خصوص خودداری خواهد کرد.

احمدی در جمع خبرنگاران افزود: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی و طی یک عملیات غافلگیرانه متهمان را شناسایی و در مخفیگاهشان دستگیر و از آنان تعداد یک قبضه سلاح گرم و یک قوطی افشانه دفاع شخصی کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان آستارا با بیان اینکه متهمان ۴۹ و ۵۲ ساله در تحقیقات اولیه پلیس، در مواجهه با دلایل و مستندات موجود به بزه انتسابی اعتراف کردند، تصریح کرد: برابر اعتراف متهمان علت وقوع قتل اختلافات شخصی با مقتول بوده است.

این مقام انتظامی در پایان با تاکید بر عزم جدی پلیس برای برخورد قاطع با جرایم خشن و اخلال گران نظم عمومی، خاطرنشان کرد: متهمان با تشکیل پرونده، جهت ادامه روند قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

شهرستان بندری آستارا با جمعیتی در حدود ۹۵ هزار نفر در غربی‌ترین نقطه گیلان در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت همجوار با استان اردبیل و کشور جمهوری آذربایجان است، این شهرستان سه مرز دریایی، ریلی و بزرگراهی و فضای مناسبی برای تجارت در منطقه دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->