به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندر شریف با اعلام این خبر افزود: یکی از این کلانپروژهها، دوربرگردان غیرهمسطح ابوطالب شرقی است که هماکنون با سرعت مناسبی توسط سازمان عمران در دست اجرا است.
وی خاطرنشان ساخت: هدف از احداث این دوربرگردان، اتصال لاین جنوبی به لاین شمالی بزرگراه شهید چراغچی و کاهش بار ترافیکی این بزرگراه و میدان امام حسین(ع) است.
قلندرشریف تاکید کرد: این پروژه در محل بزرگراه شهید چراغچی، حدفاصل میدان امام حسین(علیهالسلام) و تقاطع غیرهمسطح ابوطالب جانمایی شده است.
شهردار مشهد مقدس همچنین اشاره کرد: در اجرای این پروژه، ۱۳۰ عدد شمع به عمق ۱۵ تا ۲۰ متر، ۷ هزار مترمکعب عملیات خاکی، ۴۵۰ تن آرماتوربندی، ۴۰۰ مترمربع قالببندی و ۲۵۰۰ مترمکعب بتنریزی انجام خواهد شد.
وی در پایان عنوان نمود: در حال حاضر تقاطع غیرهمسطح ابوطالب شرقی از پیشرفت فیزیکی ۲۷درصدی برخوردار است و کارگاه عمرانی پروژه نیز فعال است.