نرخ سوخت نیروگاه‌ها ۵۰ درصد افزایش یافت (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) نامه‌ای به جوراب ارزش معادن ایران به ۲۷.۳ تریلیون دلار می‌رسد افزایش قیمت خودرو‌های خارجی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان ریزش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) زنگنه: اعتبارات جدیدی برای تسریع پروژه قطار سریع السیر تهران-مشهد در نظر گرفته شده است روزی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جریمه بابت بکارگیری اتباع غیرمجاز ایران رتبه چهارم تولید دام در جهان را دارد | ظرفیت ایران در تولید و صادرات دام سبک وضعیت انرژی ایران در سال ۱۴۰۴ | اگر دست بجنبانیم بازار خارجی را از دست نخواهیم داد هر روز منفی‌تر از دیروز | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حقوق ۲۰ تا ۴۲ درصدی کارمندان ابلاغ شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) توضیح مدیرعامل توانیر درباره بروز برخی خاموشی‌ها اوج گیری دوباره قیمت سکه در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) معجزه پرندگان | از رنگینی تا رقص در آسمان علت قطعی‌های مکرر برق چیست و تا کی ادامه دارد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | ورود دوباره دلار به کانال ۱۰۴ هزار تومان هشدار اتحادیه طلای مشهد به خریداران طلا سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۴۰۳ رشد ۶۳ درصدی یافت آیین‌نامه ساماندهی نیروهای شرکتی‌ تدوین شد | تبدیل قرارداد‌ها از خرداد ماه ۱۴۰۴ نعمت‌زاده مجددا به وزارت صمت بازگشت | وزیر اسبق، مشاور وزیر کنونی صمت در دولت چهاردهم شد سرمایه خرد مردم چطور به سرمایه‌گذاری کمک کند؟ تأثیر افزایش دستمزدها بر دخل‌ و خرج مردم | زور افزایش حقوق به سبد معیشت نرسید چرا پرداخت سود سهام عدالت متوفیان متوقف شد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی همچنان در مسیر سقوط سرنوشت صادرات نفت ایران بدون مذاکرات چه می‌شود؟ محدوده جدید نوسان بازار طلا و ارز آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | قیمت بیت کوین در ساعات گذشته به زیر ۸۰ هزار دلار رسید قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۸ تا ۱۵ هزار تومان
سرخط خبرها
معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی:

پلمب موقت اصناف به اندازه کافی بازدارنده نیست

  • کد خبر: ۳۶۳۱۱
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۱
پلمب موقت اصناف به اندازه کافی بازدارنده نیست
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: پلمب موقت در بسیاری مواقع غیرمؤثر است و بازدارندگی لازم را ندارد و تأثیر اندکی بر کاهش تخلفات صنوف به‌ویژه نانوایی‌ها داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی رسولیان روز دوشنبه در نشست کارگروه آرد و نان خراسان رضوی در مشهد افزود: پیشنهادات این کارگروه مبنی بر جلوگیری از صدور مجوز فعالیت دوباره به نانوایی‌های متخلف به اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی ارسال و موضوع موثر نبودن پلمب موقت در قالب مصوبه این کارگروه به ستاد ویژه تدابیر اقتصادی استان ارسال شود.

در این نشست برخی مسوولان، پلمب واحدهای متخلف را بازدارنده و موثر ندانستند و بر جلوگیری از صدور مجوز فعالیت برای متخلفین در حوزه صنف نانوایی تاکید کردند.

رییس اتحادیه صنف نانوایان مشهد نیز در این نشست گفت: بازرسان این اتحادیه همراه با بازرسان اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هر روز نظارت میدانی بر عملکرد نانوایی‌ها دارند، نتیجه این بازرسی‌ها نشان می‌دهد که نانوایی‌های دولتی کمترین تخلف را داشته‌اند.

مصطفی کشتگر افزود: هزار و ۲۷۱ واحد نانوایی یارانه‌ای و هزار و ۱۴۱ واحد نیمه یارانه‌ای در شهرستان مشهد وجود دارد، از این تعداد ۲۵۳ واحد دارای پروانه کسب منقضی شده هستند که تمدید پروانه ۱۰۲ واحد در دست اقدام است و پروانه ۱۰۱ واحد تمدید شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون حکم پلمپ برای ۱۰۵ نانوایی غیرمجاز در مشهد صادر شده که از این تعداد ۳۳ واحد صنفی پلمپ شدند.

رییس اتحادیه صنف نانوایان مشهد گفت: تاکنون ۲۶ پرونده تخلف از سوی کمیسیون نظارت بر بازار مشهد برای نانوایی‌های این شهر تشکیل شده تا پروانه کسب خود را تمدید کنند و تاکنون اکثر این واحدها موفق به تمدید پروانه کسب خود شده‌اند.

وی با اشاره به وجود نانوایی‌های غیرمجاز در مشهد افزود: عمده تخلفات صنف نانوایی‌ها در حوزه گران فروشی مربوط به واحدهای غیرمجاز است زیرا این واحدها سهمی از آرد یارانه‌ای یا نیمه ‌یارانه‌ای ندارند و ناگزیر به خرید آرد به قیمت آزاد از بازار هستند، از آنجا که آرد را گران می‌خرند، نان خود را نیز گران می‌فروشند، در صورتی که واحدهای نانوایی غیرمجاز پلمب شوند، کنترل قیمت نان در مشهد راحت‌تر انجام می‌گیرد و نرخ نان متعادل می‌شود.

رییس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: اغلب نانوایی‌ها در تمدید اعتبار پروانه خود کوتاهی می‌کنند لذا پیشنهاد می‌شود ۲۰ درصد از سهمیه آرد یارانه‌ای یا نیمه یارانه‌ای به این نانوایی‌ها کاهش یابد تا واحد صنفی مجبور به تمدید پروانه کسب شود.

حمیدرضا رجوعی افزود: حدود ۴۰۰ نانوایی در مشهد باید پروانه کسب خود را تمدید کنند اما برخی از آنها به جهت کوچک بودن مکان و برخی مولفه‌ها، قادر به دریافت تاییدیه نهادهای نظارتی مانند مرکز بهداشت نیستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: بررسی مشکل نانوایی‌هایی را که به دلیل برخی مشکلات قادر به تمدید پروانه کسب خود نبوده یا در تمدید آن مشکل دارند در دستور کار دبیرخانه کارگروه آرد و نان استان قرار ‌گیرد تا بعد از انجام کار کارشناسانه در نشست بعدی درباره آنها تصمیم گیری شود.

علی غفوری مقدم، معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تاکنون ۹ نشست کمیسیون نظارت بر بازار استان به ساماندهی نانوایی‌های غیرمجاز اختصاص داشته و تلاش شده است نانوایی‌ه به وضعیت مشخصی برسند، با اینکه تعداد آنها بسیار کم شده اما همچنان شاهد ایجاد این نانوایی‌ها در سطح شهرها هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->