استاندار خراسان رضوی: فضاهای گردشگری مشهد باید به نیازهای زائران پاسخ دهند ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیاتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند
سرخط خبرها

مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی

  • کد خبر: ۳۶۴۷۲۷
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی
رسانه‌های عبری گزارش دادند که شاباک با آزادی حدود ۱۰۰ نام مخالفت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری عبری «واللا» به نقل از منابع خود گزارش داد که فهرست نهایی اسرای فلسطینی که قرار است آزاد شوند، تنها شامل ۱۹۵ اسیر است که به حبس ابد محکوم شده‌اند.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های عبری گزارش دادند که شاباک (شین بت) با حدود ۱۰۰ نام مخالفت کرده و ۲۵ رهبر برجسته را از این فهرست حذف کرده است که نشان می‌دهد تنها ۶۰ اسیر حماس از ۱۹۵ نفر آزاد خواهند شد.

در همین حال، روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» گزارش داد که سازمان زندان‌ها دستور آزادی زندانیان امنیتی را به عنوان بخشی از توافق تبادل زندانیان دریافت کرده است.

این روزنامه اشاره کرد که انتقال زندانیان امنیتی از پنج زندان به مراکز آزادی تعیین شده آغاز شده است و افزود که توافق تبادل شامل آزادی تقریباً ۲۵۰ زندانی محکوم به حبس ابد و ۱۷۰۰ نفر از غزه است که پس از هفت اکتبر ۲۰۲۳ دستگیر شده‌اند.

روز جمعه، اسرائیل فهرستی از ۲۵۰ اسیر فلسطینی را که موافقت کرده بود به عنوان بخشی از توافق آتش‌بس غزه و تبادل زندانیان آزاد کند، منتشر کرد.

رژیم صهیونیستی در لحظات آخر اسرای فتح را با اسرای حماس جایگزین کرد

دولت رژیم صهیونیستی در لحظات آخر، تغییرات مهمی را در فهرست اسرای فلسطینی که قرار است در چارچوب توافق تبادل اسرا آزاد شوند، اعمال کرد.

به وزرای دولت نتانیاهو اطلاع داده شد که طبق توافقات انجام شده با ایالات متحده و میانجیگران امروز صبح، به جای اسیران فتح، اسیران حماس آزاد خواهند شد. این شامل تغییر فهرست اسیران محکوم به حبس ابد از فتح به اسیران حماس می‌شود.

در فهرست اسرای آزادشده، ۱۱ اسیر از فتح با ۱۱ اسیر از حماس جایگزین شدند.

از جمله اسرایی که انتظار می‌رود پس از موافقت دولت به فهرست آزادی اضافه شوند، می‌توان به «محمود موسی عیسی»، ارشدترین اسیر حماس که به سه حبس ابد محکوم شده و «احمد جمال احمد» اشاره کرد.

از دیگر اسرایی که در فهرست قرار دارند، می‌توان به «مراد بدر عبدالله دعیس»، مسؤول نظامی، اشاره کرد.

انتظار می‌رود رژیم صهیونیستی در روز‌های آینده و طی ۷۲ ساعت پس از موافقت دولت با آزادی اسرای فلسطینی، ۲۰ اسیر زنده را تحویل گیرد. بر اساس برآوردها، روند آزادی ممکن است روز شنبه یا یکشنبه آغاز شود و حداکثر تا روز دوشنبه به پایان برسد.

این فهرست شامل اعضای حماس، جهاد اسلامی فلسطین، فتح و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین (PFLP) است، اما برخی از رهبرانی که حماس خواستار آزادی آنها شده است، از جمله مروان برغوثی رهبر فتح، احمد سعدات، دبیرکل PFLP، و حسن سلامه، یکی از رهبران حماس را شامل نمی‌شود. طبق تصمیم دولت اسرائیل که دیروز منتشر شد، از ۲۵۰ اسیری که قرار است آزاد شوند، ۱۵ نفر به قدس شرقی، ۱۰۰ نفر به کرانه باختری و بقیه به غزه یا جا‌های دیگر تبعید خواهند شد.

در مرحله دوم، مقدمات بازگرداندن اجساد انجام خواهد شد، که شامل بازگرداندن ۲۸ پیکر از رژیم صهیونیستی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->