پزشکیان: دولت مصمم است مانع قطع گاز و برق در کشور شود ویدئو | مجری کانال ١٣ اسرائیل جزئیات بیماری نتانیاهو را فاش کرد رئیس قوه قضاییه: بانک مرکزی نباید اجازه دهد کار بانک‌ها به مرحله جراحی برسد پیشتازی دموکرات‌ها در انتخابات فرمانداری‌های آمریکا سفارت ایران در کابل، در واکنش به زلزله در شمال افغانستان: مانند همیشه در کنار مردم افغانستان خواهیم بود اعیاد فطر و قربان از سوی یونسکو به رسمیت شناخته شدند پکن از رفتار «تأسف‌برانگیز» نخست‌وزیر ژاپن در رابطه با تایوان انتقاد کرد بیکدلی در دیدار با مدیرعامل راه‌آهن آخرین وضعیت همکاری ریلی ایران و افغانستان را بررسی کردند برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در مشهد و کشور بقائی: ما از عملکرد طرف افغانستانی درباره حقابه ناراضی هستیم | هیچ پیام رسمی با محوریت مذاکره به آمریکا منتقل نشده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) دستور ترامپ به انجام آزمایش اتمی از بلوف تا واقعیت نفوذ یک پهپاد، پروازهای شمال آلمان را متوقف کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: در حال واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی هستیم اولیانوف: آماده‌ایم برای حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران کمک کنیم ترامپ: عربستان به روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهد پیوست یونیسف: کمک‌های بشردوستانه در غزه کافی نیست | آتش‌بس بی‌فایده بوده است! تداوم حملات اسرائیل به غزه و نقض آتش‌بس (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت موافقت کرد بیانیه ارتش به مناسبت ۱۳ آبان: برعهد خود برای صیانت از تمامیت ارضی ایران تا پای جان ایستاده‌ایم فرمانده مرزبانی فراجا از افزایش تعداد پرونده‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماه اخیر خبرداد پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴) حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به هرگونه تجاوز اسرائیل فوراً و به شدت پاسخ می‌دهیم
سرخط خبرها

نماینده حماس در تهران: حماس زنده است و اجازه نمی‌دهد سلاح مقاومت گرفته شود

  • کد خبر: ۳۶۴۹۸۰
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
نماینده حماس در تهران: حماس زنده است و اجازه نمی‌دهد سلاح مقاومت گرفته شود
نماینده جنبش حماس در تهران خاطرنشان کرد: حماس زنده است تا زمانی که کودکان ما پرچم آزادی را بالا ببرند، مقاومت حضور دارد، دست به قبضه سلاح دارد و تا آزادی آخرین وجب ادامه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، «خالد القدومی» نماینده حماس در تهران طی سخنانی در هشتمین اجلاس بین‌المللی «همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی» یادواره شهید «محمد الدرة» گفت: امروز بعد از دوسال از عملیات طوفان الاقصی رژیم صهیونیستی در برابر عالم به عنوان دشمن مشترک برای انسانیت تبدیل شد و دنیا فهمید دلیل اصلی و نبود امنیت در دنیا این رژیم است.

وی تصریح کرد: مردم فلسطین و قهرمان در غزه و فلسطین و در همه جا سرافراز ایستاد و به خاطر ایستادگی مردم فلسطین برای ثبت یک حماسه بزرگ، هیمنه این رژیم اشغالگر شکست.

نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در تهران همچنین بیان کرد: ۷۷ سال مبارزه و ۷۷ سال از جرایم رژیم صهیونیستی علیه مردم ما رخ داد و این دنیا نیامد که کودکان را نجات دهد و مردم را یاری دهد، اما در ۷ اکتبر این مجرمان بریتانیا، آلمان و فرانسه جنگ مشترکی را علیه فلسطین در سرزمینی آغاز کردند و با این عملیات پروژه غربی‌ها که استعمار بود در قلب سرزمین‌های ما فرو ریخت، ۷ اکتبر روزی از روز‌های خداست و مؤمنان به آن افتخار می‌کنند.

وی ادامه داد: بیش از ۷۶ هزار شهید تقدیم کردیم که ۲۰ هزار نفر فقط کودکان بودند و اینها فقط عدد نیستند هر کدام از اینها یک کودک از میان کسانی است که به شهادت رسیده‌اند و این دنیای غربی که تصویر محمد الدرة را از رسانه فرانسوی مجرم منتشر کرد، اما ندید در فلسطین چه اتفاقی می‌افتد، بینی رژیم صهیونیستی با این عملیات به خاک مالیده شد.

القدومی همچنین بیان کرد: جنگ به پایان نرسیده است جنگ و رنج‌های مردم ما در غزه ادامه دارد. امروز سفر و مسیر خود را برای رساندن کمک به مردم فلسطین ادامه دهیم. فلسطین صرفا یک مساله جغرافیایی نیست یک تفکر است.

وی خاطرنشان کرد: حماس زنده است تا زمانی که کودکان ما پرچم آزادی را بالا ببرند، مقاومت حضور دارد دست به قبضه سلاح دارد و تا آزادی آخرین وجب ادامه می‌دهد.

نماینده حماس در تهران همچنین درباره توافق آتش بس در غزه اظهار داشت: ترامپ بعد از این دید که نتانیاهو منزوی شده و این مجرم به دنیا اعلام کرد که او در یک انزوای بین‌المللی است و همچنین دیدیم که کشور‌های مختلف به دنبال به رسمیت شناختن فلسطین رفتند. این پیروزی بزرگی است و آنها شکست خوردند. نباید از اهمیت این وحدت بین‌المللی بکاهیم.

قدومی ادامه داد: کشور‌هایی که بعد از ۷ اکتبر از فلسطین حمایت کردند برخی مانند آلمان توافق نظامی و صادرات سلاح را متوقف کردند این‌ها دستاورد‌های طوفان الاقصی است؛ لذا ترامپ آمد که نتانیاهو را نجات دهد. گفتیم آماده‌ایم، اما باید قوانین و تضمین‌ها را رعایت کنید. مردم فلسطین ایمان خود را به این سازمان‌های بین‌المللی از دست داده‌اند. زمانی که ترامپ خواست این مجرم را نجات دهد مقاومت ابتکار عمل را به دست گرفت، ما اجازه نمی‌دهیم سلاح مقاومت از دست ما گرفته شود این سلاح تا آزادی فلسطین هست. اگر می‌خواهید جنگ را متوقف کنید اشغالگران خارج شوند، کمک‌ها وارد شود بنابراین برادران عرب تضمین دهند.

وی افزود: امروز می‌خواهیم مسیری را برای نجات انسانیت در غزه ادامه دهیم، از شما می‌خواهیم در برابر ظالم بایستید و به ترامپ بگویید جنگ را متوقف و اسرای فلسطینی را آزاد کند.

قدومی تصریح کرد: ۲ هزار اسیر فلسطینی ان شاء الله آزاد خواهند شد و این نتیجه ایستادگی فلسطینیان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->