وزیر کشور: برگزاری انتخابات تناسبی، پایه‌های سیستم حزبی را تقویت می‌کند آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد: توان دفاعی کشور، مظهر اقتدار نظام | برتری جنگ امروز با قدرت فرهنگ و تمدن است رسانه‌های عبری: نتانیاهو به شرم‌الشیخ نمی‌رود حماس از میانجی‌ها خواست عملکرد اشغالگران را زیر نظر داشته باشند حضور نیرو‌های یگان سایه کتائب القسام در صحنه تبادل اسرا مسیریابی به سبک ترامپ | می‌توان با پای پیاده از ایران به قطر رفت وزیر خارجه روسیه: در چارچوب قوانین بین‌المللی، تجهیزات نظامی در اختیار ایران قرار می‌دهیم تأکید رئیس‌جمهور به استان‌ها برای مدیریت مصرف انرژی اختصاص‌یافته ورود اولین اتوبوس اسرای آزادشده فلسطینی به غزه (۲۱ مهر ۱۴۰۴) گودرزی: مجلس به دنبال تعلیق CFT است و ابطال مصوبه مجمع در دستورکار نیست مهاجرانی: تأمین ارز خسارت‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی به تصویب رسید رئیس قوه‌قضائیه: دشمن به دنبال فتنه‌انگیزی در جامعه است منابع امنیتی عراق از ورود بیش از ۴۰ خودروی آمریکایی از سوریه به پایگاه عین‌الاسد خبر دادند زمستان امسال خاموشی نداریم نشست رئیس جمهور با استانداران سراسر کشور در تهران برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) استقبال اتحادیه اروپا از آزادی زندانیان اسرائیلی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: رهبر معظم انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت‌به «پالرمو و CFT» نداشتند دومین سری از زندانیان صهیونیست تحویل صلیب سرخ شد گزارش رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دیدار با وزیر امور خارجه کامیون‌های حامل گاز و سوخت پس از ۱۰ ماه وارد غزه شدند عارف: بجای دور زدن تحریم ها، آن را کنار خواهیم گذاشت یک نماینده مجلس از تصویب کلیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت خبر داد نشست ایران، آذربایجان و روسیه با محور همکاری‌های سه‌جانبه، در باکو برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: تصمیمی که در رابطه با حضور در «شرم‌الشیخ» گرفتیم براساس منافع و مصالح کشور بود ترامپ وارد تل‌آویو شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) زندانیان صهیونیست تحویل ارتش اشغالگر شدند + فیلم انتصاب جدید در دولت؛ معاون هماهنگی اجرای سیاست‌های ملی معرفی شد
سرخط خبرها

اختلاف بر لیست اسرا به دلیل کارشکنی اسرائیل

  • کد خبر: ۳۶۵۱۳۵
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
اختلاف بر لیست اسرا به دلیل کارشکنی اسرائیل
خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آشنا با مذاکرات قاهره گزارش داد که حماس اصرار دارد هفت رهبر فلسطینی را در توافق مبادله آتی بگنجاند.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آشنا به مذاکرات در حال انجام در قاهره، پایتخت مصر گزارش داد که حماس مقدمات تحویل زندانیان زنده اسرائیلی را به عنوان بخشی از مبادله آتی تکمیل کرده است.

این خبرگزاری همچنین به نقل از این منبع گزارش داد که حماس اصرار دارد که این توافق شامل آزادی هفت نفر از برجسته‌ترین رهبران فلسطینی محبوس در زندان‌های اسرائیل، از جمله «مروان برغوثی»، «احمد سعدات»، «ابراهیم حامد»، «عباس السید» و دیگران باشد.

دولت اشغالگر پیش از این روز یکشنبه اعلام کرده بود که روند تبادل اسرا فردا، دوشنبه، ساعت ۶ صبح آغاز خواهد شد.

سخنگوی دولت اشغالگر اعلام کرد که اشغالگران بلافاصله پس از آزادی همه اسرای زنده اسرائیلی، اسرای فلسطینی را آزاد خواهند کرد.

فیلم‌های منتشر شده توسط پلتفرم‌های عبری، کاروانی از اتوبوس‌های اداره زندان‌های اسرائیل را نشان می‌دهد که برای انتقال اسیران فلسطینی که قرار است در چارچوب توافق تبادل اسرا بین حماس و اسرائیل آزاد شوند، به سمت چندین زندان حرکت می‌کنند.

دولت اسرائیل، علیرغم موافقت قبلی خود با این توافق، اصلاحیه فوری فهرست اسرای فلسطینی مشمول توافق تبادل اسرا را تصویب کرد.

این در حالی است که یک منبع فلسطینی آگاه از مذاکرات به العربی الجدید گفت که بحث‌ها در مورد فهرست اسیران فلسطینی که قرار است در ازای بازداشت‌شدگان اسرائیلی آزاد شوند، «هنوز ادامه دارد، در حالی که اختلافات شدیدی بر سر تعدادی از نام‌ها» وجود دارد که گروه‌های مقاومت فلسطینی به عنوان بخشی از توافق مبادله بر آن اصرار دارند، که یکی از برجسته‌ترین مفاد توافق شرم‌الشیخ است.

این منبع گفت که اشغالگران اسرائیلی حتی با وجود اینکه «کلید‌های اسیران»، سازوکار انتخاب نام‌ها و تعداد کسانی که قرار است آزاد شوند، در ابتدا مشخص شده بود، از تفاهمات قبلی که پس از اعلام توافق حاصل شده بود، عدول کرده‌اند.

وی افزود که اسرائیل «هنوز از گنجاندن تعدادی از نام‌هایی که مقاومت اصرار دارد در این توافق گنجانده شوند، طفره می‌رود»، در میان این افراد چهره‌های برجسته‌ای هستند که در دادگاه‌های اسرائیل به حبس ابد محکوم شده‌اند.

این منبع فاش کرد که میانجی آمریکایی به حماس و میانجی‌های مصری و قطری وعده داده بود که نام‌هایی را که مقاومت خواستار گنجاندن آنها در این توافق است، بررسی کنند.

با این حال، این وعده‌ها پس از سفر هیئت آمریکایی به تل‌آویو پس گرفته شد و باعث تنش مجدد در مذاکرات شد.

این منبع توضیح داد که واشنگتن «سیگنال‌هایی از اسرائیل مبنی بر امتناع از آزادی برخی از اسیران محکوم به حبس ابد، علاوه بر اسرای نوار غزه که پس از هفت اکتبر دستگیر شده‌اند، ارسال کرده است»، مقوله‌ای که حماس اصرار دارد در هرگونه توافق تبادل گنجانده شود.

این منبع خاطرنشان کرد که میانجیگران در ساعات آینده تلاش‌های فشرده‌ای را برای حل این بن‌بست قبل از ورود به مرحله اجرای توافق، که شامل تحویل بازداشت‌شدگان اسرائیلی در غزه در ازای آزادی اولین گروه از اسیران فلسطینی است، انجام می‌دهند.

به گفته این منبع، میانجیگری مصر و قطر در تلاش است تا «فرمول مصالحه‌ای» پیدا کند که رعایت معیار‌های توافق شده در شرم‌الشیخ را تضمین کند، بدون اینکه مفاد انسانی و سیاسی که اساس توافق را تشکیل می‌دهند، به خطر بیفتد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->