نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است صد‌ها گردشگر صهیونیست در یکی از بنادر یونان محاصره شدند مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌وگو با آمریکا وجود ندارد حمایت چین از حق ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای ارمنستان: امیدواریم تحریم‌ها علیه ایران لغو شود ولیعهد عربستان به محمود عباس پیام داد آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است استقبال فرانسه از آزادی مشروط دو شهروند این کشور در ایران پوتین: پاسخ ما به آزمایش‌های اتمی دیگران متناسب خواهد بود بیش از ۹۰۰۰ فلسطینی در زندان‌های اسرائیل اسیر هستند اخراج خبرنگار ایتالیایی پس از سؤال‌پرسیدن درباره اسرائیل ۱۰ زخمی در پی ورود خودرو به میان جمعیت در فرانسه (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا را تجربه می‌کنیم پزشکیان به مکرون: آمریکا و اروپا با اثبات صداقت، اعتماد ایران را جلب کنند تعطیلی دولت آمریکا، رکورد شکست | اختلافات داخلی ادامه دارد پزشکیان به استان کردستان سفر می‌کند (۱۴ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها و نخبگان در مدیریت شهری استفاده کنیم + فیلم سقوط بالگرد نظامی فیلیپین| ۶ جسد پیدا شد (۱۴ آبان ۱۴۰۴) کوثری: مردم در جنگ ۱۲روزه نشان دادند که شعار سال ۵۸ پابرجاست وزیر امور خارجه ارمنستان: قانون اساسی ما هیچ مورد نگران‌کننده‌ای برای باکو ندارد سرپرست نهاد ریاست جمهوری: هر لیتر بنزین ۳۴ هزار تومان تمام می‌شود | نرخ بنزین سهمیه‌ای تغییر نمی‌کند منابع امنیتی در عراق از پرواز فشرده هواپیما‌های نظامی آمریکا در آسمان این کشور خبردادند پرداخت منظم یارانه نقدی تا پایان سال جاری برقرار خواهد بود وزیر اقتصاد: گمرک وضعیت نامطلوبی دارد و باید به آن رسیدگی شود | ساماندهی بانک‌های ناتراز عراقچی: فقط درمورد پرونده هسته‌ای با آمریکا مذاکره احتمالی خواهیم کرد مهاجرانی در حیاط دولت: وزارت دفاع درخصوص جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به دولت گزارش داد
سرخط خبرها

حدود ۱.۵ میلیون راننده در کشور به دلیل تخلفات حادثه‌ساز تحت رصد ویژه پلیس هستند

  • کد خبر: ۳۶۵۷۱۳
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
حدود ۱.۵ میلیون راننده در کشور به دلیل تخلفات حادثه‌ساز تحت رصد ویژه پلیس هستند
رئیس اجرائیات پلیس راهور فراجا گفت: حدود یک‌ونیم میلیون راننده متخلف حرفه‌ای در کشور وجود دارند که به‌دلیل تکرار تخلفات حادثه‌ساز، سابقه محرومیت از گواهینامه یا ارتکاب تخلفات پرخطر، تحت رصد ویژه پلیس قرار گرفته‌ و هیچ‌گونه بخششی درقبال آنان پیش‌بینی نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جلیل جمشیدی‌راد با بیان اینکه مأموریت اصلی پلیس، خدمت به مردم است، اظهار کرد: پلیس هیچ‌گاه به دنبال درآمدزایی از محل جرایم رانندگی نبوده و هدف اصلی ارتقای ایمنی تردد و حفظ جان شهروندان است، با این حال، هیچ خدمتی برای متخلفان در وظایف پلیس وجود ندارد.

وی افزود: پلیس به هیچ عنوان به دنبال جریمه کردن مردم نیست، اما باید توجه داشت که جریمه، مهم‌ترین عامل بازدارندگی از تخلف برای افرادی است که گاه با جان شهروندان قانون‌مدار بازی می‌کنند.

رئیس اجرائیات پلیس راهور فراجا تصریح کرد: متخلفان حرفه‌ای نباید این تصور را داشته باشند که می‌توانند با ارتکاب تخلف و به خطر انداختن امنیت و جان مردم، با اعتراض یا بخشودگی از عواقب آن رهایی یابند.

به گفته وی، عزم پلیس بر این است که با متخلفان حرفه‌ای و کسانی که عامدانه اقدام به ناهنجاری در رانندگی می‌کنند، به‌صورت قاطع و هوشمند برخورد شود. در قانون و وظایف پلیس، هیچ‌گونه بخششی برای این افراد پیش‌بینی نشده است.

سرهنگ جمشیدی‌راد با اشاره به شناسایی جامعه هدف متخلفان حرفه‌ای افزود: در حال حاضر حدود ۱.۵ میلیون راننده در کشور وجود دارند که در طبقه‌بندی متخلفان حرفه‌ای قرار می‌گیرند.

وی گفت: این افراد عمدتاً مقصر تصادفات جرحی و فوتی هستند، یا سابقه محرومیت از رانندگی و گواهینامه دارند و یا چندین بار مرتکب تخلفات حادثه‌ساز شده‌اند.

این مقام انتظامی اظهار کرد: همچنین افرادی که سابقه شرب خمر یا مصرف مواد مخدر و روان‌گردان در حین یا قبل از رانندگی دارند، در زمره همین گروه محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: این جامعه هدف شناسایی و سطح‌بندی شده است و برای آنان امتیازات و محدودیت‌های مشخصی در نظر گرفته شده است. از نوروز امسال برای این رانندگان پیامک‌های هشدار به‌صورت مستمر ارسال شده و اکنون پلیس در حال حرکت به سمت رصد دقیق‌تر و مستمر وضعیت آنان در بازه‌های زمانی مشخص است.

رئیس اجرائیات پلیس راهور فراجا در پایان خاطرنشان کرد: هدف پلیس از اجرای این طرح، کاهش تصادفات، بازدارندگی مؤثر و اصلاح رفتار رانندگی است. برخورد قاطع با متخلفان حرفه‌ای نه از سر سخت‌گیری، بلکه برای حفظ جان مردم و ارتقای انضباط ترافیکی انجام می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->