حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است
سرخط خبرها

برایان هوک: به تحریم جهانی تسلیحاتی علیه ایران نیاز داریم

  • کد خبر: ۳۶۶۸۰
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۶
برایان هوک: به تحریم جهانی تسلیحاتی علیه ایران نیاز داریم
برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از جامعه جهانی خواست تا تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران را تمدید کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «برایان هوک» مسئول گروه ویژه اقدام علیه ایران در وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در یک نشست خبری با تمجید از تحریم‌های تسلیحاتی اتحادیه اروپا علیه ایران، این تحریم‌ها را ناکافی خواند و خواستار وضع تحریم‌های تسلیحاتی جهانی علیه ایران شد.

برایان هوک که در ادامه دوره‌گردی‌ خود به‌منظور قانع کردن مقامات دیگر کشورها برای حمایت از تمدید تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران این بار به لندن سفر کرده است، در خصوص علت تلاش آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران مدعی شد: «هیچ‌کس معتقد نیست که ایران باید بتواند سلاح‌های متعارف مانند جت‌های جنگنده، تانک‌، سامانه‌های توپخانه‌ای کالیبر بالا، کشتی‌های جنگی و انواع موشک‌ها را خرید و فروش کند.»

این دیپلمات ارشد آمریکایی درباره تحریم‌های تسلیحاتی اتحادیه اروپا علیه ایران که تا سال 2023 برقرار خواهد بود نیز گفت: «اینکه اتحادیه اروپا چنین تحریمی را برقرار کرده بسیار خوب است، اما چیزی که ما اکنون نیاز داریم یک تحریم جهانی است. اگر یک تحریم جهانی نداشته باشیم، ایران قادر به خرید سلاح خواهد بود.»

وی در ادامه مدعی شد: «سؤالی که در مقابل جامعه بین‌الملل قرار دارد این نیست که تحریم‌های تسلیحاتی بین‌المللی علیه ایران تمدید شود یا خیر. بلکه زمان و نحوه آن مطرح است.»

اواسط خردادماه سال جاری نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اعلام کرد که پیش نویس قطعنامه‌ای را که خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران است، میان اعضای شورای امنیت از جمله روسیه توزیع کرده است.

نماینده آمریکا گفت که می‌خواهد ابتدا با سفرای کشورها صحبت کند تا اطمینان حاصل کند که همه می‌دانند که شورای امنیت سازمان ملل اجازه نخواهد داد این ممنوعیت‌ها در ماه اکتبر به پایان برسند.

برای تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل متحد باید دست‌کم 9 کشور عضو شورای امنیت با آن موافقت کنند و در عین حال قطعنامه از سوی هیچ‌یک از اعضای دائم شورای امنیت (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس و فرانسه) وتو نشود.

ماه گذشته «رابرت اوبرایان» مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد که حتی اگر قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران وتو شود، دولت متبوعش ابزارهای دیگری نیز برای تمدید این تحریم‌ها در اختیار دارد.

یک روز بعد از مطرح شدن این اظهارات از سوی مشاور امنیت ملی آمریکا، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تأکید کرد که آمریکا هیچ شانسی برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->