تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: ملت یمن در یاری فلسطین، شرافتمندانه عمل کرد ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد قسام جسد ۲ اسیر دیگر اسرائیلی را تحویل خواهد داد پزشکیان: شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود
سرخط خبرها

امیر قطر گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد

  • کد خبر: ۳۶۷۰۳۰
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
امیر قطر گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد
امیر قطر تأکید کرد که آنچه در نوار غزه روی داد «جنایت نسل‌کشی» است و ادامه نقض آتش‌بس و گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر تصریح کرد که آنچه در نوار غزه رخ داده، به‌روشنی مصداق یک «نسل‌کشی جمعی» است و نوار غزه بخشی جدایی‌ناپذیر از کشور واحد فلسطین محسوب می‌شود.

او تأکید کرد که کشورش اقدام‌ها و تخلفات رژیم صهیونیستی و تداوم نقض آتش‌بس را محکوم می‌کند و از جامعه بین‌المللی خواست تا برای حمایت از مردم فلسطین اقدام کرده و تضمین دهد که عاملان این نسل‌کشی از مجازات مصون نمی‌مانند.

شیخ تمیم با ابراز تأسف از ناتوانی جامعه بین‌المللی در اجرای مشروعیت بین‌المللی در قبال فاجعه فلسطینیان گفت: «مایه تأسف است که نظم بین‌المللی زمانی که به فاجعه فلسطین می‌رسد، نمی‌تواند خود را تحمیل کند.»

او تأکید کرد که قطر ادامه نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی و گسترش شهرک‌سازی در کرانه باختری و همچنین تلاش‌ها برای یهودی‌سازی حرم قدسی را محکوم می‌کند.

امیر قطر خاطرنشان کرد که کشورش از طریق تلاش‌های میانجی‌گرانه و فعالیت‌های بشردوستانه‌اش جایگاه و مصونیت خود را تقویت کرده است.

او همچنین گفت که کشورش با دو مورد نقض حاکمیت از سوی ایران و رژیم صهیونیستی روبه‌رو شده است، اما پس از آن، با قدرت و استحکام بیشتری از این چالش‌ها بیرون آمده است.

امیر قطر افزود که رژیم صهیونیستی با تجاوزات خود به کشوری که نقش میانجی را ایفا می‌کند، همه قوانین و عرف‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته است.

شیخ تمیم تأکید کرد که قطر تجاوز رژیم صهیونیستی را «تروریسم دولتی» دانسته و واکنش جهانی نسبت به آن چنان شدید بوده که مجریان این جنایت را شگفت‌زده کرد.

او گفت بیانیه‌های اعضای شورای امنیت و نشست سران کشور‌های عربی و اسلامی جایگاه و اعتبار قطر را به‌خوبی نشان دادند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->