وزیر ارشاد: شعر شهریار مرز زبان کلاسیک و زبان گفتاری را درنوردیده است ارسال ۵۰۰ اثر به جشنواره ادبی داستان‌کوتاه «هشت» در مشهد علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان
سرخط خبرها

حال و روز «شهره سلطانی» بعد از ابتلا به کرونا

  • کد خبر: ۳۶۹۷۱
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰
حال و روز «شهره سلطانی» بعد از ابتلا به کرونا
شهره سلطانی بازیگر تلویزیون که اخیرا به بیماری کرونا مبتلا شده بود درباره حال و روز و شرایط کاری این روزهای خود صحبت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهره سلطانی، بازیگر که شب گذشته نهم مرداد مهمان «پنجشنبه جمعه» رادیو ایران بود، در گفتگوی تلفنی با منصور ضابطیان درباره ابتلایش به کرونا گفت: خدا را شکر بهتر هستم. خودم هم نمی‌دانم چطور شد. یک روز متوجه شدم یکسری علائم دارم. اول فکر می‌کردم از نوع سرماخوردگی است. علائمی مثل سردرد، گوش درد و گلودرد و سرفه هم داشتم.

او افزود: ریه‌هایم از بچگی ضعیف بود و همیشه درگیر بوده‌ام. من از کودکی زمینه ریوی دارم و یک دفعه متوجه شدم این علائم را دارم. البته دو بار قبلش تست کرونا داده بودم و مبتلا نبودم. بعد دردهای بدنم بیشتر و علائمم بیشتر شد و نفس تنگی هم گرفتم.

این بازیگر به نکته جالبی درباره تجربه‌اش از کرونا علی رغم آنچه متداول است اشاره کرد: حس بویایی و چشایی‌ام را از دست ندادم! حس بویایی‌ام صد برابر شده بود! با پزشکم صحبت کردم و گفت تست ریه بدهم. بعد دیدند ریه‌هایم درگیر شده است. این روزها اگر سرما هم خورده باشید دکترها آن را به کرونا ربط می‌دهند.

سلطانی یادآور شد: در حال حاضر خدا را شکر بهتر هستم. در این مدت استراحت کردم و داروهای تجویز شده را استفاده کردم. خدا به من رحم کرد و حدود ۱۶ -۱۵ روز درد داشتم.

این بازیگر در پایان گفت: این روزها مشغول ضبط یک سریال هستم و اصلاً درگیر این سریال بودم و زمانی که آف بودم و سکانس‌های باقی بازیگران گرفته می‌شد این اتفاق برایم افتاد. بعد از آن هم از گروه خواهش کردم که تجدید قوا کنم و بعد برگردم.

«پنجشنبه جمعه» با اجرای منصور ضابطیان و به تهیه کنندگی زهرا قائدی هر هفته پنجشنبه و جمعه ساعت ۲۲ همزمان با پخش صوتی از رادیو ایران به صورت تصویری نیز از سایت رادیو ایران پخش می‌شود.

مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->