امیر سرلشکر موسوی: آمادگی‌های نیرو‌های مسلح دشمنان را از خیال تهاجم مجدد به کشور بر حذر داشته است قاهره با درخواست تل‌آویو برای از سرگیری هماهنگی امنیتی مخالفت کرد بررسی گسترش همکاری‌های دفاعی ایران و عربستان هدف لاریجانی از سفر به ریاض در ادامه محکومیت حمله اسرائیل به غزه، کانادا یورش زمینی اشغالگران به غزه را محکوم کرد ادامه حملات گسترده رژیم صهیونیستی به نوار غزه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره اسنپ‌بک گفت‌وگو کردند بابک شهبازی جاسوس موساد اعدام شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش یمن به نتایج نشست دوحه: ناامید کننده بود واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است
سرخط خبرها

ضرورت تهیه دستورالعمل جامع عزاداری‌های محرم از سوی ستاد مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۳۷۰۳۱
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸
ضرورت تهیه دستورالعمل جامع عزاداری‌های محرم از سوی ستاد مقابله با کرونا
نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد که ستاد ملی مقابله با کرونا وظیفه دارد که دستورالعمل جامع و واضحی برای برپایی مراسمات ماه محرم با توجه به ظرفیت‌های موجود تهیه و به مسئولان هیئت‌ها و مردم ابلاغ کند.
به گزارش شهرآرانیوز، اقبال شاکری درباره نحوه برگزاری مراسم عزاداری در ماه محرم در عین حفظ سلامتی و مقابله با ویروس کرونا، بیان کرد: برگزاری مراسم عزاداری در ماه محرم و صفر از مطالبات مردم است و مردم در این دو ماه خواسته‌ها و گره‌های خود را از محضر امام حسین (ع) مسئلت دارند. در کنار این برپایی یکسری مظاهر عاشورایی نظیر هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری جایگاه خاصی در ماه محرم دارد.

وی اظهار کرد: البته امسال که شرایط خاصی در کشور وجود دارد، ستاد ملی کرونا وظیفه دارد دستور العمل واضح و مشخصی برای برپایی مراسمات مذهبی در این دو ماه تهیه و ارائه کند و مردم قطعا به پروتکل‌های بهداشتی توجه خواهند کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه آنچه در مسائل مختلف در کشور مشکل ساز شده و مردم را نیز گیج می‌کند چندگانه گویی از سوی مسئولان است، تصریح کرد: به عنوان مثال در موضوع لغو طرح ترافیک ما حدود یک ماه است که در شهر تهران شاهد صحبت‌های متناقضی از سوی استانداری، ستاد مقابله با کرونا، شهرداری و شورای شهر هستیم که در نهایت بعد دو ماه به این نتیجه رسیدند که بالاخره یک هفته طرح ترافیک در تهران لغو شود. متاسفانه عدم مدیریت صحیح و یکپارچه در همه حوزه‌ها مشکل آفرین است.

وی تاکید کرد: اگر پروتکل جامعی برای عزاداری ماه محرم تدوین شود و ائمه جماعات و مسئولان هیئت‌ها جمع شده و آموزش‌های لازم را ببیند قطعا مردم نیز پروتکل‌ها را رعایت کرده و مشکلی پیش نمی‌آید.

این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه با تاکید بر ضرورت تهیه دستورالعمل جامع و شفاف برای ماه محرم و صفر از سوی ستاد مقابله با کرونا، تاکید کرد: با توجه به اینکه امسال ماه محرم در تابستان است این امکان وجود دارد که از ظرفیت فضا‌های باز استفاده کرده و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی مراسم‌ها نیز برگزار شود.

شاکری افزود: مردم نیز با مشارکت در همایش همدلی می‌توانند نذورات خود را به دست اقشار ضعیف جامعه برسانند. باید از ظرفیت گروه‌های جهادی نیز برای برپایی مراسمات عزاداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی استفاده کرد. مردم آماده هر گونه همکاری برای برگزاری مراسمات ماه محرم با کم‌ترین مخاطره هستند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->