ثبت رویداد‌های گردشگری خراسان رضوی در تقویم گردشگری کشور به عدد ۹۷ رسید تولد ۱۵ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس ۱۱۵ مشهد، از ابتدای سال تاکنون (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش خطر زایمان زودرس درپی ابتلا به بیماری کبد چرب راهکار جدید برای تأمین آب حیات‌وحش در ماه‌های گرم سال تغییرات اقلیمی چه تأثیری بر الگوهای بارشی دارد؟ هشدار برای دانش‌آموزان | عوارض مصرف قرص ریتالین در ایام امتحانات جبران‌ناپذیر است خشکی تالاب گاوخونی برای سلامت مردم مضر است پیام وزیر آموزش و پرورش به‌مناسبت فرارسیدن بیست‌وششمین سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی درمانگاه جهادی شهید رئیسی به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت، در مشهد راه‌اندازی خواهد شد مستمری حمایتی بهزیستی برای خانواده‌های صاحب فرزند چندقلو بازگشت ۷ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال، طی یک پرونده فساد اقتصادی آب سد دوستی مشهد به «حجم مرده» رسید| تابستان کم‌آبی پیش رو داریم آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی چه زمانی است؟ شیوع اختلالات یادگیری در دانش‌آموزان ابتدایی پروانه جوانه‌خوار، تهدیدی علیه طبیعت زاگرس | عملیات مقابله با این پدیده آغاز شده است وعده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره فوق‌العاده خاص و تسری ۹۰درصد فوق‌العاده خاص شاغلین به بازنشستگان پناه بردن بیش از ۳۰۰ گونه پرنده به خوزستان | ۱۳ گونه در معرض انقراض هستند رشد ۱۳۶ درصدی کشفیات پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۳ | انهدام ۴۳۳ باند و کشف ۲۹۰ همت کالای قاچاق زمان ارائه کارت ورود به جلسه امتحانات ترمیم نمره اعلام شد | در جلسات امتحان قطعی برق نداریم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به حدود ۴۰ درجه می‌رسد سیاست جدید سازمان محیط زیست برای کاهش آلودگی هوا چیست؟ چقدر به حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی اضافه می‌شود؟ امتحان نهایی فارسی یازدهم: چی میاد و چطور ۲۰ بگیریم؟ ۲ حکم جایگزین حبس به نیت امام رضا (ع) یکی از اساسی‌ترین برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش، رفاه فرهنگیان است نسخه طب ایرانی برای نجات از بیماری خاموش قرن! شیوع اختلال شنوایی در سنین پیش از مدرسه حدود ۱۰ در هزار نفر است پویش ۲۵درجه، تمرین مسئولیت‌پذیری اجتماعی است پخش گسترده گاز کلر در حوالی «بارسلون» اسپانیا | هشدار آتش‌نشانی به ساکنان وزیر راه: در کنار مسکن به فکر مدرسه‌سازی هم هستیم سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: تا چهار سال آینده، هیچ معلمی بدون مسکن نیست
سرخط خبرها

ماسک دولتی کجا توزیع می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۷۱۶۶
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
  • ۱
ماسک دولتی کجا توزیع می‌شود؟
جمشید گلپور دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صمت، در ارتباط تصویری با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، مدعی شد که نرخ ماسک‌های سه لایه بین ۱۳۰۰ تا ۱,۵۰۰ تومان است و به وفور نیز وجود دارد!
به گزارش شهرآرانیوز، استفاده از ماسک از ۱۵ تیر ۹۹ به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا، اجباری شده است و مردم می‌بایست در اماکن پر تردد و شلوغ، ادارات و…، از ماسک استفاده کنند. این در حالی است که ماسک‌های سه لایه جراحی که بیشترین مصرف را دارند، با قیمت‌های مختلف به فروش می‌رسد. ضمن اینکه در تهیه آن نیز، مشکلاتی دیده می‌شود.

با بررسی‌های میدانی از چند داروخانه و سوپرمارکت و ایستگاه‌های مترو که بیشترین عرضه ماسک در این مکان‌ها صورت می‌گیرد، نرخ‌های متفاوتی را مشاهده کردیم. از ۲۳۰۰ تا ۳،۰۰۰ تومان و البته در بعضی مکان‌ها، قیمت آن‌ها تا ۵،۰۰۰ تومان هم رفته است.

این در حالی است که مسئولان انجمن داروسازان بر این عقیده اند که هنوز یک عدد ماسک با قیمت مصوب وزارت صمت، به داروخانه‌ها داده نشده و هر آنچه در این مکان‌ها عرضه می‌شود، ماسک‌هایی است با نرخ آزاد و از طریق شرکت‌های تولیدی، توزیع می‌شود.

در همین حال، شب گذشته جمشید گلپور دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صمت، در ارتباط تصویری با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، مدعی شد که نرخ ماسک‌های سه لایه بین ۱۳۰۰ تا ۱،۵۰۰ تومان است و به وفور نیز وجود دارد؟!

طرح چنین ادعایی با واکنش مجری برنامه مواجه که سئوال کرد کجا این ماسک‌ها عرضه می‌شود تا ما مجبور نشویم ماسک ۳۰۰۰ تومانی بخریم که دبیر کارگروه مقابله با کرونا در وزارت صمت، مدعی شد در ایستگاه‌های مترو به وفور این ماسک‌ها با قیمت مصوب عرضه می‌شود.

وی، البته اشاره ضمنی هم به داروخانه‌ها داشت، اما توضیح نداد که آیا ماسک سه لایه با نرخ مصوب ۱،۵۰۰ تومان به آن‌ها داده شده است یا خیر. فقط به این نکته بسنده کرد که با گران فروشی برخورد می‌شود و مردم می‌توانند با شماره تلفن ۱۲۴ تماس بگیرند.

گلپور گفت: نرخ ماسک یکسان و مصوب بوده و هر نهادی ماسک را با نرخ گران‌تر یا خارج از مصوب عرضه نماید با آن برخورد خواهد شد.

این در حالی است که سید حمید خوئی رئیس انجمن داروسازان استان تهران، در این نامه خطاب به محمدرضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو، مدعی شده است که از ابتدای دوران شروع کرونا، نهاد‌های اجرایی دولتی نرخ‌های مصوبی را برای ماسک محافظ اعلام نموده و سپس بر مبنای آن، داروخانه‌ها بار‌ها متهم به گران فروشی شده‌اند.

وی افزود: از ابتدای شروع کرونا در کشور حتی یک عدد ماسک سه لایه پرستاری با قیمت مصوب دولتی در داروخانه‌های استان تهران توزیع نشده است. این در حالی است که طی ماه‌های گذشته انواع ماسک‌های محافظ استاندارد و غیر استاندارد در خارج از داروخانه‌ها اعم از عطاری‌ها و سوپر مارکت‌ها و دیگر مراکز بدون کمترین نظارتی بر کیفیت و قیمت عرضه شده و می‌شود.

سید علی فاطمی نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، نیز مدعی شده است که ۹۰ درصد ماسک‌هایی که این روز‌ها توسط مردم استفاده می‌شود استاندارد سلامت و حفاظت در برابر کرونا را ندارد، چون از مراکزی به دست مردم می‌رسد که هیچ نظارتی بر آن‌ها نیست.

وی گفت: داروخانه تنها مرکزی است که اگر ماسک مصوب در اختیار آن قرار بگیرد، ملزم است با همان قیمت مصوب عرضه کند و حق افزایش قیمت را ندارد. زیرا، نظارت بر داروخانه‌ها راحت‌تر است. اما در حال حاضر چه کسی بر عرضه ماسک در سوپرمارکت‌ها و دستفروشی‌ها نظارت دارد.

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، تاکید کرد: چرخه تولید و توزیع ماسک در کشور معیوب است و همین موضوع، زمینه را برای سودجویی برخی و سردرگمی مردم فراهم کرده است.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
0
0
با سلام بنده ماسک با قیمت ۱۷۰۰تومان خریداری کردم الان قصد دارم به قیمت ۱۵۰۰ تا ۱۴۰۰به فروش برسانم
ولی متاسفانه دست های پلیدی در دانشکده پزشکی آبادان هست که چون خود متنفعنداز این توزیع اجازه ی توزیع به بنده پایین تر از قیمت دولتی نمیدهند و ما با کمک خیرینی که می شناسیم و به ما کمک می کنند قصد درایم قیمت آن را تا هزار تومان کاهش دهیم آن هم در مناطق روستایی و کم برخوردار ولی اجازه نمیدهند تکلیف چیست حتی نمیگذارند خیری به کسی برسد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->