۲۶۷۴ مشهدی در سال ۱۴۰۳ قربانی آلودگی هوا شدند ورود دوباره هواپیما‌های آب‌پاش به عراق برای مهار آتش هورالعظیم (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) چرا پول بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ تلاش‌های متهم ردیف اول پرونده چای دبش برای فرار از رد مال ناکام ماند | بازگشت ویلای ۸ هزار متری به بیت‌المال بیمه درمان گروهی بازنشستگان فولاد تمدید شد + جزئیات تأخیر در ورود نودانشجویان به دانشگاه با افزایش ساعات آموزش جبران می‌شود | تأکید وزارت علوم بر اصلاح زیرساخت‌های مجازی دانشگاه‌ها سارق اسیدپاش اراکی به حبس، قصاص و دیه محکوم شد + جزئیات پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور از سال ۱۴۰۵ درصورت تأیید رئیس جمهور واریز حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران از امروز (شنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + واریز معوقات فروردین‌ماه کسب ۴۰ مدال توسط دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد‌های جهانی انهدام باند سرقت کلاغ‌های غریبه در مشهد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس
سرخط خبرها

فعالیت ۱۰۰ زوج مدافع سلامت در مراکز درمانی مشهد

  • کد خبر: ۳۷۳۰۴
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۲
فعالیت ۱۰۰ زوج مدافع سلامت در مراکز درمانی مشهد
۱۰۰ زوج مدافع سلامت در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال خدمت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس مسئول امور بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن قدردانی از خدمات مدافعان سلامت در امر درمان بیماران کرونایی، افزود: خدمت به مردم در تمامی عرصه‌ها از جمله حوزه سلامت بسیار ارزشمند است و ارزش این کار در زمانی که زوجین در کنار هم به مردم خدمت کنند دوچندان است.

 

دکتر جواد رجبیان در مراسم تجلیل از ۳ زوج مدافع سلامت، اظهار کرد: همه‌ساله برنامه‌های باشکوهی در ایام فرخنده هفته ازدواج و سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در مکان‌های مختلف سطح کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور زوج‌های دانشجو و شاغل برگزار می‌شد، اما امسال به‌جهت شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری برنامه‌ها همانند سال‌های قبل میسر نشد.

 

وی افزود: در برنامه امسال دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاهد تقدیر از ۳ زوج مدافع سلامت اعم از پزشک، پرستار، هوشبری، اتاق عمل، آزمایشگاه و غیره از طرف جمعیت هلال احمر خراسان رضوی و اداره کل ورزش و جوانان استان بودیم تا تقدیری کوچک به واسطه خدمات بزرگ کادردرمانی کرونایی‌ها که در جهت درمان بیماران کرونایی جان خود را به‌خطر انداخته‌اند صورت پذیرد.

 

کارشناس مسئول امور بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مدافعان سلامت با وجود تمامی سختی‌ها و خطرهای ناشی از شیوع کووید ۱۹ و نیز امکان ابتلایشان به این بیماری در خط مقدم جبهه مبارزه با ویروس کرونا قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود ۱۰۰ زوج مدافع سلامت داریم که از این تعداد ۳۵ زوج در بیمارستان‌های مشهد در امر درمان بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته از تک‌تک این زوجین با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر به‌عمل می‌آید.

 

دکتر رجبیان با ذکر این نکته که زوج‌های مدافع سلامت عشق و ایثار را در کنار هم معنا کردند، تصریح کرد: خدمت به مردم در تمامی عرصه‌ها از جمله حوزه سلامت بسیار ارزشمند بوده و ارزش این کار در زمانی که زوجین همکار باشند و در کنار هم به مردم خدمت کنند دوچندان است، زیرا می‌توانند خدمت بهتری ارائه دهند و این اثرپذیری در حوزه پزشکی به جز کمک به امر درمان موجب رفع آلام بیماران می‌شود.

 

وی تاکید کرد: زوجینی که همکار و هم‌رده شغلی هستند زندگی پایدارتری دارند، زیرا با مشکلات و سختی‌های حرفه‌کاری خود و همسرشان به‌خوبی آشنا هستند و ضمن درک سختی شرایط، در کنار هم در مسیر موفقیتشان تلاش می‌کنند.

 

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز در این مراسم تصریح کرد: در عالم هستی هر چیز یک قیمتی دارد، اما هیچ چیز  بالاتر از قیمت انسان و انسانیت نیست و به فرموده امام علی(ع) قیمت انسان متناسب با همت و نیت آن فرد است و امیدواریم که همه ما جزو آن گروهی باشیم که مولود کعبه بر آن تاکید کرده‌اند.

 

حجت‌الاسلام اسدالله اسدی با بیان اینکه در شرایط فعلی باید اعتماد به نفس، توکل بر خدا و توسل بر ائمه اطهار(ع) در مسیر شکست ویروس کرونا گام برداریم، تاکید کرد: نجات جان انسان توسط کادردرمانی کرونایی‌ها اقدامی ارزشمند است که حیات دوباره را به بیماران هدیه می‌کنند و این اقدام توسط زوج‌های مدافع سلامت که هم سنت پیامبر اکرم(ص) را اجرا کرده‌اند و هم در حرفه‌ای ارزشمند به مردم خدمت می‌کنند و در کنار هم در مسیر درمان بیماران کرونایی تلاش می‌کنند از ارزش‌ بالاتری برخوردار است‌‌.

 

در این مراسم از (فرامرز فرشچی و پریسا دوده)، (مرتضی عابدیان و حانیه شکور) و (محمدعلی شهیدی و زینب رضاپور) ۳ زوج مدافع سلامت بیمارستان‌های درگیر بیماران کرونایی در مشهد تقدیر به‌عمل آمد.

وب‌دا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->