بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال ۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین زیر ذره بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

افزایش قیمت خودرو در بازار با شیب ملایم! + قیمت

  • کد خبر: ۳۷۳۴۴
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۴
  • ۲
افزایش قیمت خودرو در بازار با شیب ملایم! + قیمت
رئیس اتحادیه خودرو: بازار خودرو، بسیار آشفته و نابسامان است ضمن اینکه در بازار داخلی، شاهد افزایش قیمت‌ها بوده ایم البته با شیب ملایم.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید موتمنی در مصاحبه با صدا و سیما با بیان اینکه در حال حاضر شاهد افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو هستیم گفت: امروز پراید ۱۱۱ نود و سه میلیون تومان، پراید ۱۳۲ هشتاد و یک میلیون تومان، تیبا دو ۱۰۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، تیبا صندوق دار ۹۶ میلیون تومان، ساینا ۱۰۸ میلیون تومان و بعضی از محصولات ایران خودرو هم مانند پژوپارس ۱۷۳ میلیون تومان، پژوپارس تیوفایو، ۲۰۷ میلیون تومان، ۲۰۶ تیپ دو ۱۶۳ میلیون تومان، ۲۰۶ تیپ پنج ۱۹۷ میلیون تومان، ۲۰۶ وی هشت ۱۹۱ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ صد و سی و نه میلیون تومان، و سمند ال ایکس ۱۴۳ میلیون تومان داد و ستد شد.

رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو در خصوص طرح‌های شرکت‌های خودروساز هم برای ارائه خودرو به بازار گفت: متاسفانه این طرح ها، تاثیری در بازار نداشته و نیاز بازار خودرو تامین نشده است.

موتمنی افزود: در سال‌های گذشته کمتر از نیاز بازار، خودرو عرضه می‌شد و الان تعهداتی که شرکت‌ها انجام می‌دهند مربوط به سال‌های گذشته است و شرکت‌ها در حال حاضر تحویل فوری ندارند.

وی اضافه کرد: اگر تحویل فوری خودروی شرکت‌ها به مصرف کننده از درب کارخانه انجام می‌شد بازار مشخص تری داشتیم و شرکت‌ها می‌توانستند به راحتی نیاز بازار را تامین کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه داران خودرو گفت: نوسانات ارزی هم، علتی است بر افزایش قیمت ها,، چون خودرو کالایی مصرفی است، اما حالا به کالایی سرمایه‌ای تبدیل شده و همین باعث شده تا با کوچکترین نوسانی در بازار ارز، قیمت‌ها بالا رود.

موتمنی در خصوص مصوبه ستاد تنظیم بازار درباره فروش خودرو در بازار با ۱۰ درصد افزایش نسبت به قیمت کارخانه گفت: این طرح فقط در حد یک مصاحبه بوده و اجرایی نشده است.

وی تاکید کرد: ما به عنوان اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه داران خودرو پیشنهاد دادیم که حاضریم خودرو را از کارخانه بخریم و با افزایش یک و نیم درصد به فروش برسانیم.

وی افزود: اگر در سال‌های ۹۷ و ۹۸ آمار تولید شرکت‌های خودروساز را بررسی کنیم در هر سال ۵۰۰ هزار خودرو کمتر به بازار عرضه شده است و این باعث شده تا فاصله قیمتی در برخی خودرو‌ها بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد به وجود آید.

قیمت خودرو‌های خارجی، با افزایش همراه است

رئیس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه داران خودرو، در خصوص قیمت خودرو‌های خارجی هم گفت: حدود دو سال است که خودرو خارجی وارد کشور نمی‌شود و دارندگان این خودرو‌ها قیمت‌ها را بسیار بالا اعلام می‌کنند، مثلا خودرویی که یک سال پیش ۷۰۰ میلیون تومان بوده، الان یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.


موتمنی افزود: خودروی ۲۰۰۸ که چند ماه پیش ۴۸۰ میلیون تومان بود امروز ۷۴۰ میلیون تومان، سراتو که ۴۶۰ میلیون تومان بود ۶۲۵ میلیون تومان، هایما که ۴۰۰ میلیون تومان بود امروز ۵۶۰ میلیون تومان و یا خودروی جک که یکسال پیش حتی در بازار زیر قیمت شرکت، به فروش می‌رسید، امروز ۵۶۰ میلیون تومان داد و ستد می‌شود.

وی در پایان گفت: در حال حاضر بازار خودرو، مشتری ندارد و خریداران منتظر این هستند تا قیمت‌ها پایین بیاید و معاملات به صفر رسیده است.

منبع: عصرایران

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
حجت
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
0
1
مملکتا هههههههه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
1
2
بعضی از ماشینها هنوزم قیمتشضون پایینه در مقایسه با بقیه خودروها
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->