سخنگوی دولت: موافقت‌نامه تجاری ایران و چین به تصویب هیات دولت رسید | موضوع گرانی نان در حال بررسی است بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم شرکت در دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین رهبر معظم انقلاب: مجلس باید نشانه عزم و اراده ملی باشد | کاهش احضار مسئولان دولتی یکی از مصادیق همکاری مجلس با دولت است + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد مهاجرانی: واردات خودرو به تصویب هیئت دولت رسید جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی
سرخط خبرها

جایزه ۱۰ میلیون تومانی وزیر نیرو برای گزارش تخلفات استخراج رمز ارز

  • کد خبر: ۳۷۳۵۵
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
جایزه ۱۰ میلیون تومانی وزیر نیرو برای گزارش تخلفات استخراج رمز ارز
وزیر نیرو از پرداخت جایزه ۱۰ میلیون تومانی به افرادی خبر داد که گزارشی از وجود مراکز غیرقانونی تولید و استخراج ارز دیجیتال بدهند.
به گزارش شهرآرانیوز، رضا اردکانیان در این باره اعلام کرد: تا امروز یک هزار و ۱۰۰ مرکز غیرقانونی تولید ارز دیجیتال در کشور شناسایی و تعطیل شده‌اند، ولی به کسانی که در شناسایی این مراکز کمک کنند و گزارشی از وجود مراکز غیرقانونی تولید ارز دیجیتال بدهند، ۱۰ میلیون تومان پاداش داده می‌شود.
 
او به حفظ رشد اوج بار در دو سال گذشته به میزان یک درصد اشاره کرد و افزود: از امروز یا اواسط هفته آینده سعی می‌شود برای تابستان ۱۴۰۰ هم به این منظور برنامه‌ریزی شود. حفظ این میزان رشد در این سه سال متوالی قطعا صنعت برق و مدیریت عالی کشور را به این نتیجه خواهد رساند که می‌توانیم رشد بار بیش از حدود یک درصد نداشته باشیم و در عین حال عرضه انرژی ما همان گونه که امسال رخ داد، بیشتر باشد.

اردکانیان گفت: امسال بیش از ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته انرژی عرضه شد که این میزان برای کشاورزی ۴.۵ درصد بود.
 
 
وزیر نیرو که در حاشیه مراسم افتتاح ۱۵ پروژه توزیع شرکت برق منطقه‌ای تهران، در قالب چهاردهمین هفته پویش هرهفته الف_ب_ ایران سخن می‌گفت، در خصوص آخرین جزئیات سد فینسک تجن گفت: این پروژه هم مانند دیگر پروژه‌ها نیازمند بررسی‌های لازم است.

او ادامه داد: آنچه که قابل نقل است، اطمینان دادن به کشاورزان است، ولی الزاما هر تصمیمی گرفته می‌شود، نیازمند همیاری مسئولان است.

اردکانیان افزود: در حال حاضر وزارت نیرو ظرفیت مالی خود را افزایش می‌دهد، ولی در گذشته این گونه نبوده است و امروز هم برای اجرای پروژه‌ها نیازمند انجام ظرفیت مالی از منابع داخلی هستیم.

وزیر نیرو ادامه داد: متاسفانه آهنگ اجرای برخی از طرح‌ها کند است، ولی امیدوار هستیم با فعالیت ساز و کار‌ها، پروژه‌ها را تکمیل و به پایان برسانیم.

او بیان کرد: در سال‌هایی که کشور با تحریم‌های پیچیده و هوشمند اقتصادی رو به روست و این تحریم‌ها اثر قابل ملاحظه‌ای بر درآمد‌های نفتی گذاشته است، مجموع درآمد‌های دولت در هفت سال گذشته حدود ۸۰ درصد در مقایسه با دولت پیشین کاهش داشته است. در وزارت نیرو، امسال که سال جهش تولید است نهایت تلاش خود را کردیم که از تمام لحظه‌های این سال برای برقراری شیوه و روش جدید مدیریتی و استفاده از منابع استفاده کنیم و این پویش هدفی جز این ندارد.

او گفت: اصلی‌ترین کار ما خدمت رسانی به مردم است و برای اصلی‌ترین منابعی که در اختیار داریم که مهمترین آن منابع انسانی است سعی کرده ایم در انتخاب‌ها سیستم شایسته گزینی را جدی‌تر مورد توجه قرار دهیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->