اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخن‌گوی کمیسیون امنیت ملی مجلس خبر داد: ارسال گزارش درباره حادثه نطنز به مقامات ارشد نظام

  • کد خبر: ۳۷۵۲۸
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴
سخن‌گوی کمیسیون امنیت ملی مجلس خبر داد: ارسال گزارش درباره حادثه نطنز به مقامات ارشد نظام
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه امروز، کمیته امنیت مجلس، گزارش خود را درباره حادثه نطنز به استماع اعضا رساند. این گزارش به صورت طبقه بندی شده برای مقامات ارشد نظام ارسال خواهد شد. عصر امروز نیز کمیسیون امنیت ملی جلسه‌ای خواهد داشت.
به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل عمویی در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این جلسه با حضور اقای دکتر شانه ساز، رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت برای بررسی موضوع تامین داروی مورد نیاز کشور برگزار شد و طبق توضیحات رییس سازمان غذا و دارو، دشمنان به دنبال ایجاد مشکلاتی برای تامین برخی دارو‌های خاص هستند، اما مشکلی برای تامین داروی مورد نیاز مردم وجود ندارد.

وی افزود: طبق گزارش آقای شانه ساز، در حال حاضر ۹۷ درصد داروی مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود و جمهوری اسلامی ایران توانمندی‌ها و دستاورد‌های خوب و قابل توجهی در تولید دارو، فرمولاسیون آن، دانش داروسازی و حتی تامین مواد اولیه داخلی داشته است. نیاز واردات دارویی کشور حدود ۳ درصد از داروی مصرفی است که حدود نیمی از آن مربوط به دارو‌هایی است که جدیدا به شبکه دارویی دنیا معرفی شده و ما پس از طی یک فاصله زمانی، امکان تولید این دارو‌ها را داخل فراهم می‌کنیم. به همین جهت و به دلیل توجه به تولیدات داخل، کشور در تامین داروی مورد نیاز مردم با مشکلی مواجه نیست.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: آقای شانه ساز به کارشکنی برخی شرکت‌های غربی در تامین دارو‌های خاص مورد نیاز هم اشاره‌ای داشت و بیان کرد که دشمنان برای ایجاد مشکل از طریق ایجاد کمبود برخی دارو‌های خاص برنامه ریزی کرده بودند که تلاش کرده ایم با اتکا به داخل از این مشکل عبور کنیم.

به گفته وی نمایندگان حاضر در کمیسیون هم ضمن تقدیر از پیشرفت‌های صورت گرفته در صنعت داروسازی کشور، بر اقدامات لازم جهت حفظ امنیت دارویی مردم و همچنین مقابله با انحصارات در تامین و تولید دارو تاکید کردند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->