آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی مشهد از زبان رئیس کمیسیون عمران شورای شهر

  • کد خبر: ۳۷۵۵۱۴
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی مشهد از زبان رئیس کمیسیون عمران شورای شهر
رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر مشهد آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی مشهد مقدس را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید نژاد حسین، رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر مشهد در تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی شهر مشهد مقدس طی یک ماه گذشته گفت: درباره پروژه تقاطع غیرهمسطح میدان شهید فهمیده، آسفالت چپگرد مسیر شمال به شرق انجام شده و هم‌اکنون در مرحله اجرای گاردریل‌ها و حفاظ‌ها هستیم.

او ادامه داد: در پروژه میدان خیام عملیات سگمنت‌گذاری با سرعت قابل توجهی در حال انجام است و بر اساس پیش‌بینی‌ها تا پایان سال این بخش تکمیل و پروژه وارد مرحله گاردریل‌گذاری، آسفالت و تجهیزات جانبی خواهد شد.

نژاد حسین خاطرنشان کرد: در پروژه دوربرگردان شرقی ابوطالب، عملیات ساخت و نصب ستون‌ها و تیر‌ها در حال انجام است و پیش‌بینی می‌کنیم تا دی‌ماه این پروژه هم از نظر شکل ظاهری و هم از منظر پیشرفت فیزیکی به مرحله قابل‌ارائه‌ای برسد. تلاش‌مان این است که این پروژه تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر مشهد افزود: در فاز نخست این پروژه به طول ۷۰۰ متر، حدود نیمی از مسیر آسفالت شده و بخش‌های باقی‌مانده نیز در مرحله رگلاژ و تثبیت قرار دارد، میان‌گذر حدفاصل نظام‌دوست تا محبی طی یک ماه آینده از نظر زیرسازی آماده می‌شود و با تکمیل عملیات محوطه‌سازی، فضای سبز و کال‌ها، این بخش تا دهه فجر صددرصد آماده بهره‌برداری خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.