توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند
سرخط خبرها

معمای پیچیده ناپدید شدن «سها رضانژاد» در کردکوی گلستان

  • کد خبر: ۳۷۶۳۹
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
  • ۲
معمای پیچیده ناپدید شدن «سها رضانژاد» در کردکوی گلستان
جست‌وجو برای یافتن «سها رضانژاد» دختر ۲۷ ساله کرجی پایان یافت. نیرو‌های امدادی که از بیستم تیرماه در ‏ارتفاعات جهان‌نما در استان گلستان مشغول عملیات بودند، حالا به‌طور رسمی به کارشان پایان ‏دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، امدادگران هلال‌احمر همراه با سایر نیروهای امدادی و مردمی شهرستان کردکوی و سایر ‏شهرها وجب‌به‌وجب این منطقه نسبتا بزرگ را زیرورو کردند. با وجود این، هیچ رد و ‏نشانی از این دختر جوان به دست نیامد. حالا محمدباقر محمدی، معاون عملیات سازمان امدادو‏نجات جمعیت هلال‌احمر اعلام کرده موضوع ناپدید شدن سها برای بررسی بیشتر به مراجع قضائی ‏و انتظامی ارجاع شده. خانواده این دختر طبیعت‌گرد هم معتقدند اتفاق دیگری برای او افتاده و ‏به احتمال زیاد ربوده شده است. به همین دلیل خانواده رضانژاد برای پیگیری این پرونده وکیل ‏گرفته‌ و همزمان خودشان هم با حضور در دادسرا شکایت کرده‌اند‎.

 

سها هجدهم تیرماه در قالب یک تور گردشگری به مقصد ارتفاعات جهان نمای استان گلستان از تهران ‏خارج شد. او ٤٨ ساعت بعد، یعنی روز جمعه به طرز مشکوکی ناپدید شد. همراه سها آخرین بار او ‏را صبح زود درحالی‌که یک مسواک در دستش بوده و از چادر خارج می‌شده، دیده. بعد از ‏آن دیگر هیچ‌کسی او را ندیده و از چند ساعت بعد از آن هم نیروهای امدادی پس از اطلاع از ماجرا راهی ‏این منطقه شدند.

 

امدادگران هلال‌احمر استان گلستان از همان ساعت‌های نخست انتشار خبر ‏ناپدید شدن این دختر، عملیات جست‌وجو را آغاز کردند. عملیاتی گسترده که بیش از ٢٠ روز ‏طول کشید. آن طور که مسئولان هلال‌احمر می‌گویند در این مدت بیش از ۱۵۰ امدادگر در ‏قالب ۳۶ تیم با تمامی امکانات برای یافتن این دختر به صورت بیست‌وچهار ساعته تلاش کرده‌اند. ‏همه تجهیزات و وسایل لازم برای این عملیات گسترده فراهم شد و حتی چند قلاده سگ‌های ‏تربیت‌شده جست‌وجو و نجات هم از تهران به استان گلستان اعزام شد. چندین دستگاه خودروی ‏مخصوص با همه امکانات لازم کار پشتیبانی از امدادگران حاضر در منطقه را انجام می‌داد. با این ‏همه و با گذشت بیش از ٢٠ روز هیچ رد و نشانی از این دختر به دست نیامد.

 

به گفته محمدباقر ‏محمدی، معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، پایان عملیات جست‌وجو برای سها ‏رضانژاد در منطقه از سوی فرمانداری اعلام و موضوع برای پیگیری بیشتر به مراجع قضائی انتظامی ‏ارجاع شد.

 

معمای پیچیده ناپدید شدن «سها رضانژاد» در کردکوی گلستان

 

او در توضیح بیشتر می‌گوید: «در چند روز اخیر گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره محل ‏گم شدن این دختر مطرح شد و از سوی تیم‌های نجات بررسی‌های مجددی صورت گرفت اما باز ‏هم اثری از دختر پیدا نشد. با این حال اگر نشانه‌ای وجود داشته باشد، امکان جست‌وجوی مجدد ‏وجود دارد. اما هیچ نشانی از این دختر در منطقه به دست نیامده و حرف‌های ضدونقیضی درباره ‏حضور او در این منطقه بیان شده است.»

 

اما پایان عملیات به معنی پایان کار برای خانواده رضانژاد نیست. پدر، برادر و تعدادی از اقوام نزدیک ‏این دختر که از همان روزهای نخست شانه به شانه نیروهای امدادی به دنبال نشانی از سها بودند، ‏همچنان در این منطقه حضور دارند و حالا با توجه به قوت گرفتن احتمال ربوده شدن این دختر، ‏این ماجرای عجیب را از طریق دستگاه قضائی پیگیری می‌کنند.

 

آن طور که محمدرضا کنعانی، ‏مدیر یگان حفاظت محیط‌زیست استان گلستان اعلام کرده، محیط‌بانان این سازمان هم در این ‏مدت تلاش کردند تا شاید ردی از این دختر به دست بیاورند: «ما مناطقی را که حتی یک‌درصد ‏تصور می‌کردیم ممکن است این دختر در آنجا باشد گشتیم. در همه جست‌وجوها خانواده ‏سها کنار ما بودند، حتی شب‌ها در پایگاه‌های محیط‌زیست استان اسکان پیدا می‌کردند.»

 

خانواده ‏سها از آژانس مسافری و گردانندگان این تور هم شکایت کرده‌اند؛ بنابر اعلام مسئولان قضائی هیچ ‏مجوزی به این تور برای صعود به قله داده نشده بود و این افراد بدون مجوز و از راه‌های فرعی ‏خودشان را به منطقه رسانده بودند. همین هم شده که معاون اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات ‏گردشگری کشور، مجوز آژانس مسافرتی که سها و همسفرانش را به این منطقه برده، به مدت سه ‏ماه تعلیق کرده و مجوز تورلیدر هم به‌طور کامل باطل شده.


بیشتر بخوانید: جزئیات گم شدن سها رضانژاد، دختر طبیعت‌گرد در کردکوی + تصاویر


اما این همه ماجرا نیست، آن‌طور که ‏نزدیکان این دختر می‌گویند، کار رسیدگی به این پرونده به یک وکیل باتجربه سپرده ‏شده و مستندات و مدارک لازم هم برای به جریان افتادن پرونده وجود دارد.

 

زن برادر سها در این‌باره می‌گوید: «اصرار ما برای جست‌وجو به این دلیل بود که پلیس قانع شود ‏برای سها اتفاق دیگری افتاده. ما از همان روزهای نخست به این حادثه مشکوک بودیم. اما زیاد به ‏صحبت‌های ما توجه نشد. اما حالا که نیروهای امدادی اعلام کردند هیچ نشانی از او وجود ندارد و ‏پرونده هم به دادسرا فرستاده شده، پلیس با جدیت بیشتری موضوع آدم‌ربایی را دنبال می‌کند. ‏قطعا او ربوده شده و حادثه‌ای جنایی است که باید به آن رسیدگی شود.»‏

منبع: شهروند

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
0
0
دیگه دنبالش نمی‌گردند. پس به قتل رسیده.
قاتلش را پیدا کنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
0
0
توی وضعیت شلم شوربا.... حالا چه خانواده خری که دخترشان را تنهایی فرستادند بره!
آخه توی سفر... توی تور... خوب دختره را تور می‌زنند... آخه تیغ و پنبه مگه میشه یک جا باشند...
اعتماد به نفس زیادی هم خوب نیست.. گاهی ترس هم لازمه...
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->