توضیحات کارگردان «پیرپسر» درباره نقش حسن پورشیرازی در این فیلم الهام پاوه‌نژاد از «شکارگاه» به تاریخ باستان ایران رسید انیمیشن «روبوگوبو» به نمایش خانگی آمد دو انتخاب غیرمنتظره در تولیدات تلویزیونی | سریال شبکه سه را شبکه دو پخش می‌کند! «برو‌ پی کارت» ویژه برنامه‌ای برای کنکوری‌ها عاشورا در قاب هنر معاصر | گزارشی از نمایشگاه «رستاخیز» در نگارخانه رضوان مشهد + فیلم فیلم «پیرپسر» کپی از فیلم «قاتل و وحشی» بوده است؟ | واکنش پسر حمید نعمت‌الله به اکتای براهنی + عکس جایگزین سریال بوعلی سینا از شبکه آی فیلم مشخص شد + زمان پخش و خلاصه داستان سروش صحت با «پل» به جشنواره فیلم فجر می‌رود سریال «وحشی ۲» به زودی منتشر می‌شود + زمان پخش و خلاصه داستان فیلم سینمایی «برای آوا» به جشنواره اسپانیا رسید فیلم کوتاه «شال سیاه» نامزد یک جشنواره آمریکایی شد جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران فراخوان داد آمازون، «یوسف مصر» را می‌سازد واکنش حمید فرخ‌نژاد به انتقاد حامد بهداد: «من باختم، اما عصبانیم نکن» + فیلم نگاهی به فصل سوم برنامه «از سرگذشت» ماجرای قاچاق فیلم مرد عینکی چه بود؟ برنامه‌های آشپزی تلویزیون برای همدردی با مردم غزه تعلیق شدند اعضای شورای سیاست‌گذاری جشن عکاسان سینمای ایران را بشناسید + اسامی فیلم‌های سینمایی نهمین هفته تابستانی شبکه کودک و امید مشخص شد + زمان پخش
سرخط خبرها

وعده تکراری وزیر راه: خبرنگاران خانه دار می شوند

  • کد خبر: ۳۷۹۴۶
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۲
وعده تکراری وزیر راه: خبرنگاران خانه دار می شوند
طبق رویه هر سال همزمان با فرا رسیدن روز خبرنگار، وزیر راه و شهرسازی باز هم وعده خانه‌دار کردن خبرنگاران را داد.
به گزارش شهرآرانیوز، طی سال‌های اخیر همزمان با فرا رسیدن روز خبرنگار، مقامات و مسئولان دولتی وعده‌های متعددی را می‌دهند که خانه‌دار کردن قشر خبرنگار یکی از آن‌ها بوده است. ۱۸ مردادماه سال گذشته وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که در تمام شهر‌های کشور پروژه‌های فعال ساخت مسکن وجود دارد، گفته بود: خبرنگاران نیز می‌توانند مانند سایر اقشار از این پروژه‌ها استفاده کنند.

محمد اسلامی افزود: خبرنگارانی که فاقد مسکن هستند، مانند سایر اقشار جامعه می‌توانند در پروژه‌های ساخت مسکن در شهر‌ها ثبت نام کرده و از مسکن برخوردار شوند.

امسال هم مانند سال گذشته وزیر راه و شهرسازی وعده خانه‌دار کردن خبرنگاران را داده است. محمد اسلامی در حاشیه سفر به زادگاهش در این‌باره گفته است: مانند امضای تفاهمنامه با آموزش و پرورش و وزارت رفاه برای ساخت خانه برای فرهنگیان و جامعه کارگری، مذاکراتی نیز در این خصوص با وزیر ارشاد انجام گرفته است.  

وی افزود: به دنبال این هستیم تا اصحاب رسانه و هنر هم از طریق طرح اقدام ملی مسکن صاحبخانه شوند.  

 مردادماه سال ۹۸ وزارت راه و شهرسازی چند طرح با پیشوند "تام" را در دست تهیه داشت که در نهایت با رفتن مازیار حسینی از معاونت مسکن و ساختمان این طرح‌ها نیز روی کاغذ ماندند. تنها طرحی که تا حدودی از روی کاغذ خارج شده و شکل اجرایی به خود گرفته "طرح ملی مسکن" بوده است. طرحی که متقاضیان طی چند مرحله تا اسفندماه سال گذشته برای آن ثبت‌نام کردند، اما هنوز تکلیف پالایش‌های آن مشخص نشده است. در این طرح متقاضی ابتدا باید آورده‌ای ۴۰ میلیون تومانی داشته باشد و بنابر اطلاع‌رسانی ناقص مسئولان وزارت راه ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای آن پرداخت خواهد شد.

گرچه وزیر راه و شهرسازی سال گذشته اعلام کرد خبرنگاران می‌توانند در چنین طرح‌هایی ثبت‌نام کنند، اما واقعیت آن است که دریافتی خبرنگاران با طرح‌های وزارت راه و شهرسازی همخوانی ندارد. در نهایت هم احتمالا فقط وعده‌های متعدد خصوص خانه‌دار کردن خبرنگاران از مسئولان دولت دوازدهم به یادگار خواهد ماند.
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->