بازتاب پاسخ موشکی ایران به حملات رژیم صهیونیستی در رسانه‌های بین‌المللی واکنش رضا کیانیان به حمله رژیم صهیونیستی + عکس با زبانِ هنر دادخواه مظلومین جهانیم | بیانیه انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی واکنش جالب رضا صادقی به جریان‌های گمراه: آنفالو آزاد + عکس واکنش محسن تنابنده به حمله رژیم صهیونیستی: الان وقت عمله ادبیات به جهانیان می‌آموزد که هیچ مشکلی با جنایت و خونریزی حل نمی‌شود ادای دین داوود میرباقری به سرداران شهید: سریال سلمان فارسی تقدیم به این مردان بزرگ خواهد شد هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) واکنش شاعران به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در خاک ایران واکنش هنرمندان به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه برای خنثی‌سازی جنگ روانی نقش‌آفرینی کنند ابراهیم حاتمی‌کیا: اینک وقت دفاع از این حریم قدسی است چهارمين جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) برگزیدگان خود را شناخت
سرخط خبرها

امکان فعال شدن اینترنت خبرنگاران بر روی سیم‌کارت افراد دیگر

  • کد خبر: ۳۸۱۰۵
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶
امکان فعال شدن اینترنت خبرنگاران بر روی سیم‌کارت افراد دیگر
مدیرعامل رایتل از فراهم شدن امکان فعال کردن اینترنت هدیه خبرنگاری بر روی سیم‌کارت افراد دیگر خبر داد و گفت اجباری به خرید سیم‌کارت جدید وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، «یاسر رضاخواه» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا درباره چگونگی دریافت اینترنت روز خبرنگار افزود: سال گذشته برای دریافت هدیه روز خبرنگار، سامانه‌ای توسط وزارت ارتباطات توسعه داده شد و آن‌ها از آن طریق هدیه خود را دریافت کردند. بنابراین لیستی از خبرنگاران سراسر کشور در دسترس است که سال گذشته مراحل دریافت هدیه را پشت سرگذاشته‌اند.

دستور وزیر ارتباطات برای تسریع در توزیع هدیه روز خبرنگار

وی افزود: امسال با دستور وزیر ارتباطات قرار شد هدیه ۱۲۰ گیگ اینترنت یک ساله به مناسبت روز خبرنگار از سوی اپراتور رایتل به خبرنگاران تعلق بگیرد. به همین دلیل سامانه‌ای برای این کار توسعه دادیم تا همان‌طور که وزیر ارتباطات دستور داده‌اند به سرعت هدایای خبرنگاران به دست آن‌ها برسد.  

مدیرعامل رایتل اشاره کرد: وزارت ارتباطات لیستی در اختیار ما قرار داده که مربوط به همان خبرنگاران سال گذشته است. در بین آنها، افرادی که سیم‌کارت رایتل دارند از طریق پیامک و کد ارغوانی که برایشان ارسال شده است، اینترنت هدیه خود را فعال کرده‌اند.

توزیع سیم کارت رایگان 

وی گفت: خبرنگارانی که سیم‌کارت ندارند می‌توانند با ثبت‌نام در سایت، سیم‌کارت رایگان خود را ظرف مدت دو تا سه روز تحویل بگیرند و با همان کدی که برایشان ارسال می‌شود هدیه‌شان را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه امسال یک امکان دیگر نیز برای خبرنگاران در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: اگر فردی سیم‌کارت رایتل ندارد و به هر دلیلی نمی‌خواهد سیم‌کارت جدیدی دریافت کند، می‌تواند با کد فعال‌سازی که با عنوان ارغوان برای او ارسال می‌شود، اینترنت هدیه را روی خط اقوام یا دوستان نزدیک خود برقرار کند.

وی خاطر نشان کرد: این امکان به دلیل تأکید وزیر ارتباطات جهت سرعت بخشیدن به فعال‌سازی بسته هدیه اینترنت در نظر گرفته شده است.

ثبت‌نام حدود سه هزار خبرنگار

وی درباره استقبال خبرنگاران از این طرح گفت: آن دسته از خبرنگارانی که از سال گذشته در سامانه وزارت ارتباطات برای دریافت اینترنت خبرنگاری، شماره رایتل خود را وارد کرده بودند، اکنون هدیه‌شان فعال شده است.

وی اضافه کرد: طی دو روز گذشته، حدود سه هزار خبرنگار جدید برای دریافت سیم‌کارت هدیه (رایتل) ثبت‌نام کرده‌اند که به سرعت آن‌را دریافت خواهند کرد.

احتمال اختصاص اینترنت خبرنگاری به جاماندگان

رضاخواه درباره این‌که آیا احراز هویت خبرنگاران در رایتل انجام می‌شود یا خیر، افزود: ما هیچ دخل و تصرفی در احراز هویت خبرنگاران نداریم و صرفا بر اساس لیست اعلامی از سوی وزارت ارتباطات، اینترنت هدیه را تخصیص می‌دهیم. البته پیش‌بینی وزارت ارتباطات این است که حدود ۲ تا سه هزار خبرنگار در سال گذشته از این طرح جا مانده‌اند که ممکن است به این لیست اضافه شوند.

او تأکید کرد: به‌محض اضافه شدن این افراد به لیست موردنظر، حتماً هدیه آن‌ها نیز برای‌شان فعال خواهد شد.

ابرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->