ربودن همسر سابق برای ازدواج دوباره ! قتل مالک ساختمان درحال احداث با شلیک گلوله شاسی سواران در بلوار جانباز مشهد قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل تخریب بیش از ۱۲ ساختمان در ترکیه در پی زلزله قوی ۶.۱ ریشتری دستگیری ۷ تروریست در عراق (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت هزینه کرونا به دارندگان بیمه تکمیلی

  • کد خبر: ۳۸۲۵۸
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
پرداخت هزینه کرونا به دارندگان بیمه تکمیلی
طبق اعلام رئیس کل بیمه مرکزی کسانی که بیمه درمان تکمیلی دارند در صورت ابتلا به کرونا می توانند هزینه‌های پزشکی خود را دریافت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق اعلام رئیس کل بیمه مرکزی کسانی که بیمه درمان تکمیلی دارند در صورت ابتلا به کرونا می توانند هزینه‌های پزشکی خود را دریافت کنند.

 

غلامرضا سلیمانی امروز (دوشنبه) در نشست خبری که به صورت وباینار برگزار شد در رابطه با وضعیت پرداخت بیمه به بیماران کرونایی توضیحاتی ارائه کرد.

 

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به توافقی که در رابطه با تامین هزینه درمان بیماران کرونایی صورت گرفته است گفت که  مقرر شد کسانی که بیمه درمان تکمیلی دارند در صورت ابتلا به کرونا، هزینه های پزشکی خود را دریافت کنند.

 

وی در ادامه با اشاره به سایر اقدامات انجام شده در صنعت بیمه در جریان کرونا گفت: بیمه مرکزی در اسفندماه ۴۶۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت برای تسریع درمان بیماران کرونایی پرداخت کرده است.

 

سلیمانی ادامه داد: برای این‌که بتوانیم بخشی از مشکلات کرونا را حل کنیم شرکت‌های بیمه برای پوشش ویژه این بیماری در قالب طرح‌های بیمه عمر اعلام تمایل کرده و ما نیز از آن استقبال کرده‌ایم.

 

سرانه ۷۱۰ هزار تومانی بیمه در ایران

 

رییس کل بیمه مرکزی در ادامه به وضعیت بیمه در کشور نیز اشاره داشت و گفت: سرانه حق بیمه در ایران ۷۱۰ هزار تومان است و با توجه به این‌که این رقم به صورت میانگین در کشورهای پیشرفته به ۸۱۸ دلار می‌رسد که ما فاصله زیادی با آن داریم.

 

وی همچنین با اشاره به این‌که میزان ریسک تحت پوشش در کشور حدود ۵۰۰ میلیارد دلار است، اضافه کرد: تقریبا تمامی پروژه‌ها و ریسک‌ها توسط شرکت‌های اتکایی و بیمه‌گر مستقیم و حتی بیمه مرکزی تحت پوشش قرار دارد و امیدواریم توزیع ریسک به شرکت‌های خارجی را مجددا شروع کنیم.

 

سلیمانی درباره‌ وضعیت بیمه‌های زندگی نیز یادآور شد: در حال حاضر ۲۴ میلیون نفر تحت پوشش بیمه‌های زندگی قرار دارد که ۱۴.۷ درصد از پرتفوی کل صنعت بیمه را تشکیل می‌دهد. این در حالی است که ما به دنبال ایجاد صندوق بازنشستگی خصوصی هستیم تا افراد بتوانند در کنار صندوق‌های بیمه اجباری در صندوق‌های بیمه خصوصی هم عضو شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->