شاخص‌های حذف یارانه ۱۰ میلیون نفر چیست؟ برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی تکذیب شد صیانت از نیروی انسانی در محیط کار | اجرای آیین‌نامه اصلاحی ایمنی امور پیمانکاران از آبان ۱۴۰۴ مجوز واردات گوشت گرم گوساله از پاکستان و برزیل صادر شد ممنوعیت خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار استاندار خراسان رضوی: واردات برنج را با ارز آزاد برای رفع نیاز استان انجام خواهیم داد کالابرگ، کالامحور خواهد شد رکود ادامه‌دار بازار خودرو (۲۶ مهر ۱۴۰۴) کاهش قیمت دلار درپی انتشار اخبار ضدونقیض از اتمام مکانیسم ماشه | دلار فردایی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تأثیر حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بر قیمت کالا‌های اساسی | کارشناسان توضیح می‌دهند بررسی قیمت دینار عراق و ریال سعودی در بازار آزاد مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ابلاغ تعرفه صفر برای واردات حبوبات و گندم از اتحادیه اوراسیا طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ریزش هم‌زمان قیمت طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین در بازار‌های جهانی + علت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | افت قیمت ۶ میوه پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری ویژه آبان ۱۴۰۴ آغاز شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) افزایش ۲۵درصدی سفارش غذا در خانه! | مردم رستوران نمی‌روند صادرات خراسان رضوی در نیمه نخست امسال، ۳۵ درصد رشد یافت | صادرات در مسیر توسعه نحوه شناسایی معاملات رمزارز و اخذ مالیات از عایدی نقل و انتقال رمزدارایی‌ها طلا به دنبال رکوردزنی| نفت و بیت کوین در حال پس‌روی در بازارها پیش‌بینی بورس شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر حذف می‌شود؟ (۲۵ مهر ۱۴۰۴) طلای جهانی باز هم رکورد زد (۲۵ مهر ۱۴۰۴) پلمب ۲ سوپرمارکت به دلیل فروش قرص‌های غیرمجاز در مشهد یارانه نقدی مهرماه واریز شد (۲۴ مهر ۱۴۰۴) با پول رهن پنت‌هاوس‌های لاکچری در مشهد چند آپارتمان می‌توان خرید؟
سرخط خبرها

جزئیات گشایش اقتصادی امروز ۲۰ مرداد مشخص می‌شود

  • کد خبر: ۳۸۲۹۴
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
جزئیات گشایش اقتصادی امروز ۲۰ مرداد مشخص می‌شود
رییس کل بانک مرکزی اعلام کرد: امروز در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی موضوع گشایش اقتصادی مطرح می‌شود و موارد کارشناسی آن در دست بررسی، هدف اصلی آن هم مدیریت نقدینگی در بازارهاست.
به گزارش شهرآرانیوز، عبدالناصر همتی در حاشیه مراسم شصتمین سالگرد تاسیس بانک مرکزی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از تلاش‌های مهم بانک مرکزی در این روزها، اعطای وام ودیعه مسکن است که البته هنوز وزارت راه و شهرسازی سامانه مربوط را به بانک‌ها متصل نکرده است.

وی افزود: سهمیه هر بانک مشخص شده است و آن‌ها در انتظار اتصال وزارت راه و شهرسازی هستند.

 
 
خانه‌های تحت مالکیت بانک‌ها خالی نیستند!
 
همتی در واکنش به اینکه بانک‌ها مسکن‌های خالی احتکار کرده اند، گفت: این اطلاعات غلط است، زمانی گفته شد ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار مسکن خالی در کل کشور و از این میان ۱۰ هزار از این تعداد برای بانک هاست که طبق تحقیق بنده این واحد‌ها خالی نیستند.

او تاکید کرد: این ۱۰ هزار واحد مسکونی در ۳۰ بانک هستند که خالی نیستند و تملیکی هستند و بسیاری از آن‌ها برای فروش عرضه شده و ۱۰ سال است که در دست بانک مانده اند. حتی این میان برخی از آن‌ها کاربری متفاوتی دارند. حتی اگر ۱۰ هزار واحد مسکونی هم در تصرف بانک‌ها خالی باشد در قبال ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار خانه خالی چیزی نیست.

همتی ابراز کرد: ۹۰ درصد تامین مالی کشور را بانک‌ها انجام می‌دهند و نباید این خدمت را زیر سوال برد.

رییس کل بانک مرکزی ابراز کرد: ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به ودیعه مسکن اختصاص داده شد و از بانک‌ها خواستیم نرخ سود بیش از ۱۳ درصد نباشد. آن‌هایی که یک سال وام را می‌گیرند می‌توانند اصل پول را با سود ۱۳ درصد بازگردانند.

وی در پایان گفت: امروز در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی موضوع گشایش اقتصادی مطرح می‌شود و موارد کارشناسی آن در دست بررسی، هدف اصلی آن هم مدیریت نقدینگی در بازارهاست.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->