بن بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است
سرخط خبرها

بررسی تأثیر دستگیری سرکرده گروهک تندر بر سایر گروهک‌ها

  • کد خبر: ۳۸۳۵۸
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
بررسی تأثیر دستگیری سرکرده گروهک تندر بر سایر گروهک‌ها
برای بررسی تأثیر دستگیری شارمهد بر دیگر گروه‌های تروریستی، سراغ مهدی چمران، فعال سیاسی اصول‌گرا و رئیس دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران، و محمدصادق کوشکی، فعال سیاسی اصول‌گرا و استاد علوم‌سیاسی دانشگاه تهران، رفته‌ایم.
علی قدیری | شهرآرانیوز؛ چندی پیش وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران از دستگیری جمشید شارمهد، سرکرده گروهگ ترورریستی تندر، طی یک عملیات پیچیده خبر داد.
این خبر درحالی اعلام شد که تا ساعت‌ها پس از آن، رسانه‌های خارجی صحت آن را تأیید نمی‌کردند و کشور‌های خارجی نیز تصور می‌کردند شارمهد در آمریکاست.

برای بررسی تأثیر دستگیری شارمهد بر دیگر گروه‌های تروریستی، سراغ مهدی چمران، فعال سیاسی اصول‌گرا و رئیس دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران، و محمدصادق کوشکی، فعال سیاسی اصول‌گرا و استاد علوم‌سیاسی دانشگاه تهران، رفته‌ایم.

چمران درباره تأثیر دستگیری شارمهد بر دیگر گروه‌های تروریستی برانداز، به شهرآرا گفت: «پس از این، آن‌ها دست‌به‌عصاتر راه خواهند رفت و بیش از پیش سعی می‌کنند خطر دستگیری خودشان را به حداقل برسانند. درنتیجه بیشتر دقت می‌کنند و شاید از سفر به کشور‌های منطقه در همسایگی ایران بپرهیزند. ابتدا دستگیری روح‌ا... زم و بعد هم دستگیری جمشید شارمهد، قاعدتا باعث خواهد شد سایر گروه‌های تروریستی ضدانقلاب با احتیاط بیشتری عمل کنند».

وی همچنین درباره تغییر شکل فعالیت گروه‌های ضدانقلاب پس از اقدامات موفقیت‌آمیز نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی در ایران گفت: «فعالیت‌های تروریستی گروه‌های ضدانقلاب با حمایت مالی ایالات متحده آمریکا انجام می‌شود و حتی دستگیری یک نفر آن‌ها برای این کشور اهمیت دارد. اما باید دقت کرد که بیشتر عملیات این گروه‌ها با حمایت آمریکا، متمرکز بر جنبه‌های تبلیغاتی و روانی است و زین پس این بُعد از فعالیت آن‌ها جدی‌تر هم خواهد شد؛ چراکه فعالیت‌های نظامی و خرابکارانه، درمیان مردم نتیجه معکوس دارد و نتیجه مثبتی برایشان به‌دنبال ندارد، کمااینکه تاکنون هم نتیجه‌ای از این روش‌ها نگرفته‌اند. درنتیجه فعالیت رسانه‌ای خصوصا در فضای مجازی برای آن‌ها اهمیت بیشتری دارد و با فضاسازی و دروغ‌پردازی تلاش می‌کنند اهداف خودشان را پیش ببرند. اگرچه هر زمانی مجددا فرصت یا شرایطی پیدا کنند، از دست به اسلحه شدن هم ابایی ندارند و درنتیجه خطر آن هم وجود دارد».

کوشکی نیز در تحلیل خود از دستگیری سرکرده گروهک تروریستی تندر به شهرآرا گفت: «این گروه فاقد قدرت نظامی و شبکه حامی جدی در کشور بود، اما دستگیری سرکرده آن‌ها نوعی قدرت‌نمایی و خط‌ونشان کشیدن است. همچنین دستگیری سرکرده گروه تندر از آن نظر مهم است که این گروه چندین‌بار با پرداخت مبالغی به برخی افراد در کشور و استخدامشان، از آن‌ها به‌منظور بمب‌گذاری استفاده کرده است.
باید توجه کرد که امثال گروه تندر به ۲۰ تا ۳۰ گروه در ایالات متحده آمریکا می‌رسد، اما این گروه، چون توانسته بود افرادی را استخدام کند و عملیاتی را انجام دهد، نامش بیشتر مطرح بود. درنتیجه ضدانقلاب همچنان به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد؛ همان‌طور که بعد از بازداشت عبدالمالک ریگی و روح‌ا... زم، آن‌ها به فعالیت خود ادامه دادند. باید همواره مراقب بود؛ چون اقدامات تروریستی ریشه‌کن نمی‌شود».
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->