حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق صد‌ها هزار نفر (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شکست ترامپ در انتخابات آمریکا، به احتمال ۷۱ درصد!

  • کد خبر: ۳۸۶۵۵
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰
شکست ترامپ در انتخابات آمریکا، به احتمال ۷۱ درصد!
طی یک نظرسنجی معتبر آمریکایی اعلام شد که شانس پیروزی جو بایدن رقیب اصلی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۷۱ درصد است و به همین میزان احتمال دارد که ترامپ در این کارزار شکست بخورد.

به گزارش شهرآرانیوز، وب سایت ۵۳۸ که بر تجزیه و تحلیل نظرسنجی های آمریکا در موضوعات سیاسی و متمرکز است، در آخرین گزارش خود از شانس بالای پیروزی بایدن نامزد دموکرات ها در انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا خبر داد. نام ۵۳۸ این وب سایت از تعدادی آرای الکترال آمریکا گرفته شده است.

براساس نظرسنجی وب سایت ۵۳۸، حمایتها از بایدن در مقابل ترامپ در یک ماه گذشته افزایش یافته است و بیشترین حمایت ها از وی به علت روشنی سیاست های کلی از طرف ایالت های فلوریدا، ویسکانسین، میشیگان، پنسیلوانیا و آریزونا صورت می گیرد.

بایدن همچنین با ۱.۴ امتیاز صدرنشین نظرسنجی ها در کارولینای شمالی و اوهایو است و در طرف دیگر ترامپ با ۱.۵ امتیاز در صدر نظرسنجی های جورجیا، تگزاس و آیووا قرار دارد.

براساس گزارش وب سایت ۵۳۸، نظرسنجی های چند ماه گذشته روند نسبتا ثابتی را به خود گرفته و بیانگر پیروزی بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا هستند.

نات سیلور سردبیر وب سایت۵۳۸ با تایید نظرسنجی های اخیر گفت: اما با این وجود باید قبول کرد که در ۸۳ روز پایانی قبل از آغاز انتخابات نوامبر (آبان) آمریکا چیزهای زیادی می توانند تغییر کنند.

جو بایدن نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در آخرین پیام توییتری خود به تشریح انتخاب کاملا هریس به عنوان معاون خود و نابسامانی‌های این کشور در دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» پرداخت.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «اگر کامالا هریس و من انتخاب شویم ما بحران‌های متعدد، یک ملت تقسیم شده و یک جهان آشفته را به ارث می‌بریم. ما حتی یک دقیقه برای اتلاف نداریم. این دقیقا دلیل انتخاب وی (کامالا هریس) است. وی آماده است تا از روز نخست رهبری کند.»

روز چهارشنبه بایدن، کامالا هریس را به عنوان معاون خود معرفی کرد.

کامالا هریس، سناتور دموکرات ایالت کالیفرنیا بوده و وی دومین سناتور آفریقایی الاصل مجلس سنا به شمار می آید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->